Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
27-10 
BBQ Vikingschip
6-11 
RTC Duurstede ALV
10-11 
Voedselbank vrijwill
1-12 
Jacomij Sinterklaas
8-12 
Kerstdiner H2 & D1
15-12 
Kerstdiner JO18-1
16-12 
Kerstdiner H30
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
MATERIALEN

29-9-2023
Ervaringen nieuwe kleding
 
Beste leden,

De eerste wedstrijden zijn gespeeld in de nieuwe kleding via ClubColors. Het blijkt dat er diverse opmerkingen zijn m.b.t. de kwaliteit van de kleding, dat is vervelend. Dat vind ClubColors ook vervelend, zij willen daar dan ook graag over mee denken in oplossingen. Om ClubColors de juiste informatie te verschaffen en de lijnen kort te houden hierbij het volgende voor iedereen die opmerkingen over de kwaliteit van de shirts:

- Is er schade aan een kledingstuk? Stuur een mail met foto naar [email protected].  ClubColors beoordeelt  de schade en handelen dit binnen de garantie af. 
- M.b.t. de rokjes zijn er veel klachten dat deze tekort zijn. Dit is bekend bij ClubColors en hier zijn ze al mee bezig. Je hoeft dit dus niet meer te melden!
- zijn er andere klachten, zoals kleding die kleiner valt dan tijdens de passessie, rugnummers die loslaten, gaten of scheuren of andere klachten? Graag ook een mail met foto naar genoemde mailadressen.

Weet dus dat onze kledingcommissie dit heel serieus opneemt met de leverancier, er is al contact geweest tussen beiden.

Daarnaast wil de kledingcommissie graag de tip geven over een Vraag en Aanbod pagina op de Dorsteti website: 
Home > Dorsteti > Vraag en Aanbod

Hier kun je onderling zaken zoals kleding ruilen als de maat niet past of als je iets over hebt. Maak daar dus gebruik van!

De kledingcommissie zal zo spoedig mogelijk communiceren als er nieuws is m.b.t. de klachten. Geef dus echt al je klachten door!

De kledingcommissie

 
BESTUUR

27-9-2023
Algemene Vergadering HV Dorsteti 20 november 2023
 
Beste leden,

Op maandag 20 november om 19.00 uur zal er een Algemene Vergadering plaatsvinden in ons clubhuis.
Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De agenda en overige stukken zijn vanaf  4 november te vinden, als je via de website inlogt op je account, onder tab Club en vervolgens Documenten algemene vergadering.

We hopen je te zien op maandag 20 november!

Namens het Bestuur,

Carlijn Haen
secretaris
 

15-9-2023
Trotse organisator van 's werelds grootste knotshockeytoernooi
 
Afgelopen woensdagmorgen 13 september 2023 waren maar liefst 650 kinderen, 100 begeleiders en talloze vrijwilligers actief bezig met 's werelds grootste knotshockeytoernooi. 

Het toernooi wordt al een groot aantal jaren door ons georganiseerd en daar zijn we enorm trots op. Naast de wedstrijden, konden de kinderen zich uitleven op springkussens en tot rust komen bij een poppenspel. 
Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door onder andere Rabobank en Jumbo supermarkten.

Wij willen de vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet en roepen onze leden en hun ouders op om vriendjes en vriendinnetjes enthousiast te maken om ook te gaan hockeyen. Op de website tref je onder lidmaatschap, meer informatie aan. Natuurlijk kun je ook hier klikken.

Het bestuur

 
NIEUWS

14-9-2023
Contributie seizoen '23-'24
 
Beste leden,

Op 16 september zal de contributienota voor het nieuwe seizoen verzonden worden. Zoals al diverse keren onder de aandacht is gebracht is vanaf komend jaar een nieuw contributiemodel ingevoerd. We verwijzen naar de website. Bij die contributienota vind je een keuzeknop voor gespreid betalen. Als je dat wil moet je binnen een week van die optie gebruikmaken. Het wijst zich verder vanzelf. Gespreid betalen brengt voor Dorsteti extra bankkosten met zich mee; die zullen wij zonder opslag doorbelasten.

Voor vragen kun je terecht bij [email protected]. Wij wensen jullie veel hockeyplezier het komende seizoen!
 
 
Hoofdsponsor

Sponsoren