Home

Handige links
Inloggen

Agenda
31-1 
Gourmet M6E1
5-2 
Bestuursvergadering
15-2 
Running Dinner 🍽
16-2 
Huldiging zaalhockey
2-3 
ALV RTC Duurstede
4-3 
Bestuursvergadering
1-4 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

18-1-2020 | 
We hebben de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken en een nieuwe naam gegeven. Nieuw dekt overigens niet de volledige lading: De nieuwe naam de [email protected] verwijst naar de Klapstok, de nieuwsbrief van voor 2012. De berichten in de [email protected] zijn altijd op de website/app terug te vinden en verschijnt maandelijks.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-1-2020 | 
Volvo Reede en Dorsteti verlengen samenwerking

De samenwerking die wij als Dorsteti hebben met Volvo Reede in Amerongen zal ook komende jaren voortgezet worden. We zijn inmiddels in de fase waarin nieuwe overeenkomsten opgesteld en getekend gaan worden en we met nieuw elan deze samenwerking aan gaan. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-1-2020 | 
Het nieuwe jaar is nog maar enkele weken oud. Heb jij het goede voornemen om meer te bewegen? Kom dan naar de mixed-, trim- of walkinghockey. Ervaring met hockey is niet nodig, ervaren trainers helpen je graag op weg.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

3-1-2020 | 
De Grote Clubactie is bijna afgerond. De trekking is geweest, de winnende loten bekend. Onze vereniging heeft met de verkoop van loten € 3.235,20 verdiend, waarmee we een videoanalyse systeem willen aanschaffen.
Lees meer >>


Bijlage: pdftrekkinguitslag2019.pdf

Nieuwsafbeelding

29-12-2019 | 
Op 23 december heeft de MC1 het prestigieuze mokerslag zaaltoernooi hier in Wijk bij Duurstede gewonnen.
Na een aantal pittige poule wedstrijden tegen gelijkwaardige en op papier sterkere tegenstanders bleken onze meiden de sterkste. Een topprestatie. Meiden, goed gedaan.
Lees meer >>
21-12-2019 | 
In het afgelopen jaar is de bestuurssamenstelling flink gewijzigd. Dat is voor het nieuwe bestuur aanleiding geweest om de portefeuilleverdeling tegen het licht te houden en heeft geleid tot enkele wijzigingen. Wij brengen je graag op de hoogte.
Lees meer >>


Bijlage: Verdeling portefeuilles(1).jpg
15-12-2019 | 
Gisteren was ik bij de jaarlijkse Dorsteti kerstborrel. Al jaren een gezellige bijeenkomst met een gulle loterij. Daar mocht ik Egon Nieskens als lid van verdienste benoemen en Jan Donselaar als steunpilaar. Beiden gefeliciteerd, jullie hebben dat meer dan verdiend.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-12-2019 | 
Vandaag is er een prachtige Zilverspar geplant naast veld 1. Deze boom is geplant ter nagedachtenis aan Carice Gaasbeek. Zij was ook lid van Dorsteti. Tot ons aller grootste verdriet is zij vorig jaar overleden. Vriendinnen van Angela uit haar hockeyteam hebben de boom gegeven. Deze boom is een blijvende herinnering aan ons lieve, prachtig en
Lees meer >>
15-1-2020 | 
Wellicht is het jullie al opgevallen maar als gevolg van de nieuwe sponsorovereenkomst met de Rabobank zijn er op ons sportpark welkomstborden geplaatst.


Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren