Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
13-12 
Gourmet TX1
14-12 
Kerstborrel + einde
20-12 
Gourmet MD2
28-12 
Mixed zaalhockey eve
28-12 
mixed zaaltoernooi 1
8-1 
Bestuursvergadering
11-1 
HA Kerst/Nieuwjaarsd
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

10-12-2019
KERSTINZAMELING HOCKEYSTICKS TIJDENS KERSTBORREL-/LOTERIJ
 
Bijna elke hockeyer kent het wel! Het is tijd voor een nieuwe stick, maar de oude is toch nog net te goed om weg te gooien. Na een aantal jaar liggen er een aantal van deze exemplaren in de schuur niks te doen! Als jullie er toch niks meer mee doen dan zouden wij als vereniging deze sticks graag willen hebben! Voor clinics te geven aan startende hockeyouders of de kleinere exemplaren voor vriendjes- en vriendinnetjesdag! 
Heb je zo’n exemplaar nog in de schuur liggen, lever hem dan a.s. zaterdag in tijdens de kerstborrel! In ruil voor iedere goede stick krijg je een gratis lotje voor onze kerstloterij! Extra kans dus op leuke prijzen!
Dus kom a.s. zaterdag vanaf 15 uur naar de Dorsteti Kerstborrel, dan vieren we gezellig de kerst en het einde van ons lustrum jaar!
 
 
TECH. COMM.

8-12-2019
Hockey Food, zaal, Dorsteti app
 
Nieuwe video's in HockeyFood
De zaalperiode is weer begonnen! Je kunt dus elke week interessante nieuwe zaalvideo's in HockeyFood verwachten. Afgelopen week hebben wij veel nieuwe content gefilmd met de vier Pinoke Heren 1 spelers: Hidde Brink (keeper) en Marlon de Boer (die beide ook zaalinternationals zijn) en Jannis van Hattum en Bram Weers (foto 2). 

Benieuwd wat er deze week nieuw aan HockeyFood is toegevoegd? Open dan het tabblad 'Meer' in jouw ClubApp en klik op 'HockeyFood'. Je kunt hier een gloednieuwe serie vinden met zes afleveringen over omschakelen in de zaal. 
 
ZAALHOCKEY

5-12-2019
oliebollen hockey festijn voor jeugd en senioren
 
Op 28 december 2019 is er een groot oliebollenhockeyfestijn voor jeugd en senioren.
Een supergezellig mixed zaalhockey-event voor C/D, en vanaf B en ouder.
28 december 2019
11.00 - 15.30 uur – C en D
15.00 - 17.30 uur – B+ en senioren
Zaal Mariënhoeve
Kosten: 5 euro (betaling via iDeal) Inclusief: oliebollen, quiz en leuke prijzen.
Inschrijven doe je door in te loggen op Dorsteti.nl en het evenement aan te klikken óf via de Dorsteti-app. Betaling gaat direct via iDeal.
Doe het snel, want vol is vol.

 


TECH. COMM.

4-12-2019
Winterfit training mogelijkheid
 

Naast zaaltraining (indien van toepassing) en 1x buitentraining (alleen op verzoek) bieden we deze winter weer winterfit training aan. Deze training van een uur zal in de sportruimte bij CDW worden gegeven en is kosteloos. Dit kan een enkele keer per team gegeven worden en is geen vervanging van de buitentraining.

Er kan per team ingeschreven worden. Wees er snel bij, want vol is vol!

Inschrijving vóór 20 december, door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij:

- Het team

- Aantal spelers

- De begeleider met het 06-nummer

Die het eerst inschrijft heeft voorrang! Pieter zal in overleg met een datum/tijd voorstel komen naar de teams welke hebben ingeschreven en dit rechtstreeks  met de betreffende teams regelen.


 


Bijlage: Winterfit(1).jpg
MATERIALEN

1-12-2019
keeperstassen tijdens zaalhockey periode
 
I.v.m wijzigingen in veldtrainingen en zaal speeldagen is het verstandig om de keeperstassen mee naar huis te nemen. Het is nu onduidelijk waneer het clubhuis open is op de zaal speeldagen.
 
BESTUUR

25-11-2019
Kerstborrel + einde lustrum
 
Save the date 14 december!

Kerstborrel en -loterij met mooie prijzen en swingend het lustrum uitluiden.
 


MATERIALEN

22-11-2019
Keepersuitrusting zaalhockey
 
Beste coach/keep(st)er (of ouder van),

Het zaalhockey-seizoen staat voor de deur en dat betekent dat er enkele aanpassingen aan de uitrusting van de keep(st)er moeten gebeuren.

Indien de keep(st)er gebruikt maakt van klompen die voorzien zijn van riempjes met metalen gespen, dan dienen deze riempjes vervangen te worden door de zaalvariant (plastic gespen). 

Het afplakken van de metalen gespen met duct tape wordt door de meeste zaalbeheerders niet toegestaan. Het is daarom zaak om bijtijds de juiste riempjes in huis te hebben en deze na de laatste veldtraining/-wedstrijd om te wisselen.

Er zullen teams zijn die de winter ook buiten blijven trainen; aan de keep(st)ers van die teams de overweging om je alleen te beperken tot de zaaltraining of de riempjes elke keer te verwisselen. De zaalbandjes zijn namelijk niet gemaakt voor kunstgras en slijten dus extra snel (ter indicatie, kosten €7,50 per setje)

Tevens zullen enkele keep(st)ers de behoefte hebben aan zaalhoezen, ook deze worden ter beschikking gesteld door de club. Zaalhoezen zijn niet verplicht of noodzakelijk (afhankelijk type zaal en keep(st)er).

Omdat iedere uitrusting verschillend is en sommige keep(st)ers al voorzien zijn van riempjes/zaalhoezen, is ophalen van spullen niet voor iedereen nodig. Voor diegenen die nog geen spullen hebben ben ik doorgaans op donderdag van 20:15-21:30 op de club en anders bereikbaar via [email protected] of Whatsapp om een andere afspraak te maken.

Appie

MatCom HV Dorsteti
 
Hoofdsponsor
Sponsoren