Home

Handige links
Inloggen

Agenda
21-2 
RTC Duurstede
2-3 
ALV RTC Duurstede
4-3 
Bestuursvergadering
9-3 
Horeca bijeenkomst
17-3 
2e Bijeenkomst vrijw
18-3 
Jeugdbestuursvergade
18-3 
KNHB cursus coachen
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

14-2-2020 | 
Zonder vrijwilligers geen Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Myrthe Bosbom.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-2-2020 | 
Onze J8E1 heeft alle zaalwedstrijden gewonnen! Een knappe prestatie, gefeliciteerd!

Nieuwsafbeelding

9-2-2020 | 
Voor onze Oranje teams is het een bijzonder jaar met als hoogtepunt deze zomer de Olympische Spelen. Ze spelen daarvoor weer een aantal keer in Nederland tijdens de FIH Pro League. Een mooie kans om ze te gaan aanmoedigen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-2-2020 | 
De MC1 is zaalkampioen! Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsafbeelding

7-2-2020 | 
Woensdag 5 februari was de eerste Meet en Greet geweest tussen het Jeugdbestuur en het bestuur van Dorsteti. Na het voorstellen op de AV aan de leden werd het tijd dat we nader met elkaar kennis konden maken en wat er bij de jeugd speelt met elkaar te delen. Na een voorstelrondje kwamen de eerste idee ë n al op tafel en gaan we zo de komende
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

4-2-2020 | 
Beste hockeyers, ouders etc, 
Dit jaar vieren we het 10 jarig jubileum van het International Viking Tournament! Dankzij jullie natuurlijk! Ook dit jaar zal het in het laatste weekend van augustus gepland worden. 
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

18-1-2020 | 
We hebben de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken en een nieuwe naam gegeven. Nieuw dekt overigens niet de volledige lading: De nieuwe naam de [email protected] verwijst naar de Klapstok, de nieuwsbrief van voor 2012. De berichten in de [email protected] zijn altijd op de website/app terug te vinden en verschijnt tijdens het seizoen maandelijks.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-1-2020 | 
Volvo Reede en Dorsteti verlengen samenwerking

De samenwerking die wij als Dorsteti hebben met Volvo Reede in Amerongen zal ook komende jaren voortgezet worden. We zijn inmiddels in de fase waarin nieuwe overeenkomsten opgesteld en getekend gaan worden en we met nieuw elan deze samenwerking aan gaan. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-1-2020 | 
Het nieuwe jaar is nog maar enkele weken oud. Heb jij het goede voornemen om meer te bewegen? Kom dan naar de mixed-, trim- of walkinghockey. Ervaring met hockey is niet nodig, ervaren trainers helpen je graag op weg.
Lees meer >>
21-12-2019 | 
In het afgelopen jaar is de bestuurssamenstelling flink gewijzigd. Dat is voor het nieuwe bestuur aanleiding geweest om de portefeuilleverdeling tegen het licht te houden en heeft geleid tot enkele wijzigingen. Wij brengen je graag op de hoogte.
Lees meer >>


Bijlage: Verdeling portefeuilles(1).jpg

Nieuwsafbeelding

14-1-2020 | 
Beste leden,
Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud, de zaalcompetitie weer in volle gang. Ondertussen gaan de mixed-, trim- en walkinghockey gewoon door. Voor wie meer bewegen als voornemen heeft, een prachtige mogelijkheid. Vanaf maart gaan we op scholen hockey-clinics geven. Hoe mooi is dat?
Lees meer >>
Hoofdsponsor

Sponsoren