Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
30-8 
International Hockey
2-9 
Coachavond Jongste J
3-9 
Coachavond Jeugd
4-9 
Bestuursvergadering
7-9 
wedstrijd Boekaniers
22-9 
Clinics E en D jeugd
25-9 
Knotshockeytoernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

17-8-2019
Nieuwe hockeystick nodig? 5 gouden tips!
 
Het aanbod aan verschillende typen hockeysticks is vandaag de dag enorm. Dat is natuurlijk schitterend, maar ben je toe aan een nieuwe hockeystick? 

Dan kan het daardoor ook best een flinke speurtocht zijn naar die stick die het beste bij jou past. Want, met welke kromming ga je spelen? Wat is voor jou de ideale lengte? Ga je met carbon spelen? Welk percentage past dan het best bij jou? Voor welke krul ga jij deze keer en met welk gewicht stap je het veld op? 

Begint het je al te duizelen? Geen paniek, internationals Xan de Waard en Mink van der Weerden helpen je in deze video!  Aan de hand van vijf handige tips leggen Xan en Mink je stap voor stap uit waar je op moet letten als je een nieuwe stick koopt. Dat maakt het kiezen van de juiste stick een stuk gemakkelijker!

Link van de video: https://youtu.be/7tQTVmsgmvY
Bron: hockey.nl


Onze sponsor Van den Berg Sport te Driebergen heeft een uitgebreid assortiment. Neem er eens een kijkje. 
GROTE CLUBACTIE

15-8-2019
Met spoed gezocht: Coördinator Grote Clubactie
 
Onze vereniging doet al jaren mee aan de Grote Clubactie. Met de opbrengst van de loten hebben we onder andere het scorebord, de verplaatsbare tribunes en de mini-doelen betaald. Het helpt de contributie laag te houden.
Daarom is het belangrijk dat de vacature Coördinator Grote Clubactie zo snel mogelijk ingevuld wordt.

We zoeken een organisator die het leuk vindt om de verkopers dusdanig te enthousiasmeren dat zij zoveel mogelijk loten voor de club verkopen.

De werkzaamheden zijn:
Bestedingsdoel opbrengst voor te stellen aan het bestuur, loten bestellen, de loten distribueren onder de verkopende leden, administreren van de verkochte loten.
De coördinator grote clubactie is vrijgesteld van bardienst en wedstrijdtafel.

De werkzaamheden zijn vooral aan het begin van het seizoen. De meeste tijd gaat zitten in het invoeren van de gegevens van de verkochte loten. Het is geen arbeidsintensieve of tijdsafhankelijke functie. Je wordt ingewerkt.

Voor meer informatie neem contact op met Theo Eigenberg. Stuur een berichtje door op de volgende link te klikken: [email protected]

 
BESTUUR

13-8-2019
Ondertekening nieuw sponsorcontract Rabobank - Dorsteti
 
Onderstaand stukje is vanuit de Rabobank van 12 augustus jl.

Vandaag het nieuwe contract getekend van Hockeyvereniging Dorsteti. Ook de komende 4 seizoenen prijkt onze naam op de mooiste hockeyvereniging van Wijk bij Duurstede..! Daarnaast gaan we de club, middels Rabo Verenigingsondersteuning, de komende jaren begeleiden om duurzaam sterker te worden en de bestaande uitdagingen te realiseren. Kortom, een prachtige uitgangspositie voor de komende jaren.
 
TECH. COMM.

3-8-2019
Start trainingen seizoen 2019-2020
 
Op maandag 2 september  starten de trainingen weer voor alle teams, alleen de Keeperstrainingen starten maandag 9 september en Hockeyklas, Funckey starten woensdag 11 september.

Groetjes,
trainersplanning

 
CLUBSHOP

9-7-2019
HOCKEY BITJES Dorsteti
 
Op woensdag 4 september 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.

Carsouw tandarsten is aanwezig van 14:00-16:00  uur in de praktijk!!

Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is reeds uitgeprint en u ontvangt een bevestiging met informatie.

Aanmelden via [email protected] 


Werkwijze hap dag: aanmelden > melden Carsouw tandartsenl > type en kleur(en) kiezen > afrekenen, alleen contant! > happen > bitje na ± 3 weken thuisgestuurd

 


TOERNOOIEN

7-7-2019
International Viking Tournament 31 aug - 1 sept
 
Beste begeleiders en spelers van de D, C en B,

15 juli sluit de inschrijving voor dit toernooi. 
Weet je nog niet zeker of je met 8, 12, 13 of 14 man mee gaat doen of weet je nog niet met hoeveel man je aan de BBQ meedoet? Geen probleem, het aantal is niet zo belangrijk. Dat willen we vóór 17 augustus weten in verband met het inkopen van eten en drinken en de sportprijzen. 
Wat wel belangrijk is dát je team staat ingeschreven. Want vol=vol.

Voor een aantal teams kan het zijn dat er nog geen coach is, maar laat je hier niet door misleiden; één van de ouders kan ook het initiatief nemen om het team in te schrijven. 

Van 16 juli t/m 11 augustus stopt de organisatie even ivm vakantie. Daarna wijn we weer goed bereikbaar. 

Tot slot, wij wensen jullie alvast een goede vakantie en zien weer uit naar een tof toernooi. Dat is een leuke en gezellige start van het nieuwe seizoen!. 

Hartelijke groet, namens de organisatie,

Paul van Deurzen 
 


Hoofdsponsor
Sponsoren