Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
16-9 
Coach informatie avo
29-10 
BBQ voedselbank
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

10-9-2021
Laatste kans: koop nu loten voor de eendjesrace
 
De lotenverkoop van de eendjesrace gaat goed. Toch hebben we nog meer geld nodig voor de aanschaf van een extra tribune of scorebord op het nieuwe waterveld. Jij kunt helpen! Koop nu loten voor de eendjesrace. Vanaf € 2,50 heb je al een lot. Daarvan gaat € 1,00 naar de club en je helpt de ouderen in onze gemeente aan een leuke middag. Daarnaast kun je mooie prijzen winnen.

Op 25 september vindt de eendjesrace plaats. Dus koop nu, voordat het te laat is.
Het werkt simpel, Klik of tik op het iDeal logo of scan de QR code met behulp van je mobiele telefoon. Doe je mee?


Klik hier als je meer wilt weten over de eendjesrace en de organisator Levefanum Lions Wijk bij Duurstede.

 

8-9-2021
Dorsteti Openingsfeest groot succes
 
Circa 300 aanwezigen van jong tot oud zien terug op een fantastische feest waarbij het draaide om lekker dansen en chillen. Vernooy Catering verzorgde een heerlijke BBQ en dankzij DJ Twinz werd er volop gedanst. De organisatie bedankt iedereen die erbij was, door jullie werd het Dorsteti Openingsfeest een groot succes!

Het openingsfeest stond in het kader van de heropening van het clubhuis, het nieuwe waterveld en de start van het nieuwe seizoen. De voorzitter gaf in zijn speech aan dat de heropening van het clubhuis en het nieuwe waterveld passen in de ambitie "meer hockeyplezier, meer leden en iedereen helpt mee". Het bestuur is blij dat het ledenaantal groeit en het aantal vrijwilligers weer toe neemt. Door de extra investeringen hebben we in het coronajaar een financieel verlies te nemen, maar de onderliggende financiën zijn zeer gezond. Hij prees de Jame Derks, Hans Agasi en Dave Servaas voor hun grote inzet en betrokkenheid. Ook de organisatie van het feest, Irene Bult, Iris Knol, Ellen Krijnen, Sarah en Lianne Eigenberg, kreeg een groot compliment voor de uitstekende organisatie.

Dat compliment was zeker op zijn plaats: Voor de organisatie was het wel even schrikken van het onverwacht groot aantal aanmeldingen. De logistiek, afspraken met gemeente en Vernooy Catering moesten daardoor op korte termijn aangepast worden en het aantal vrijwilligers uitgebreid. Toch is men er in geslaagd om alles in goede banen te leiden. 
 
HOCKEYTECHNISCHE COMMISSIE

25-8-2021
We zoeken ook jou! Training coordinator van de D-jeugdlijn
 

Heb jij een hockey hart en vind je het leuk om mee te bouwen aan onze vereniging? Ben jij sociaal, sta je open voor anderen en kun je kinderen motiveren? Wil jij bouwen aan talenten, hou je van een leuke uitdaging en zet je graag je schouders eronder?

Wij zijn de jongens en meisjes van de D, een speelse, actievegroep kinderen die altijd bereidis om te rennen. We zijn direct, vrolijk en altijd in voor een grapje en een spelletje. Oh ja, weet je dat de veel van ons dit jaar voor het eerst in de 11-tallen gaat spelen op een heel veld?

Wat is het doel van deze functie?

- Je begeleidt de trainers van de D-lijn. Er zijn jaarlijks 8 trainers bij de D lijn. De nadruk ligt op het begeleiden van jonge onervaren trainers.

Wat komt er zoal bij kijken?

·De trainerscoördinator is een ondersteunende functie binnen de Technische Commissie (TC). Als trainingscoördinator overleg je met enige regelmaat met de trainersplanner en collega training coördinatoren van de andere lijnen.

·Helpen met werven een aanstellen van trainers

·Helpen met opleiding van trainers

·Instrueren van de trainers en actief begeleiden van de trainers op het veld

·Aanspreekpunt voor trainers/trainingsproblemen

·Beoordelen van de trainers en het maken van ontwikkelplannen voor de lijn

·Meedenken met TC over het opleidingsplan

·Ondersteuning van de TC (Lijn coördinator) bij de teamselectie

·Bereidheid tot incidenteel bijwonen van jeugdwedstrijden in het weekend

·Meehelpen met organiseren van trainersavonden (interne opleiding van trainers), minimaal 3x per seizoen

Welke eigenschappen passen bij deze functie?

·Bij voorkeur goede hockey kennis met leidinggevende capaciteiten.

·Goede bereikbaarheid en zichtbaarheid.

·Positieve coach en hands-on mentaliteit

 

De tijdsinvestering is gemiddeld 4 uur in de week (speelweken), met name tussen 17-19 uur, vooral in het begin van het seizoen.

Wat levert het jou op?

- Je draagt een steentje bij aan het functioneren van de club waar je kind veel plezier beleeft.

- Je vergaart kennis over werkwijze van HVDorsteti.

- Je voegt praktische waarde toe aan onze hockey capaciteiten en het spel plezier van de kinderen

- Je leert je een probleem van meerdere kanten te bekijken en creatieve oplossingen te vinden, door de verscheidenheid aan uitdagingen waarvoor je wordt gesteld.

- Je krijgt de kans om zaken te veranderen of verbeteren waarvan jij denkt dat dat anders of beter kan.

Spreekt deze functie jou aan, neem dan contact op met Ilse van de Ven, [email protected] of via 0623578944


 

 

23-8-2021
We zoeken jou! Lijncoördinator jongens A/B.
 

Voor de veelzijdige functies van lijncoördinator jongens A/B.

Ben jij sociaal, sta je open voor anderen en kun je goed luisteren? Zie jij problemen als puzzels die je met creativiteit kunt oplossen? Hou je van een leuke uitdaging en zet je graag je schouders eronder? Beschik je niet per sé over hockeykennis (daar helpen wij je mee), maar wel over mensenkennis? Dan ben jij de lijnco die we zoeken!

Wij zijn jongens A/B, een vrolijke, energieke groep jongens. We zijn creatief, spontaan en impulsief en leren snel nieuwe dingen. Onze vriendschappen zijn hecht en er is een sterk wij-gevoel, maar we zijn ons eigen individu. We hebben sterke gevoelens, kunnen uren kletsen, maar ook luisteren..

Wat moet je doen als lijnco?
•Je bevordert het spelplezier, helpt mee met uitvoeren jeugdbeleid en het coördineren van leuke activiteiten zoals oefenwedstrijden, huldigingen, festiviteiten en toernooien (in samenwerking met de andere commissies).
•Je werkt nauw samen met de trainingscoördinator, je signaleert en hebt overleg over eventuele problemen en ontwikkelingen tijdens de training en/of wedstrijd en komt indien nodig samen tot een oplossing.
•Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders, coaches, trainers en spelers binnen hun lijn, je legt problemen op de juiste plaats en kunt als bemiddelaar optreden als het probleem niet rechtstreeks op te lossen is.
•Je zorgt voor verspreiding, inname en verwerking van evaluatieformulieren en ondersteunt het wedstrijdsecretariaat door te zorgen dat de wedstrijdformulieren naar behoren worden ingevuld.
•Je helpt bij het zoeken van coaches en trainers voor het nieuwe seizoen en maakt en verspreidt de teamlijsten (indien nodig) met daarop de vermelding van coach, trainer, trainingstijden, telefoonnummers, e-mailadressen en leeftijden spelers.
•Je neemt deel aan een Technische commissieoverleg met de andere lijncoördinatoren (tijdens het seizoen ongeveer 1 keer per 6 weken).

De tijdsinvestering is gemiddeld 1,5 uur per week, met een piek voor de seizoenswisseling.

Wat levert het jou op?
- Je draagt een steentje bij aan het functioneren van de club waar je kind veel plezier beleeft.
- Je vergaart kennis over werkwijze van HVDorsteti.
- Je leert in korte tijd veel leuke mensen kennen.
- Je leert je een probleem van meerdere kanten te bekijken en creatieve oplossingen te vinden, door de verscheidenheid aan uitdagingen waarvoor je wordt gesteld.
- Je krijgt de kans om zaken te veranderen of verbeteren waarvan jij denkt dat dat anders of beter kan.

Spreekt deze functie jou aan, neem contact op met Jochem Legemaat,[email protected] via 0652622163


 

19-8-2021
Gezocht; Lijncoordinator jongste jeugd voor de jongens
 
Onze jongste jeugd spelers hebben jou nodig!

Voor onze jongensteams jongste jeugd zijn we op zoek naar een nieuwe lijncoordinator als lid van de Technische Commissie JJ.
Het goede nieuws is dat voor de vakantie Wiebe Oechies zijn trainersschoenen heeft aangetrokken om samen met Lisette de trainingen voor de Jongste Jeugd te begeleiden en naar een nog hoger plan te krijgen. Dus je gaat samenwerken met een enthousiast en productief team.

Naast de trainingen begeleiden we vanuit de TC JJ ook de coaches bij het zorgen voor veel spelplezier, de goede instroom van nieuwe spelers en het begeleiden activiteiten Jongste Jeugd breed. 
Sinds een half jaar heeft Anita de Vries deze rol opgepakt voor de meisjes en we zoeken een collega voor haar. 

Het enige dat we vragen is dat je enthousiast bent, verbindend, oplossingsgericht en zorgvuldig. Kennis van hockey is handig maar zeker niet noodzakelijk, uren op het veld hoeft ook niet maar zichtbaarheid maakt het wel een stuk effectiever. 
Het is een erg belangrijke rol die we graag snel ingevuld hebben. Schroom niet om te bellen met Valentijn 06-82828451, of met Anita 06 25046640 voor al je vragen en natuurlijk om jezelf of je partner op te geven als kandidaat ;)
 
Hoofdsponsor

Sponsoren