Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
18-6 
Slotdag Jongste Jeug
28-8 
veteranentoernooi
17-12 
Kerstdiner H35A
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

17-1-2022
Trainingsschema nav Versoepelingen Coronamaatregelen
 

Op vrijdag 14 januari zijn er tijdens de persconferentie weer versoepelingen aangekondigd, en deze zijn positief voor de Hockeysport! Senioren mogen ook weer trainen en er zijn geen tijdsbeperkingen meer.

We hebben met de training coördinatoren besloten te focussen op het vervolg van het veld seizoen en zetten daarom vanaf vandaag het reguliere veldtraining schema weer in werking.

Wil je als team nog trainen in de zaal, neem dan via de coach contact op met de training coorindator van jouw lijn, dan zal hij/zij de mogelijkheden bekijken met de trainingplanning. Kosten van de zaalhuur worden voor de bestaande reseveringen volgens oude zaalplanning tot 18 februari door verhuurder, Stichting Wijksport aan ons doorbelast.

Clubhuis

Ook de mogelijkheden tot het openen van het Clubhuis voor afhalen worden nu nog onderzocht. Ook daarover volgt later deze week meer info,

Publiek

Helaas is publiek nog steeds niet welkom, niet tijdens trainingen en ook niet tijdens onderlinge wedstrijden

Het is fijn om te zien dat er langzaamaan weer meer mogelijk is en dat er weer gehockeyd kan worden! Veel plezier alvast!

PS; Hockeyklas en kabouters nog wel de reguliere winterstop.


 

16-1-2022
Contributie Zaalhockey
 

Beste zaalhockeyers!

 

Het zal jullie opgevallen zijn dat jullie begin december geen contributienota hebben ontvangen voor deelname aan het zaalhockey 2021-2022. Dat komt omdat er geen duidelijkheid bestaat over de kosten die wij moeten betalen met betrekking tot de zaalhuur. We kunnen niet voorzien wat de openingstijden van de sporthal voor training en wedstrijden zijn en welk deel daarvan zal worden doorberekend. Duidelijk is al wel dat de kosten aanzienlijk lager zijn in verband met de beperkte openingstijden.

Wij streven ernaar dat de kosten die wij maken ten behoeve van het zaalhockey exact worden doorberekend aan de zaalhockeyers. Zodra we daarover duidelijkheid krijgen zullen we jullie de contributienota sturen. Deze komt dit jaar dus achteraf.

We vertrouwen op jullie begrip!

 
HOCKEYTECHNISCHE COMMISSIE

14-1-2022
Update Zaalcompetitie n.a.v. persconferentie 14 jan 2022
 
Beste allemaal, 

Tijdens de persconferentie van vanavond heeft de overheid een aantal versoepelingen voor de sport bekend gemaakt. De KNHB heeft hierover zojuist een nieuwsbericht op haar website geplaatst. Bijgaand de link naar dit artikel. Helaas betekent dit dat er tot en met 25 januari zeker geen competitie (zaal, dan wel midwinter) kan worden gespeeld. 

Dank aan iedereen die de laatste dagen veel tijd heeft besteed aan een eventuele opstart morgen.

Het goede nieuws is dat zowel de jeugd als de volwassenen weer allemaal mogen sporten, zowel buiten als binnen. Dit staat ook in het artikel van de KNHB vermeld. 
Wat dit voor consequenties heeft met betrekking tot de trainingen komen we nog bij jullie op terug. 

De TC
 

13-1-2022
Vacature lijncoördinator jongens / meisjes F, E6-tallen, E8-tallen
 

Beste ouders Jongste Jeugd, 

Wat zijn we ontzettend blij dat de (jongste) jeugd weer lekker kan trainen!

We kijken ernaar uit straks ook weer competitiewedstrijden te kunnen spelen.

Graag zouden we voor die tijd de vacature voor lijncoördinator jongens / meisjes F, E6-tallen, E8-tallen weer ingevuld hebben. Zie bijlage.

Anita de Vries heeft als lijncoördinator de afgelopen periode de werkzaamheden voor zowel de jongens- als de meisjes-lijn op zich genomen. Heel fijn! Maar het zou mooi zijn als we deze maand de openstaande vacature weer in kunnen vullen en het TC Jongste Jeugd-team weer compleet hebben!

Het gaat om de jongens- OF de meisjes-lijn. Dit in overleg met Anita, zij zal de andere lijn op zich blijven nemen.

Kom jij ons enthousiaste team versterken? Wij zien je aanmelding graag via [email protected] tegemoet! Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met Anita of een mail te sturen naar [email protected].

Namens de TC,


Valentijn Peters, Anita de Vries & Jochem Legemaat 
 9-1-2022
Nieuw Trainingsschema veld: start dinsdag 11 januari
 

Door een lichte versoepelingen van de coronamaatregelen kan onze jeugd t/m de A weer buiten trainen en daar maken we natuurlijk gebruik van! Dit tijdelijke schema gaat in vanaf dinsdag 11 januari. Het schema is niet zichtbaar in onze app of op de normale plaats, maar staat in bijlage van dit bericht.

Het schema is afgeleid van het reguliere veldschema. De dagen zijn zoveel mogelijk aangehouden, maar tijden zijn aangepast, omdat we maar tot 20.00uur mogen trainen, tevens afhankelijk van de mogelijkheden of beschikbaarheid van de trainers.

Dit schema loopt tot en met uiterlijk vrijdag 18 februari (of eindigt eerder als er weer versoepelingen optreden en we misschien nog de zaal in kunnen).

Veel sport plezier.

De TC.


 


Hoofdsponsor

Sponsoren