Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
7-7 
Gourmet met feestje
20-8 
Besloten feest
28-8 
veteranentoernooi
3-9 
Openingsfeest seizoe
9-9 
Besloten feest
10-9 
Besloten feest
15-10 
Dorsteti Oktoberfest
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
ACTIVITEITEN

28-6-2022
Save de date: Openingsfeest op zaterdag 3 september
 
Op zaterdag 3 september wordt het openingsfeest gehouden. Leden en ouders/introducé zijn van harte welkom. Het wordt weer een fantastisch feest, dus reserveer de middag en avond alvast in je agenda.

Meer informatie volgt op deze site. 

 
NIEUWS

20-6-2022
Midsummer hockey. Wat is er leuker om de zomer hockeyend door te brengen?
 

Beste leden, moeders, vaders, vrienden en mogelijk geïnteresseerde hockeyers,

Het is weer zo ver, vanaf woensdag 27 juni gaan wij 4 weken lang Midsummer hockey organiseren. Onderlinge wedstrijdjes op een kwart veld voor diegene nog gezellig een avondje wil ballen. De wedstrijdjes beginnen elke woensdag avond om 19.30 en gaan door tot 22:00 uur. Graag om 19.15 aanwezig zijn. Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon langskomen om te hockeyen.

Midzomer avondhockey is voor iedereen vanaf 8 jaar. Je mag dus jouw ouders, broers, zussen, vriendinnen, vrienden, klasgenoten, etc. meenemen om gezamenlijk een gezellige partij hockey te spelen.

De teams zullen op sterkte worden ingedeeld zodat iedereen kan meespelen. Beginners kunnen uiteraard ook meedoen, we helpen je op gang.

De deelname is voor iedereen geschikt en gratis.

Een bitje en scheenbeschermers is noodzakelijk. Als je geen stick hebt, kan HV Dorsteti je een stick lenen voor de avond. Een bitje kan je aanschaffen bij de bar, en scheenbeschermers, tja dat moet je zelf even regelen.

Tijdens de wedstrijden is de bar geopend en toeschouwers zijn meer dan welkom.

Tot volgende week woensdagavond!


Rob Marcus 0626248559

Richard Aperloo0655115689

 

20-6-2022
Update: Tijdelijke afsluiting fietspad
 
Vanaf vandaag is het fietspad naar onze vereniging tijdelijk afgesloten. De gemeente heeft besloten om naast de bestaande alternatieven ook het calamiteitenpad open te stellen.


 

14-6-2022
WK Hockey Dames 2022 1 t/m 17 juli
 
De Oranje Dames spelen van 1 tot en met 17 juli het WK Hockey Dames 2022. Een bijzonder toernooi, omdat het deels in Nederland en deels in Spanje wordt gespeeld. Nederland speelt de poulefase en – mits zij zich hiervoor plaatsen - de kruis- en kwartfinale in het Wagener Stadion in Amsterdam, waarna de halve finales en finale worden gespeeld in Terrassa, Spanje. 

𝗠𝗼𝗲𝗱𝗶𝗴 𝗱𝗲 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗗𝗮𝗺𝗲𝘀 𝗮𝗮𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗪𝗞 𝗛𝗼𝗰𝗸𝗲𝘆 🧡
 
Beleef tophockey in het Wagener Stadion en bewonder Xan de Waard, Frédérique Matla en Eva de Goede van dichtbij! Het WK Hockey Dames 2022 vindt plaats van 1 t/m 17 juli.
 
Scoor snel je tickets via 👉 https://wkhockey2022.com/
 
#OranjeHockey #WKHockey22
 
MATERIALEN

6-6-2022
Inname keepers-/trainingsmaterialen
 


Het hockeyseizoen is bijna ten einde; iedereen kan weer even op adem komen van een enerverend seizoen. Om het komend seizoen weer met voldoende en veilige materialen de hockeyvelden te kunnen bestormen is het zaak dat deze tijdig worden hersteld cq vervangen. Daarom zullen de keepers- en trainingsmaterialen worden ingenomen/gecheckt.
Bijgaand tref je het schema aan voor de inlevering en/of controle van het trainingsmateriaal en de keepersuitrustingen. 


25 juni              Keepers/trainers van
08:00-09:00        Jongste Jeugd
09:00-10:00        Jeugd meisjes D + C
10:00-11:00        Jeugd meisjes B + A
11:00-12:00        Jeugd jongens
12:00-13:00        Dames/Heren (Jong), H35A, H45, trimhockey

Ben je niet in staat om zelf de materialen in te komen leveren, regel dan een vervang(st)er en zorg dat die op de hoogte is van eventuele tekortkomingen in de uitrusting.

 
HOCKEYTECHNISCHE COMMISSIE

6-6-2022
Definitieve teamindeling jeugd seizoen 2022-2023 en nieuwe team namen KNHB
 
Op het besloten deel van de website staat de definitieve teamindeling voor seizoen 2022-2023 voor de jeugd. Voor de senioren teams nog even geduld, we hebben nog wat werk te doen om dit in orde te maken.

Inloggen
inloggen op de site met lidnummer en wachtwoord. De indeling staat bij club, documenten onder het kopje Technische Commissie. 

De KNHB heeft besloten met ingang van seizoen 2022-2023 aanpassingen door te voeren in de naamgeving van de diverse competitieteams en categorieën. 

Per komend seizoen ziet de naamgeving er als volgt uit:

Hoofdcategorie

Subcategorie

Leeftijdsgrens*

Oude Teamnaam

Nieuwe Teamnaam

Senioren

Standaard

geen

D1/ H1

D1/ H1

Senioren

Reserve

geen

D2/ H2 ev

D2/ H2 ev

Senioren

O25

onder 25

DJ1/ HJ1 ev

DO25-1/ HO25-1 ev

Senioren

30+

30+

D30A/ H35A ev

D30-1/ H30-1 ev

Senioren

45+

45+

D45A/ H45A ev

D45-1/ H45-1 ev

Junioren

O18

onder 18

MA1/ JA1 ev

MO18-1/ JO18-1 ev

Junioren

O16

onder 16

MB1/ JB1 ev

MO16-1/ JO16-1 ev

Junioren

O14

onder 14

MC1/ JC1 ev

MO14-1/ JO14-1 ev

Junioren

O12

onder 12

MD1/ JD1 ev

MO12-1/ JO12-1 ev

Jongste Jeugd

O10

onder 10

M8E1/ J8E1 ev

MO10-1/ JO10-1 ev

Jongste Jeugd

O9

onder 9

M6E1/ J6E1 ev

MO9-1/ JO9-1 ev

Jongste Jeugd

O8

onder 8

MF1/ JF1 ev

MO8-1/ JO8-1 ev


Meer info via https://www.knhb.nl/nieuws/knhb-past-naamgeving-teams-en-leeftijdscategorie-heren-35-aan

 
BESTUUR

3-6-2022
Gezocht: Bestuurslid communicatie en evenementen
 
Lijkt het jou leuk om onze vereniging verder te helpen met de coördinatie van de  communicatie en de evenementen? Kom dan ons bestuur versterken.

Je belangrijkste taken:
- De website, app en sociale media optimaliseren en onderhouden
- Evenementenkalender samenstellen
- Nieuwsbrieven en andere communicatie coördineren
- Meedenken en beslissen in bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen
- De taken voer met je met een aantal enthousiaste vrijwilligers uit.

Wat levert het jou op:
- Goed voor CV en eeuwige roem
- Je doet ervaring op
- Help de vereniging naar een hoger niveau
- Samenwerken in een leuk team

Waarom ben jij geschikt:
- Werkt samen met veel vrijwilligers
- Neemt het initiatief 
- Weet het overzicht te bewaren
- Hebt ongeveer een uur per week over voor de vereniging 

Neem contact op met een bestuurslid of stuur een mail naar [email protected].
Bellen of appen mag ook: 06 53695532.


 
NIEUWS

2-6-2022
Oproep: vrijwilligers gezocht voor de organisatie van het openingsfeest
 
Voor het openingsfeest van het nieuwe seizoen, begin september, zoeken we een aantal vrijwilligers die dat willen organiseren.

Vorig jaar zijn we voor het eerst gestart met het openingsfeest. Dat bleek een heel groot succes waar iedereen met veel plezier aan terug denkt. We willen dat feest er graag in houden. 

We zoeken daarom vrijwilligers die het feest willen organiseren. Vind jij het leuk om een programma van de middag/avond te maken en daarover afspraken te maken met interne en externe partijen, dan komen we graag met jou in contact. 
Het tijdsbeslag is circa 3 a 4 bijeenkomsten van 2 uur en nog enkele uren daarom heen.

Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected].

 
TRIMHOCKEY

27-5-2022
Dames woensdag zoekt teamleden! Kom gratis kennismaken met hockey
 

Gezellig en sportief je woensdag beginnen, dat is heel gemakkelijk! Kom gratis vier keer meetrainen met het dameshockeyteam. Ervaring is niet nodig, een sportieve instelling wel.

Ben jij op woensdag vrij? Begin de dag dan niet met het checken van je mail of een retourtje supermarkt, maar kom gratis en vrijblijvend kennismaken met hockey. Iedere woensdagochtend traint het damesteam van Dorsteti van 9 uur tot ongeveer half 11. Onze trainer, die al vanaf zijn zesde jaar hockeyt, bedenkt iedere keer weer uitdagende en leerzame oefeningen die hij deskundig begeleidt. Het laatste deel van de training spelen we een partijtje.

Gratis en vrijblijvend

Kom, helemaal vrijblijvend, op woensdagochtend om 9 uur naar het clubhuis van Dorsteti, Lekdijk Oost 13B. Het enige wat je nodig hebt zijn sportkleding, scheenbeschermers en een bitje om je tanden te beschermen. Een stick kun je lenen bij de club of van een van de spelers. De eerste vier keer train je gratis. Ben je enthousiast geworden, meld je dan aan als lid.

Meer informatie over de vereniging vind je op www.dorsteti.nl. Heb je vragen, stuur dan een mail naar [email protected].

 
BESTUUR

17-9-2021
Vrijwilligers gezocht!
 
We zijn een prachtige vereniging en daar zijn we trots op! HVDorsteti maken we met elkaar, vóór de leden maar vooral dóór de leden. Om het leuk en betaalbaar voor iedereen te houden zullen we allemaal ons steentje moeten bijdragen.

Gelukkig hebben we binnen onze vereniging een aantal vrijwilligers. Om te beginnen hebben alle jeugdteams van onze club natuurlijk al coaches, managers en trainers, die zich vrijwillig inzetten voor het team van hun kind(eren). Daarnaast kent onze vereniging ook een belangrijk aantal enthousiaste vrijwilligers, die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en ons verenigingsleven.

Het aantal vrijwilligers is nu het corona tijdperk zijn einde nadert sterk afgenomen! Dat geeft veel problemen om alle taken die er binnen Dorsteti zijn goed uit te voeren. Waar we allen in Coronatijd snakten om sociale contacten is vrijwilliger worden wel bij uitstek de gelegenheid om meer mensen te leren kennen! Samen met enthousiaste mede vrijwilligers weer bouwen aan bijvoorbeeld een goede horeca of het niveau en structuur bij de scheidsrechters te verbeteren. Zaken die zo belangrijk zijn en waar ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven.


Eigenlijk zoeken we op alle terreinen wel vrijwilligers, maar om te beginnen hebben we de vrijwilligersfuncties in kaart gebracht en de meest nijpende gepubliceerd op onze website onder dit bericht. Leden, ouders van leden en/of overige geïnteresseerden kijk of er iets voor je bij zit of stuur een mailtje met het idee wat je graag wilt doen! Aanmelden, Interesse of meer weten? Stuur een mail naar [email protected]. Samen werken we aan onze mooie club!


 


Hoofdsponsor

Sponsoren