Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
22-6 
Slotdag + kampioensh
24-6 
Algemene Vergadering
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
18-9 
Lions vergadering
16-10 
Lions vergadering
8-11 
Voedselbank Vrijwill
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

16-6-2024
H30-1 KAMPIOEN!
 
HOERA! H30-1 is kampioen!!
Ze hebben het lang spannend gehouden, 3 wedstrijden waren ervoor nodig maar vandaag is het gelukt: de heren hebben de 3 punten in wijk gehouden en daarmee het kampioenschap weten binnen te halen. 
Super goed gedaan heren! Gefeliciteerd en proost!!šŸ†šŸ»šŸŽ‰


 
ACTIVITEITEN

16-6-2024
Programma Slotdag Dorsteti seizoen ā€™23-ā€˜24
 


Hi leden,

Nog maar 6 nachtjes slapen en dan is het alweer tijd om een mooi seizoen af te sluiten. Om het seizoen knallend met elkaar af te sluiten doen wij hierbij een oproep om met grote getalen deze dag kleur te geven. Ook al doe je niet mee aan een onderdeel, kom gerust kijken onder het genot van een lekker drankje. Met name het toernooi en de huldigingen verdienen een grote supportersschare!

Wat gaan we doen?

14.15-16.30 uur Ouder-kind landentoernooi voor de jongste jeugd en ouders

14.14-16.15 uur De Ridder clinics voor de jeugd

16.30-18.15 uur Prijsuitreiking en huldigingen kampioensteams + borrel

Detailprogramma

Tijd

Wat

Waar

Wie

13.45

Aanmelden ouder-kind toernooi + clinics

Registratietafel clubhuis

JJ en Jeugd

 

14.00

Welkom + opening

Terras

Allen

 

14.15

Start ouder-kind toernooi

RABO veld

JJ

 

14.15

Start Clinics

VOLVO veld

Jeugd

 

15.15

Pauze Clinics

Terras

Jeugd

 

16.15

Finale ouder-kind toernooi

RABO veld

JJ

 

16.30

Prijsuitreiking + start huldigingen

Terras

Allen

 

16.45

Huldigingen + platte kar

Terras

Allen

 

16.45

Platte kar JO12 en JO6

 

 

 

17.15

Platte kar MO16-2 en MO18-2

 

 

 

17.45

Platte kar H30

 

 

 

Wat verwachten wij van jullie?

-      Deelnemers landentoernooi graag melden bij registratietafel in clubhuis 13.45 uur

-      Deelnemers clinics graag melden bij registratietafel in clubhuis 13.45 uur

-      Kampioensteams graag aanwezig om 16.00 uur en melden bij Ingeborg Blaauw

Barshifts: wij zoeken nog een paar bar toppers voor de shift van 17.00-19.00 uur. Wie o wie?

Alle overige leden dus zoveel mogelijk aanwezig om:

Ā·        Clinics te bekijken

Ā·        Toernooiwedstrijden te supporteren

Ā·        Kampioenen te huldigen

Ā·        Onder het genot van een heerlijk drankje en hapje met elkaar het seizoen af te sluiten

Vrijwilligers

Heb je je dit seizoen (weer) bewezen als betrokken vrijwilliger? Meld je dan vooraf aan bij Ingeborg Blaauw (06 22700060 of [email protected]). Wanneer je je op de dag zelf meldt bij Ingeborg ontvang jij een paar muntjes om daarmee een gratis drankje te bemachtigen.

Wij rekenen op een grote opkomst, wij hopen op een mooi zonnetje (niet zo warm als vorig jaar, maar graadje of 22 en droog is al primašŸ˜Š).

Ben je erbij? Tot de 22e!

Groet namens de organisatie,

Marieke, Emmely, Ingeborg, Femke, Matthijs, Carlijn, Jerry

 

14-6-2024
Bardiensten Slotdag 22 juni gevraagd
 
Hoi allemaal,

Zoals jullie weten hebben we 22 juni as de slotdag en kampioenshuldiging. Daarvoor zijn we nog opzoek naar enkele ouders die kunnen helpen achter de bar. Er zijn voor de dag 3 shifts waarvoor we 2 Ć  3 ouders per shift zoeken. 

De shifts zijn;
13:00-15:00
15:00-17:00
17:00-19:00

Wij horen graag welke ouders kunnen helpen om de slotdag tot een geslaagde dag te kunnen maken. 

Je kunt je aanmelden via [email protected]

Groet,
Jerry
 
HOCKEYTECHNISCHE COMMISSIE

11-6-2024
Teamindeling seizoen ā€˜24/ā€™25
 

Beste leden,

Hierbij de teamindeling voor Jongste Jeugd en Junioren voor seizoen ā€™24-ā€™25!

U mag erop vertrouwen dat de gehele TC met veel inzet en tijd naar deze puzzel heeft gekeken, en niet alleen de afgelopen weken, maar het hele seizoen. De lijncoƶrdinatoren hebben wedstrijden gezien, hebben gesprekken gevoerd met de coaches en de trainers, evaluaties geanalyseerd en zo nodig ook spelers zelf gesproken. Dit is de basis voor de teamindeling voor de Jongste Jeugd en Junioren zoals deze heden wordt gepresenteerd. En daarmee ben ik trots op de zorgvuldigheid en dankbaar voor de inzet, waarmee de lijncoƶrdinatoren dit hebben gedaan.

U kunt de teamindelingen vinden door in te loggen op de site. 

Vervolgens naar  Documenten > Technische Commissie

We hanteren binnen de TC de volgende uitgangspunten voor de teamindeling:

-       Hockeyplezier op eigen niveau. Dit betekent dat er gekeken is naar wat spelers aankunnen, zodat het plezier in de trainingen en wedstrijden optimaal is. En hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met vriendjes en vriendinnetjes.

-       We willen voldoende bezetting in alle teams, zodat er altijd genoeg spelers zijn.

-       We hebben iedereen een plek willen geven, ook al leidt dit tot vervroegd doorstromen of dispensatie.

Gisteren hebben we de huidige coaches geĆÆnformeerd. We hebben, naar ons idee, de best mogelijke optie voor iedereen gepresenteerd, daar zijn we van overtuigd.

Nieuw dit seizoen: 9-tallen in O12

U ziet bij de 012 jeugd 9-tallen staan. Deze teams gaan spelen op een Ā¾ veld met 9 spelers.

We gaan mee met de ontwikkelingen vanuit de KNHB en zien de voordelen van 9-tallen; dynamisch, balcontact, ontwikkeling. Daarnaast sluit het ook het beste aan bij het aantal spelers in de lijn 012. We kiezen ervoor om alle teams 9-tal te laten spelen en geen onderscheid te maken tussen jongens en meiden en tussen 1een 2e jaars. Dit betekent dat met name de tweede jaars 012 te maken krijgen met een wijziging.

Als er vragen zijn over het spelen in 9-tallen dan bent u welkom op woensdag 12 juni tussen 17.45-18.30 uur in het clubhuis. Hier zullen Lisette, Anita en Leonie aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Belangrijk, dit inloopuur is niet bedoeld om de teamindeling te bespreken maar alleen over het spelen in 9-tallen. U kunt ook informatie vinden op de website van de KNHB.

Senioren, trainingen en coaches

De indeling van de senioren kunt u later terugvinden op de site, informatie volgt. Ook snel zult u het (concept) trainingsschema ontvangen. Hierbij zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van veel mensen, vandaar dat dit wat langer op zich laten wachten.

Gisteren hebben we de huidige coaches geĆÆnformeerd, en ook daar meteen een oproep gedaan voor het aanmelden voor het coachen van een team. Ook u kunt zich aan melden via [email protected]. U wordt dan gebeld door de betreffende lijncoƶrdinator. De lijncoƶrdinator kan goed inschatten wat een team nodig heeft en maakt uiteindelijk de keuze. Hebben we een tekort aan coaches, komen we uiteraard bij u terug.

We wensen iedereen een mooie seizoen afsluiting en voor daarna een hele fijne zomer(vakantie). We proberen u, in de tussentijd, zo goed mogelijk op de hoogte te houden. We kijken uit naar een mooi nieuw hockeyseizoen.

Met vriendelijke groet,

Namens TC

Marieke van Echtelt

 
BESTUUR

11-6-2024
Mooie sponsoractie Volvo Reede Amerongen
 

Volvo Reede in Amerongen: Een Gemeenschapsgerichte Partner

In het pittoreske Amerongen, waar traditie en toekomst samenkomen, staat Volvo-dealer Reede bekend om zijn uitzonderlijke service en diepe wortels in de gemeenschap. Als een familiebedrijf dat al jarenlang de norm stelt in klanttevredenheid, biedt Volvo Reede een uitgebreid assortiment van premium Volvo-modellen, elk met de belofte van Zweedse kwaliteit, veiligheid en innovatie.

Bij Volvo Reede is het niet alleen de aankoop van een auto die telt, maar de ervaring en de relaties die we opbouwen met onze klanten en de gemeenschap om ons heen. Daarom zijn we trots om onze samenwerking met hockeyvereniging Dorsteti te benadrukken, een partnerschap dat onze toewijding aan lokale sport en jeugdontwikkeling illustreert.

Een Unieke Sponsorovereenkomst

In een spannende samenwerking tussen Volvo Reede en hockeyvereniging Dorsteti, bieden we een unieke sponsorovereenkomst aan. Voor elke Dorsteti-lid dat een Volvo-auto bij ons aanschaft, zal Volvo Reede een genereuze donatie van €1000,- voor een nieuwe auto en €500 Volvo Selekt autoā€™s doen aan hockeyvereniging Dorsteti. Deze bijdrage onderstreept onze betrokkenheid bij de sport en biedt directe ondersteuning aan de vereniging voor de aanschaf van nieuwe uitrusting, het onderhoud van faciliteiten of de ontwikkeling van jeugdprogramma's.

Deze sponsorovereenkomst is meer dan een financiƫle bijdrage; het is een bewijs van onze gedeelde waarden van gemeenschap, duurzaamheid en de groei van lokaal talent. Het stelt ons in staat om een directe impact te hebben op de ontwikkeling van jonge atleten en biedt leden van Dorsteti de mogelijkheid om bij te dragen aan hun club, terwijl ze genieten van de kwaliteit en veiligheid van een Volvo.

Sluit Je Aan Bij Ons Engagement

Wij nodigen alle leden van hockeyvereniging Dorsteti uit om deze unieke kans te benutten. Door te kiezen voor een Volvo bij Volvo Reede, steun je niet alleen de lokale sportgemeenschap, maar word je ook deel van een familie die veiligheid, duurzaamheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel draagt.

Ontdek vandaag nog onze nieuwste modellen en draag bij aan het succes van hockeyvereniging Dorsteti. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen voor een stralende toekomst voor onze jeugd en sportgemeenschap.https://www.reede.nl/

 10-6-2024
Algemene Vergadering HV Dorsteti 24 juni
 

Uitnodiging Algemene Vergadering HV Dorsteti 24 juni
Graag willen wij je uitnodigen voor de Algemene Vergadering op maandag 24 juni vanaf 20.00 uur in het clubhuis van Dorsteti. 

De agenda en overige stukken zijn te vinden op de website als je inlogt op je account, onder tab Club en vervolgens Documenten algemene vergadering.

Om de vergadering soepel te laten verlopen, wil ik je vragen om je vragen, opmerkingen en punten ter bespreking, uiterlijk 18 juni schriftelijk via [email protected] in te dienen, zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden.

Kom je ook?

Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur HV Dorsteti

Carlijn Haen
Secretaris
 
NIEUWS

5-6-2024
Doe jij mee aan een mooi Goed Doel?
 
Beste leden,

Een van onze hockey ouders, Femke Vos (JO10), is een geweldig initiatief gestart! Doe je mee?

Quote Femke:
"De zomers in Griekenland zijn extreem heet. In de vluchtelingenkampen zijn winterschoenen of blote voeten echt geen optie. Daarom ben ik het inzamelpunt voor @becausewecarry. Hierbij zamel ik het volgende in:
- slippers
- sandalen
- crocs
- zomersneakers
- petjes en hoedjes
Dit alles is bedoeld voor de moeders en kinderen in de vluchtelingenkampen op Lesbos en rond Athene.

Breng jouw spullen (vraag gerust jouw vrienden, familie, buren. etc.) naar:
Femke Vos
Prins Hendrikweg 15

Inleveren kan tot en met 20 juni!

Vervolgens zorg ik voor de rest!

Helpen jullie mij aan een overvolle auto?

https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:EU:89c66476-20f8-4bdd-98c2-d1291b259954 

 
BESTUUR

25-5-2024
Rookvrij sportpark
 
In de afgelopen maanden hebben sportverenigingen op het sportpark aandacht geschonken aan een rookvrij sportpark. Een goed initiatief, ware het niet dat HV Dorsteti dat al sinds 2017 doet. Toch is er aanleiding om de afspraken voor het roken in de schijnwerper te zetten.

HV Dorsteti wil over enkele jaren een rookvrije vereniging zijn op een rookvrij sportpark. Wij realiseren ons dat er een kleine groep leden of gasten is, die het fijn en nodig vinden om voor of na het sporten te roken. In het huidige beleid zijn daarover afspraken gemaakt:

In het clubhuis en bij hoofdingang is roken niet toegestaan. Op terras rechtsachter, naast het clubhuis kant voetbal, is roken na 20.00 uur en op zondagmiddag toegestaan. Op donderdagavond mag na 20.00 uur ook op het terras worden gerookt. Een belangrijke voorwaarde voor het roken bij Dorsteti is dat (uitgedoofde) peuken in de afvalbak worden gegooid.

Wanneer we op het terras of onder het rooster bij de hoofdingang kijken, dan valt op dat er veel peuken op de grond of onder het rooster liggen. Geen fraai gezicht, voor ons en onze gasten niet maar ook niet voor de ouders en kinderen van kinderopvang BLOS.
In de afgelopen maanden hebben wij daarom regelmatig het terras en de bak onder het rooster schoon gemaakt.

We hebben in het rokersbeleid geen sancties gesteld en dat willen we graag zo houden. Dat vraagt van de rokers dat ze de afspraken daarover respecteren en van de anderen dat ze de rokers aanspreken op hun gedrag als ze de afspraken niet naleven.

Wij vragen jullie om jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 
HOCKEYTECHNISCHE COMMISSIE

21-4-2024
MO18-2 Kampioen!!!
 
MO18-2 is gisteren kampioen geworden in de 3e klasse door een mooie overwinning van 3-1 tegen Woerden 18-2!

Met maar liefst 11 zeges en maar 1 gelijkspel zijn deze toppers met nog 2 wedstrijden te gaan niet meer in te halen.

Dorsteti MO18-2 12 34 11 1 0 31 10

Namens het bestuur en de gehele club VAN HARTE GEFELICITEERD!

Marieke,
TC Bestuurslid
 
Hoofdsponsor

Sponsoren