Home

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
16-9 
Coach informatie avo
29-10 
BBQ voedselbank
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

10-9-2021 | 
De lotenverkoop van de eendjesrace gaat goed. Toch hebben we nog meer geld nodig voor de aanschaf van een extra tribune of scorebord op het nieuwe waterveld. Jij kunt helpen! Koop nu loten voor de eendjesrace. Vanaf € 2,50 heb je al een lot. Daarvan gaat € 1,00 naar de club en je helpt de ouderen in onze gemeente aan een leuke middag.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-9-2021 | 
Circa 300 aanwezigen van jong tot oud zien terug op een fantastische feest waarbij het draaide om lekker dansen en chillen. Vernooy Catering verzorgde een heerlijke BBQ en dankzij DJ Twinz werd er volop gedanst. De organisatie bedankt iedereen die erbij was, door jullie werd het Dorsteti Openingsfeest een groot succes!
Lees meer >>
25-8-2021 | 

Heb jij een hockey hart en vind je het leuk om mee te bouwen aan onze vereniging? Ben jij sociaal, sta je open voor anderen en kun je kinderen motiveren? Wil jij bouwen aan talenten, hou je van een leuke uitdaging en zet je graag je schouders eronder?

Lees meer >>
23-8-2021 | 
Voor de veelzijdige functies van lijnco√∂rdinator jongens A/B.
Ben jij sociaal, sta je open voor anderen en kun je goed luisteren? Zie jij problemen als puzzels die je met creativiteit kunt oplossen? Hou je van een leuke uitdaging en zet je graag je schouders eronder? Beschik je niet per sé over hockeykennis (daar helpen wij
Lees meer >>
19-8-2021 | 
Onze jongste jeugd spelers hebben jou nodig! Voor onze jongensteams jongste jeugd zijn we op zoek naar een nieuwe lijncoordinator als lid van de Technische Commissie JJ. Het goede nieuws is dat voor de vakantie Wiebe Oechies zijn trainersschoenen heeft aangetrokken om samen met Lisette de trainingen voor de Jongste Jeugd te begeleiden en
Lees meer >>
Hoofdsponsor

Sponsoren