Home

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
9-7 
Oefenwedstrijd D2
28-8 
(Vervallen) Internat
28-8 
Jeugdbestuursvergade
29-8 
Starters- en vrijwil
2-9 
Bestuursvergadering
16-9 
Jeugdbestuursvergade
7-10 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

2-7-2020 | 
"Trainer, ik vind het zo jammer dat ik in mijn klas de enige ben die op hockey zit". Dat zei Nika uit de hockeyklas, een aantal weken geleden. "Nou Nika, dan moeten we je klas maar laten zien hoe leuk hockey is en ze allemaal uitnodigen voor een clinic!   Na wat overleg met de ouders van Nika en contact met haar juf was het
Lees meer >>
2-7-2020 | 

In de week van 13-17 juli zullen alle keepers- en trainersmaterialen ingeleverd cq gecheckt en/of aangevuld moeten worden. Omdat er voor de train(st)ers andere lockers zijn aangeschaft is het zaak dat elke train(st)er zijn/haar materiaal en sleutel(s) locker in komt leveren. Niet inleveren betekent geen locker voor komend
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-6-2020 | 
Na maanden van onzekerheid mogen vanaf 1 juli a.s. eindelijk de kantine en het terras weer open. Daarbij moet wel worden voldaan aan de maatregelen van het RIVM. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

21-6-2020 | 
Afgelopen vrijdag hebben we voor OBS De Horn een Kabouterclinic mogen organiseren voor 3 kleuterklassen. De kleuters kwamen vanaf 9:15 uur vol spanning en plezier aan op ons sportpark, waar ze hun kleine scheenbeschermers om kregen. Daarna konden ze (met ontsmette handjes) het veld op. Na een korte warming up maakten ze kennis met
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

19-6-2020 | 
Zonder vrijwilligers geen Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Brenda Bakker. 

Lees meer >>
16-6-2020 | 
Beste hockeyers, 
Zoals jullie hebben vernomen kunnen we met de nieuwe teams nog doortrainen tot en met 10 juli a.s.  In de bijlage tref je het voorlopige trainingsschema aan (zoek onder de naam van je nieuwe team).  We wensen jullie veel plezier! 
Lees meer >>


Bijlage: 2019-2020 trainingsschema van 15juni tot 10 juli(1) (2).xlsx

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

12-6-2020 | 
 
De jongens B1 van Dorsteti heeft de eer gehad om van een van Nederlands beste hockeyspelers "Bjorn Kellerman” een training te mogen krijgen. 


Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

29-5-2020 | 
Lekker in de tuin BBQ-en een mooie VOLVO voor de deur! Onze sponsors Volvo Reede Amerongen en Vernooy Catering hebben een mooie actie voor onze leden! Koop of lease nu een Volvo bij Volvo Reede Amerongen en je ontvangt een zeer uitgebreid BBQ pakket vol lekkernijen voor maar
Lees meer >>


Bijlage: Volvo Clubactie Vernooij v4.pdf

Nieuwsafbeelding

16-5-2020 | 
Dat de bar door de Corona-crisis al een tijdje geen inkomsten heeft, is natuurlijk geen nieuws. Nadeel daarvan is dat van de bestaande voorraad de houdbaarheidsdatum bijna is bereikt. We willen de voorraad die het betreft niet weggooien en schenken die daarom aan de Voedselbank.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

6-5-2020 | 
Wellicht hebben jullie het al gezien tijdens de presentatie van de nieuwe shirts:  Plinten en Profielen Centrale (PPC) wordt onze nieuwe shirtsponsor. Zij komen achterop het nieuwe shirt te staan.
Lees meer >>
HoofdsponsorSponsoren