Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
30-3 
Coach Cafe, info ses
1-4 
Benefiet wedstrijd H
5-4 
Bestuursvergadering
17-4 
ALV RTC Duurstede
22-4 
Pas weekend nieuwe t
3-5 
Bestuursvergadering
26-5 
Vikingschip Happy Ho
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
ACTIVITEITEN

28-3-2023
Laatste info/tijden 1-4 benefiet, veiling, loting en feest
 
Beste mensen,

Aanstaande zaterdag is het zover! De dag van de benefietwedstrijd, veiling en loting voor Alpe dā€™ Hugo. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn er dan ook van overtuigd dat het een succes gaat worden.

Om het voor jou ook een succes te maken hieronder wat praktische informatie over deze avond:

17:30 - 19:00
Benefietwedstrijd

20:00 - 22:00 
Veiling en Loterij

22:00 - 01:00
Borrel en DJ

De bar zal op volle toeren draaien en werkt met consumptiemunten. 

Ook is er voor gezorgd dat er kleine hap te halen is, deze zijn te betalen met aanwezige QR codes. Van de opbrengsten van het eten zal het grootste gedeelte ook gedoneerd worden, met dank aan Vernooij.

Voorafgaand aan de veiling kun je je inschrijven bij de inschrijfbalie, zodra je inschrijving compleet is krijg je ook je persoonlijke bieders nummer.

Loten zijn a.s. zaterdag ter plekke te koop in het clubhuis. 

Wil je graag goed voorbereid aan de veiling en loterij deelnemen? Neem dan alvast een kijkje in ons kavelboek en zorg dat je je favoriete items niet aan je voorbij laat gaan!


 
NIEUWS

26-3-2023
Vriendentoernooi 2023
 
Beste mensen, 

Het gezelligste toernooi van het jaar komt er weer aan! Op ZONDAG 28 mei is het vriendentoernooi! šŸ‘ā˜€ļøšŸ’™

Wil je mee doen, wees dan snel! Er is plek voor maximaal 32 teams.
- Kosten per team van 8 (max. 4 hockeyers) eur30.- 
- Minimum leeftijd: 14 jaar (vanaf de B teams dus)
 
Aanmelden kan per mail tot 21 mei a.s: [email protected]
Bij aanmelden graag het onderstaande doorgeven:
- Teamnaam
- Namen van je teamgenoten + leeftijd en hockeyervaring
- Deelnemers BBQ
- Deze mail doorsturen naar je teamgenoten!


PROGRAMMA VRIENDENTOERNOOI 2023
12.00 - 12.30 ontvangst teams
13.00 - aanvang wedstrijden
13.30 - bar en keuken geopend
17.00 - DJ
17.30 - 18.00 einde wedstrijden, prijsuitreiking
18.00 - aanvang BBQ*
21.00 - einde toernooi
 
Er zal dit jaar een winnaar zijn per poule en een winnaar voor het meest vrolijk uitgedoste team
 
TOERNOOIBIJDRAGE:  
- Voor 1 team van 8 spelers eur30.-
- Kosten voor 2 extra spelers - eur3.- pp
- Kosten voor BBQ - worden zsm bekend gemaakt


Tot dan, we hebben er zin in!


--> Check de spelregels!
 


KLAPSTOK

24-2-2023
De klapstok februari 2023
 
Beste Dorstetiaan, 

Hierbij tref je de Klapstok van februari 2023 aan. Wij wensen je veel leesplezier en een prettige voorjaarsvakantie.  Na de vakantie gaan we het veld weer op! Hebben jullie daar ook al weer zin in? Wij wel! 

Met sportieve groet,
De communicatie commissie
 21-2-2023
Van de voorzitter: Theo Eigenberg
 
Als ik dit schrijf zit het zaalseizoen er alweer op en mijn dank gaat uit naar de vrijwilligers die de zaalhockey mogelijk hebben gemaakt. Veel jeugdteams heb ik zien spelen en een aantal spelers gesproken. De meesten gaven mij aan dat ze zaalhockey een hele leuke afwisseling vinden. Ik zag en hoorde plezier in hockey en dat is waar we het in de eerste plaats voor doen. Toch kon ik het niet laten om ook het prestatieve deel van mij een kans te gunnen. Een blik op de ranglijsten leert mij dat de jongens veelal in de middenmoot mee deden en de meisjes in de top drie. De MO16-1 werd kampioen. Proficiat!

Eén kampioensteam valt mij dan een beetje tegen. In het verleden hadden we er volgens mij meer. Geen doel op zich, maar toch. Van andere clubs hoor ik steeds vaker dat ze 2x in de week trainen. Of dat daaraan ligt en of dat ook voor ons haalbaar is, weet ik niet, maar wel iets om te onderzoeken. 

Na de voorjaarsvakantie gaan we terug naar het veld. Jame en Hans werken hard om de velden in top conditie te krijgen en te houden. Dat zien we terug; de velden liggen er beter bij dan ooit. Zo hebben ze inmiddels ook veld 1, het semi-waterveld, voorzien van nieuwe sproeiers. Het is nu aan de teams om lekker te trainen en mooie wedstrijden neer te leggen. Overigens, in de veldcompetitie draaien de meeste teams in de hoogste regionen mee. Mooi zo, hou dat vast.

Vanaf de hervatting van het veldseizoen gaat ook de scheidsrechter plus (CS+) opleiding in volle vaart verder. Haike, Luuk en Thijmen begeleiden dat. De CS+ ers in opleiding gaan zich zelf voor wedstrijden in plannen en volgen een aanvullende opleiding bij de KNHB. Ik doe daar zelf ook aan mee en zou graag een in omvang en kwaliteit groeiende groep CS+ ers zien. Je bent welkom.

Waar ik me wat meer zorgen maak is dat onze vereniging niet zonder vrijwilligers kan, maar dat die soms moeilijk te vinden zijn. Dat kost ons veel energie. Het idee van een vereniging is dat je met elkaar iets voor elkaar doet, zodat je samen verder komt. Daardoor is het  ook mogelijk de kosten lager te houden. Een cruciale functie die momenteel een vacature is, is die van hoofd Technische Commissie. Zie de informatie op de website en in de app. We zijn naarstig op zoek, mocht je interesse hebben meld je dan. 

En dan nog een nieuwtje: De kledingcommissie bestaande uit Myrthe en Pien, is volop bezig met het nieuwe seizoen '23/'24. We starten dan in nieuwe wedstrijdkleding. Het huidige shirt is alweer drie jaar oud en de sponsorcontracten lopen af. Inmiddels hebben ze het beleid en de shirts geƫvalueerd. Zijn ze op zoek gegaan naar leveranciers en hebben ze er eentje geselecteerd. Ik kan alvast verklappen: Er is verandering op komst en het bestuur is erg enthousiast over het voorstel. Binnenkort volgt meer...

We kunnen constateren dat het jaar bruisend is begonnen. Ik wens iedereen alvast veel (hockey)plezier en sportiviteit voor de 2e seizoenshelft toe. En de vakantiegangers een fijne vakantie.

Theo Eigenberg
Voorzitter HV Dorsteti
 
BESTUUR

24-1-2023
Voorzitter Technische Commissie gezocht
 

Ha voorzitter Technische Commissie in spe! Jochem is op zoek naar een vervanger. Dit jaar is zijn 4e seizoen in deze functie en is het tijd voor een opvolger. Hij leert graag mensen kennen die tijd en energie in onze mooie vereniging willen steken!

Vind jij het leuk om het hockeyplezier voor de Dorsteti leden te vergroten? Heb je affiniteit met het hockeyspel, hou je ervan om beleid te ontwikkelen en dat zaken op hockey(technisch) gebied op rolletjes lopen? Dan is dit een vrijwilligers functie waar je veel plezier uit kunt halen bij de gezelligste vereniging van Wijk bij Duurstede.

Dit alles doe je uiteraard niet alleen maar pak je samen met een fijn team van lijncoƶrdinatoren, trainingscoƶrdinatoren, planners, trainers en het wedstrijdsecretariaat binnen de club op.

Naar wie zijn we op zoek?

Ā·Je hebt affiniteit met hockey;

Ā·Je bent een teamplayer en netwerker;

Ā·Inspirerende en motiverende persoonlijkheid;

Ā·Je bent flexibel en regelmatig op de club aanwezig;

Ā·Goede bereikbaarheid en zichtbaarheid;

Ā·Goede communicatieve vaardigheden;

Meer weten over het takenpakket? Bekijk het uitgebreide functieprofiel in bijlage

Wat vragen we van jou?

Gemiddeld vraagt deze functie ca. 2 uur per week. Daarbij is het einde en het begin van het seizoen de drukste periode. Je neemt in 1x per maand deel aan bestuursvergadering en met de TC heb je zoā€™n 4x per jaar team overleg, daarnaast heb je veelvuldig contact met de verschillende commissies.

Denk je dat de functie van voorzitter TC bij jou past. Bel of app met Jochem ( 06-52622163) om de mogelijkheden te bespreken en kennis met elkaar te maken. Mailen mag natuurlijk ook; [email protected]


 

 


NIEUWS

15-1-2023
Benefietwedstrijd op 1 april voor Alpe dā€™HuZes
 
Lieve Dorsteti vrienden/vriendinnen, ouders/verzorgers,

Op 30 juli 2022 hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve dierbare vriend Hugo. Naar aanleiding van deze verdrietige gebeurtenis hebben wij besloten met een groep van 20 vrienden vanuit Wijk bij Duurstede en Leiden in de eerste week van juni deel te nemen aan het evenement Alpe dā€™HuZes. 

Met onze 2 Alpe dā€™Hugo teams willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Samen met HV Dorsteti en onze sponsoren willen wij daarom op zaterdag 1 april een benefietavond organiseren. Op deze avond zal er om 17:30 uur een wedstrijd plaatsvinden met aansluitend om 20:00 uur een veiling/loterij begeleid door niemand minder dan: Kees Jansma (meer informatie hierover volgt). Samen zullen we de avond afsluiten door middel van een goede borrel. 

Dus mensen blok; zaterdag 1 april met hoofdletters in je agenda, het zal een onvergetelijke avond worden.

Lieve groet,
Team Alpe dā€™Hugo
 
BESTUUR

22-12-2022
Nieuw bestuurslid
 

Hallo, ik ben Marieke van Echtelt - moeder van de twee hockeyende jongens Julius (JO14) en Olivier (JO10). Fanatieke supporter en hockeyliefhebber. Jaren geleden begonnen in de meisjes D bij Dorsteti. In de tijd dat Dorsteti alleen nog gras had, ik drie wedstrijden per weekend mocht spelen omdat alle teams te weinig speelsters hadden. En elke tegenstander het moest afleggen tegen ons opportunistische spel op gras. In mijn studententijd veel clubs gezien; USHC, Voordaan, Schaerwijde, Kampong, totdat ik een paar jaar geleden in het huidige Dames 2 weer bij Dorsteti terecht kwam. Helaas staat mijn knie het niet meer toe om te spelen, dus moest ik stoppen. Gelukkig kan ik elke week genieten van onze twee kinderen.

Bij ons thuis is het gewoon om je in te zetten voor een vereniging. Toen ik jong was trainde en coachte ik de jongste jeugd.  En mijn ouders waren ook erg betrokken bij Dorsteti. Later coachte ik weer mijn eigen kinderen. Betrokkenheid bij een vereniging zie ik als essentieel voor het voortbestaan van een club en het plezier in het sporten. Ook Dorsteti kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ik wil graag bijdragen aan de continuering van het plezier dat mijn kinderen hebben op Dorsteti. Elke training, elke wedstrijd en alles daaromheen.

Ik zal mijn uiterste best doen om de handschoen rondom Marketing, Sponsoring & Communicatie op te pakken. Als je me wilt helpen, hoor ik het graag op [email protected]of kan je me natuurlijk aanspreken als ik weer eens geniet van mijn jongens langs de lijn.


Marieke

 
NIEUWS

VRIJWILLIGERS

25-1-2022
Oproep vrijwilligers
 

De club kan alleen draaien en blijven bestaan als we allemaal ons steentje bij dragen. Er zijn nog een heel aantal leuke vacatures. Wil je meer weten, neem dan contact op met betreffend bestuurslid of iemand uit de commissie waar je actief in wil zijn.

 

Technische commissie (Jochem)

  • Voorzitter technische commissie
  • Lijncoƶrdinator Jongste jeugd, onder 8
  • Lijncoƶrdinator Jongste jeugd, onder 9
  • Lijncoƶrdinator Jeugd jongens; JO14, JO16, JO18
  • Lijncoƶrdinator Jeugd meisjes MO16
  • Volwassen trainers

Marketing, Communicatie & Sponsoring (Marieke)

 
Hoofdsponsor

Sponsoren