Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
31-1 
Gourmet M6E1
5-2 
Bestuursvergadering
12-2 
lijn coordinator ove
15-2 
Running Dinner 🍽
16-2 
Huldiging zaalhockey
17-2 
Trainers Clinic
2-3 
ALV RTC Duurstede
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

18-1-2020
Nieuwe opzet en een nieuwe naam voor de nieuwsbrief
 
We hebben de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken en een nieuwe naam gegeven. Nieuw dekt overigens niet de volledige lading: De nieuwe naam de [email protected] verwijst naar de Klapstok, de nieuwsbrief van voor 2012. De berichten in de [email protected] zijn altijd op de website/app terug te vinden en verschijnt tijdens het seizoen maandelijks.

In de huidige nieuwsbrief verschenen soms artikelen die op de website niet waren terug te vinden en/of omgekeerd. Eigenlijk moest je beide bijhouden om op de hoogte te blijven van alle verenigingscommunicatie. Vanaf nu is de website/app leidend en worden in de nieuwsbrief verwijzingen naar de artikelen opgenomen. De [email protected] verschijnt maandelijks.

Tot circa 2012 werden de leden door middel van de klapstok geïnformeerd. Tot die tijd werd alleen de Klapstok voor verenigingscommunicatie gebruikt. De [email protected] leek ons  een leuke knipoog naar het verleden en tegelijk helemaal van deze tijd.

Heb jij een artikel of verhaal die je in de vereniging wilt delen? Stuur dan een mail naar [email protected].

 
SPONSORING

17-1-2020
Sponsoring Reede Amerongen
 

Volvo Reede en Dorsteti verlengen samenwerking

De samenwerking die wij als Dorsteti hebben met Volvo Reede in Amerongen zal ook komende jaren voortgezet worden. We zijn inmiddels in de fase waarin nieuwe overeenkomsten opgesteld en getekend gaan worden en we met nieuw elan deze samenwerking aan gaan. 

Dit is zeer goed nieuws want dat houdt in dat de VOLVO Clubbonus van 1.000 euro voor een nieuwe Volvo en 500 euro voor een Volvo select occasion blijft bestaan! Dus steun Dorsteti en koop je nieuwe Volvo bij Reede in Amerongen. 

Om meer aandacht te geven aan deze mooie actie zullen de reclame-uitingen weer geactualiseerd worden. Wat goed is om te weten is dat dit ook geld als je je zakelijke leaseauto besteld bij Reede. Mocht je de aanschaf van een Volvo in een keer te duur vinden kijk dan ook eens naar het private lease aanbod. https://www.reede.nl/finance/private-lease-aanbod/

 

 
TRIMHOCKEY

14-1-2020
Meer bewegen? Kom mixed-, trim- of walkinghockeyen!
 
Het nieuwe jaar is nog maar enkele weken oud. Heb jij het goede voornemen om meer te bewegen? Kom dan naar de mixed-, trim- of walkinghockey. Ervaring met hockey is niet nodig, ervaren trainers helpen je graag op weg.

Mixed hockey op maandag
Op maandagavond vanaf 20.30 uur trainen de mannen en vrouwen van de mixed hockey. Alle leeftijden vanaf 25 jaar.  Je kunt met dit team eventueel mee doen aan een doordeweekse competitie.

Trimhockey op woensdag
Op woensdagochtend vanaf 9.00 uur trainen de vrouwen van de trimhockey. Alle leeftijden vanaf 25 jaar.

Walking hockey
Ook hebben we Walking Hockey voor wie wel van hockey, maar niet van rennen houdt. De training is op maandagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Leeftijd vanaf 50 jaar, maar jonger mag ook.

Senioren/Veteranen
Op donderdagavond vanaf 20.30 uur trainen de senioren en veteranen; een dames en drie herenteams. Deze teams spelen in de competitie.

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar [email protected].

 
BESTUUR

14-1-2020
Van de voorzitter
 
Beste leden,

Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud, de zaalcompetitie weer in volle gang. Ondertussen gaan de mixed-, trim- en walkinghockey gewoon door. Voor wie meer bewegen als voornemen heeft, een prachtige mogelijkheid. Vanaf maart gaan we op scholen hockey-clinics geven. Hoe mooi is dat?

Het is eigenlijk altijd een grote uitdaging om vrijwilligers te vinden. Ook nu staan er op de vacaturepagina meer dan tien vacatures open. Om er voor te zorgen dat onze mooie vereniging kan blijven bestaan, is het nodig om het vrijwilligersbeleid aan te passen en anders te benaderen. We zijn daar met ondersteuning van de hockeybond mee gestart. Meedenken kan nog steeds en ook het aanmelden als vrijwilliger is altijd mogelijk. Stuur nu een mail naar [email protected].

Op 16 februari vindt de huldiging van de zaalkampioenen plaats. Reserveer die datum alvast in je agenda. Iedereen is welkom.

Omdat we het belangrijk vinden dat commissies een vast aanspreekpunt hebben in het bestuur, hebben we met ingang van dit jaar de portefeuilles en functies binnen het bestuur gewijzigd. Ook hebben we het aantal bestuursleden uitgebreid naar zeven om zo meer aandacht naar de portefeuilles uit te laten gaan. We zoeken een bestuurslid communicatie & evenementen en een bestuurslid accommodatie, bijvoorkeur vrouwelijke, bestuursleden. Interesse? Stuur een mail naar [email protected].

Tot slot is de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Ook hebben we het de naam "De klapstok” teruggegeven, verwijzend naar het clubblad van voor het digitale tijdperk.

Theo Eigenberg
Voorzitter HV Dorsteti
 
GROTE CLUBACTIE

3-1-2020
Winnaars Grote Clubactie 2019 bekend
 
De Grote Clubactie is bijna afgerond. De trekking is geweest, de winnende loten bekend. Onze vereniging heeft met de verkoop van loten € 3.235,20 verdiend, waarmee we een videoanalyse systeem willen aanschaffen.

Winnende loten
Heeft u loten gekocht, dan kun u op https://clubactie.nl/lotchecker uw loten checken of met behulp van de pdf in de bijlage. Uw lotnummer treft u aan in de omschrijving van het incassobedrag van uw bankrekening.

Winnende lotenverkopers
De top 3 bestaat uit: Mees (J8E1) 51 loten, Laurea (MF1) 32 loten en Maud (MF1) 31 loten. Deze toppers ontvangen ieder een waardebon.

Het best verkopende team is dit jaar de M6E2 met 116 loten. Een échte teamprestatie want alle meiden van het team hebben loten verkocht. Dit topteam krijgt de inmiddels fameuze teampatat met consumptie. Hieronder zie je het aantal verkochte loten per team.


 


TOERNOOIEN

29-12-2019
MC1 wint prestigieuze mokerslag zaaltoernooi
 
Op 23 december heeft de MC1 het prestigieuze mokerslag zaaltoernooi hier in Wijk bij Duurstede gewonnen.

Na een aantal pittige poule wedstrijden tegen gelijkwaardige en op papier sterkere tegenstanders bleken onze meiden de sterkste. Een topprestatie. Meiden, goed gedaan.
 
BESTUUR

21-12-2019
Wijzigingen binnen het bestuur
 

In het afgelopen jaar is de bestuurssamenstelling flink gewijzigd. Dat is voor het nieuwe bestuur aanleiding geweest om de portefeuilleverdeling tegen het licht te houden en heeft geleid tot enkele wijzigingen. Wij brengen je graag op de hoogte.

Uitbreiding bestuursportefeuilles
Wij vinden het belangrijk dat alle commissies en contactpersonen van onze vereniging een vast aanspreekpunt hebben binnen het bestuur. In de bestuursvergadering van 4 december hebben we daarom afgesproken het aantal bestuursleden uit te breiden naar 7 en de portefeuilles als volgt te verdelen: 

Voorzitter Theo Eigenberg
Secretaris Rianne Munnichs
Penningmeester Maarten Freriks
Hoofd hockey technische commissie Jochem Legemaat
Hoofd communicatie en evenementen <vacature>
Hoofd marketing en jeugd activiteiten Rob Gaasbeek
Hoofd accommodatie <vacature>

Commissies en contactpersonen per portefeuille 
Onder Vereniging Organisatie, of klik hier, tref je de koppeling bestuur met de commissies en contactpersonen aan. Is het overzicht onvolledig of onjuist? Stuur dan een mail naar [email protected].

Vacatures en waarneming portefeuilles
Als gevolg van de vacatures zijn de portefeuilles communicatie/evenementen en accommodatie tijdelijk verdeeld onder de huidige bestuursleden.
Communicatie/evenementen wordt door alle bestuursleden waargenomen.
Rianne Munnichs neemt de barcommissie voor haar rekening en Theo Eigenberg de medische commissie en veldkeuring commissie.
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (bijvoorkeur vrouwen) die het leuk vinden om een bestuursfunctie te vervullen. Interesse? stuur een mail naar [email protected]

Dit bericht is op 19 januari aangepast. Door een verwijzing naar de organisatie op te nemen.
 


NIEUWS

14-12-2019
Zilverspar geplant naast veld 1
 
Vandaag is er een prachtige Zilverspar geplant naast veld 1. Deze boom is geplant ter nagedachtenis aan Carice Gaasbeek. Zij was ook lid van Dorsteti. Tot ons aller grootste verdriet is zij vorig jaar overleden. Vriendinnen van Angela uit haar hockeyteam hebben de boom gegeven. Deze boom is een blijvende herinnering aan ons lieve, prachtig en krachtig meisje.
 
Hoofdsponsor
Sponsoren