Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
2-12 
Sinterklaas Jacomij
4-12 
Keepers Clinic zaal
7-12 
Bestuursvergadering
10-12 
H45 Diner
16-12 
kerstdiner HO25-1
17-12 
Kerstdiner H35A
4-1 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
ARBITRAGE

18-11-2022
Opleiding clubscheidsrechters plus (CS+) van start
 
Op woensdag 15 november is de opleiding clubscheidsrechter plus (CS+) van start gegaan. Met het opleiden van CS+ zetten we in op betere scheidsrechters en creëren we een scheidsrechterspool. Mocht je alsnog mee willen doen, meld je dan nu aan.

Met de scheidsrechterspool willen we er voor zorgen dat teams die geen scheidsrechters kunnen leveren, tegen betaling scheidsrechters uit de pool kunnen inhuren. Ook gaat deze groep betaald nieuwe scheidsrechters begeleiden. Zo kunnen ze op een zaterdag minimaal zoveel verdienen als bij een supermarkt. De pool willen we starten bij aanvang van het 2e deel van het veldseizoen, in maart 2023.

Alsnog aanmelden? stuur een mail naar [email protected]

De scheidsrechterscommissie
 
MATERIALEN

17-11-2022
Zaalhockey keep(st)er uitrusting
 
Beste coach/keep(st)er (of ouder van),

Het zaalhockey-seizoen staat voor de deur en dat betekent dat er enkele aanpassingen aan de uitrusting van de keep(st)er moeten gebeuren.

Indien de keep(st)er gebruikt maakt van klompen die voorzien zijn van riempjes met metalen gespen, dan dienen deze riempjes vervangen te worden door de zaalvariant (plastic gespen). 

Het afplakken van de metalen gespen met duct tape wordt door de meeste zaalbeheerders niet toegestaan. Het is daarom zaak om bijtijds de juiste riempjes in huis te hebben en deze na de laatste veldtraining/-wedstrijd om te wisselen.

Er zullen teams zijn die de winter ook buiten blijven trainen; aan de keep(st)ers van die teams de overweging om je alleen te beperken tot de zaaltraining of de riempjes elke keer te verwisselen. De zaalbandjes zijn namelijk niet gemaakt voor kunstgras en slijten dus extra snel (ter indicatie, kosten €8,25 per klomp)

Tevens zullen enkele keep(st)ers de behoefte hebben aan zaalhoezen, ook deze worden ter beschikking gesteld door de club. Zaalhoezen zijn niet verplicht of noodzakelijk (afhankelijk type zaal en keep(st)er).

Omdat iedere uitrusting verschillend is en sommige keep(st)ers al voorzien zijn van riempjes/zaalhoezen, is ophalen van spullen niet voor iedereen nodig. Voor diegenen die nog geen spullen hebben ben ik 2 vrijdagavonden (18 nov, 2 dec) van 19.30-20.30u en zaterdag 26 nov van 08.00-09.00u op de club en anders bereikbaar via [email protected] of Whatsapp om een andere afspraak te maken.

Appie

MatCom HV Dorsteti
 
BESTUUR

2-11-2022
Voorzitter Technische Commissie gezocht
 

Ha voorzitter Technische Commissie in spe! Jochem is op zoek naar een vervanger. Dit jaar is zijn 4e seizoen in deze functie en is het tijd voor een opvolger. Hij leert graag mensen kennen die tijd en energie in onze mooie vereniging willen steken!

Vind jij het leuk om het hockeyplezier voor de Dorsteti leden te vergroten? Heb je affiniteit met het hockeyspel, hou je ervan om beleid te ontwikkelen en dat zaken op hockey(technisch) gebied op rolletjes lopen? Dan is dit een vrijwilligers functie waar je veel plezier uit kunt halen bij de gezelligste vereniging van Wijk bij Duurstede.

Dit alles doe je uiteraard niet alleen maar pak je samen met een fijn team van lijncoördinatoren, trainingscoördinatoren, planners, trainers en het wedstrijdsecretariaat binnen de club op.

Naar wie zijn we op zoek?

·Je hebt affiniteit met hockey;

·Je bent een teamplayer en netwerker;

·Inspirerende en motiverende persoonlijkheid;

·Je bent flexibel en regelmatig op de club aanwezig;

·Goede bereikbaarheid en zichtbaarheid;

·Goede communicatieve vaardigheden;

Meer weten over het takenpakket? Bekijk het uitgebreide functieprofiel in bijlage

Wat vragen we van jou?

Gemiddeld vraagt deze functie ca. 2 uur per week. Daarbij is het einde en het begin van het seizoen de drukste periode. Je neemt in 1x per maand deel aan bestuursvergadering en met de TC heb je zo’n 4x per jaar team overleg, daarnaast heb je veelvuldig contact met de verschillende commissies.

Denk je dat de functie van voorzitter TC bij jou past. Bel of app met Jochem ( 06-52622163) om de mogelijkheden te bespreken en kennis met elkaar te maken. Mailen mag natuurlijk ook; [email protected]


 

 


Hoofdsponsor

Sponsoren