Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
TECH. COMM.

21-1-2021
CORONA 8 NATIONS CUP DEEl 2
 
Helaas mogen we nog niet starten met de competitie. Maar gelukkig mogen we wel onze onderlinge wedstrijden voortzetten!

Vanaf 30 januari starten we weer met een nieuwe CORONA 8 NATIONS CUP voor de D, C, B en A teams. De wedstrijden worden op de volgende zaterdagen gespeeld: 30 januari, 6 en 13 februari.

De uitgangspunten voor deze CORONA 8 NATIONS CUP zijn: horizontale verbinding – veel balcontact – & plezier.

De 'spelregels' van de cup op een rij:

De A t/m C-categorieën gaan 7x7 spelen (half veld) en de categorie D blijft wel in een 11-tal (heel veld) hockeyen.

Alle teams zijn verdeeld over de Nation-teams. Iedereen is onderverdeeld in team Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf of Hotel binnen jouw lijn.

We spelen om de CORONA 8 NATIONS CUP. Je speelt in een poule van 4 of in een poule van 6. In de A- en C-lijn zijn 8 teams die over twee poules zijn verdeeld.

Team Alpha van alle lijnen zijn met elkaar verbonden, net zoals Team Bravo t/m Team Foxtrot. Dus bijvoorbeeld Team Delta van de A-lijn is verbonden met de Delta teams uit de andere B-, C- en D-lijn.

Alle resultaten samen bepalen wie (dus team Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf of Hotel) na 3 speelweekenden de cup wint binnen de 8 NATIONS CUP. Uiteraard gaan we tussentijds de standen doorgeven via de app en insta.

Je speelt met je team 1 wedstrijd per speeldag. De speeldagen zijn de zaterdagen: 30 januari, 6 en 13 februari

Bij alle 4 de lijnen is er een horizontale indeling gemaakt. Dus alle teams uit bijvoorbeeld de C-lijn zijn gemixt. Alle teams zijn ad random ingedeeld, zodat er weer een nieuwe samenstelling van de teams is. De keepers zijn verdeeld over de teams.

Het eerstgenoemde team (thuis) speelt in het Dorsteti tenue het andere (uit) team in het zwart.

Wedstrijdschema's

In de bijlage staan de wedstrijdschema's voor de categorieën A, B, C & D. Het is helaas niet mogelijk om dit wedstrijdschema in de app te plaatsen.

* Je ontvangt ook een mail met de regels en de teamindelingen die gemaakt zijn, inclusief de indeling van de coaches.

Kijk goed bij wie je in het team zit en wanneer je mag spelen! Kijk ook welke kleur shirt je team aan moet, dit verschilt per weekend.

Voor nu vooral heel veel plezier met deze CORONA 8 NATIONS CUP! Mooie foto’s mogen ingestuurd worden aan [email protected] !!

PS 1) Helaas is publiek nog steeds niet toegestaan op de club….


Welk team…..

…... Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf of Hotel wint de 8 Nations Cup?
 18-1-2021
lijncordinator Dames en Dames Jong Teams gezocht!
 

Waar ben je? Enthousiaste lijncoördinator voor onze Dames en Dames Jong teams

 

In het algemeen;

De lijncoördinatoren zijn onderdeel van de technische commissie en zorgen voor de organisatie van de verschillende teams en dragen bij aan het beleid van de vereniging. Ze zijn het aanspreekpunt voor de teams, spelers, coaches en managers binnen hun lijn.

De lijncoördinatoren zorgen voor het indelen van spelers in de teams en de helpen bij de communicatie met teambegeleiding en de spelers. Naast de praktische begeleiding houden zij zich bezig met het stimuleren en enthousiasmeren van de hockeyers en het ontwikkelen van een positief clubgevoel.

 

Wat ga je doen?

·Indelen van teams, in samenwerking met andere lijncoördinatoren;

·inventariseren van mogelijke coaches en managers voor het team;

·Eerste aanspreekpunt en informatiebron zijn voor coaches en spelers;

·Contact onderhouden met de trainers;

·Waar nodig vragen en zorgen met de teambegeleiding bespreken en met een open blik eventuele kritische opmerkingen tegemoet gaan;

·Eventuele problemen tijdig proberen te signaleren en op te lossen;

·Meedenken bij bezettingsproblemen en/of problemen met betrekking tot het regelen van invallers;

·Activiteiten mede-organiseren die passen binnen de doelstelling van de commissie m.b.t. het enthousiasmeren en motiveren van hockeyers;

·Het goed monitoren van de teams binnen jouw lijn door het volgen van de wedstrijdformulieren, bezoeken van wedstrijden en/of trainingen, organiseren van tafeltjesavonden voor coaches/managers;

·Bijwonen van de vergaderingen van de lijncoördinatoren (ca 4 per jaar), coach- en managers-avonden (ca. 2 x per jaar)

 

Een leuke functie, want;

·Je helpt mee met een leuk en actief team! En jij kan het verschil maken.

·Betrokkenheid bij de speelsters, trainers en coaches in de lijn;

·Bijdragen aan het vergroten van het hockeyplezier van de speelsters door de organisatie rondom de teams goed te regelen;

·Bijdragen aan het verenigingsgevoel, visie en op die manier met elkaar aan een mooie club bouwen;

·De nodige tijd bepaal je grotendeels zelf, de ervaring is vaak weken niets, soms tot 2 uur per week en tijdens de periode van teamindelingen en bij de opstart van het seizoen is de tijdsbesteding wat meer.

 

Bij interesse en/of voor meer informatie kun je contact opnemen met Jochem Legemaat via [email protected]of 0652622163

 
ACTIVITEITEN

16-1-2021
Reminder Clinic zaterdag 23 januari
 

Reminder Clinic zaterdag 23 januari

Wellicht heb je de uitnodiging langs zien komen maar twijfelde je of je mee zou doen. Geef je nu op want het wordt superleuk!

Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, wordt het maximale uit iedere speler gehaald met behulp van vernieuwende trainingstools en onder begeleiding van toptrainers. De clinics worden begeleid door Floris de Ridder, Ian Lindeboom beide Kampong heren 1, Erik van Wanrooij spelend in Belgie bij Royal Antwerp en Erik Stigter (Skilltrainer) oud speler van oa Kampong, Barcelona en Wimbledon. Een grote broek aan hockeykennis en ervaring staat dus tot jullie beschikking.

Tijden & Doelgroepen 23 januari

11.00 -13.00 F & E6, E8 jeugd

13.45- 15.45 D-C & B-A jeugd

Specifiek voor de keepers wordt er ook een clinic gegeven door David Wolff. Hij is keeper van Victoria heren 1 en van jong oranje. De communicatie over deze clinic loopt via de diverse keepers apps.

Dorsteti Clubkorting

Vanuit de samenwerking die we met De Ridder Hockey zijn aangegaan bieden we speciaal voor leden van de club €6,00 korting aan op deze eerste clinic!

Deelname aan de clinic kost€19.00 ipv €25,00 inclusief De Ridder Hockey-shirt, accessoire en kleine snack na afloop.

Reserveer je plaatsje via Aanstaande Evenementen – De Ridder Hockey

We zijn op de hoogte dat de site van de Ridder er enkele dagen uit ligt ivm verhuizing van een server. Erg hinderlijk maar zolang hij nog niet in de lucht is kan je je plekje reserveren via [email protected]. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging met een betaallink.

 

Boek zonder zorgen

Uiteraard zijn alle clinics van De Ridder Hockey Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, biedt De Ridder Hockey de mogelijkheid de clinic op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!

 
ARBITRAGE

12-1-2021
Gefeliciteerd! 28 nieuwe clubscheidsrechters
 
Ieder spelend lid vanaf 16 jaar moet zijn/haar scheidsrechterskaart gehaald hebben. In de afgelopen maanden hebben 30 spelende leden de digitale opleiding tot clubscheidsrechter doorlopen. Op 7 januari hebben 28 van hen het examen succesvol afgerond. Een mooie prestatie, gefeliciteerd!

Als clubscheidsrechter fluit je wedstrijden op je eigen vereniging. Je fluit altijd een wedstrijd die bij je past, dat bepaalt de scheidsrechterscommissie van jouw vereniging. Die kijkt daarbij naar je leeftijd en ervaring. Het kan dan best voorkomen dat je een wedstrijd fluit bij hockeyers van een hoger niveau dan je zelf speelt, als de scheidsrechterscommissie denkt dat je dat aankunt. Maar je kunt natuurlijk ook je voorkeuren aangeven, als je het bijvoorbeeld leuk vindt om vooral jeugdteams te fluiten.

Vind je fluiten leuk en wil je graag beter worden? Dan kun je clubscheidsrechter-plus (CS+)worden. Heb je al veel fluitervaring en weet je zeker dat je op districtsniveau of hoger wilt gaan fluiten, dan kun je ook rechtstreeks instromen in de opleiding tot bondsscheidsrechter.

Voor meer informatie kun je dan een mail sturen naar [email protected]

Met sportieve groet,
Scheidrechtercommissie
 
ACTIVITEITEN

9-1-2021
Hockey Clinic Zaterdag 23 januari voor de jeugd! (vanaf F leeftijd t/m de A Jeugd))
 

De ultieme hockeystart van het nieuwe jaar met De Ridder Hockey!

Back To Hockey Clinic

 

Op Zaterdag 23 januari komt de Ridder Hockey naar onze club voor twee hoogwaardige clinics als ideale start van het op het nieuwe jaar! 

Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, wordt het maximale uit ieder kind gehaald. Met behulp van vernieuwende trainingstools en onder begeleiding van toptrainers uit de Nederlandse hoofd- en overgangsklasse & (jeugd) internationals wordt dit een super ervaring.

 

Tijden & Doelgroepen 23 januari

11.00 -13.00 F & E6, E8 jeugd

13.45- 15.45 D-C & B-A jeugd


De Ridder Hockey is het bedrijf van kampong 1 speler (landskampioen 2017 ,2018 & europees kampioen 2016) Floris de Ridder & Royal Antwerp 1 speler (voormalig jeugdinternational)Erik van Wanrooy

 

Dorsteti Clubkorting

Vanuit de samenwerking die we met De Ridder Hockey zijn aangegaan bieden we speciaal voor leden van de club €6,00 korting aan op deze eerste clinic!

Deelname aan de clinic kost €19.00 ipv €25,00 inclusief De Ridder Hockey shirt ,accessoire en kleine snack na afloop

Click hier om naar je reservering te gaan

Als je meer wilt weten bezoek dan even de site van De Ridder hockey

www.deridderhockey.nl

 

Boek zonder zorgen

Uiteraard zijn alle clinics van De Ridder Hockey Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, biedt De Ridder Hockey de mogelijkheid de clinic op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!


lees hier meer over

 
BESTUUR

23-12-2020
Van de voorzitter
 
En weer is er bijna een jaar voorbij. De kerstdagen en jaarwisseling staan voor de deur. Voorstaande zin klinkt als een cliché, maar dat was het het afgelopen jaar zeker niet; alles ging anders of zelfs niet zoals voorgaande jaren. Vanaf maart werd ons leven beheerst door het Covid-19 virus en resulteerde in een stortvloed aan beperkende maatregelen en twee lock-downs. Normaal gesproken een regelrechte aanslag op de verbondenheid en solidariteit binnen onze mooie vereniging, maar dat viel mij gelukkig mee. Sterker nog, ik ben er trots hoe wij met veel veerkracht en energie op de tegenslagen ingespeeld hebben. Laat ik er een paar noemen:
  • De complimenten die we kregen over de invoering en naleving van de Corona maatregelen. Het laat zien dat we flexibel zijn en de maatregelen respecteren. 
  • De snelheid waarmee we voor alle jeugdteams het goed georganiseerde Nations Cup interne competitie hebben opgepakt. Van veel jeugdspelers begreep ik hoe leuk ze dat vonden. Complimenten.
  • Het jeugdbestuur dat ondanks deze moeilijke tijden de Grote Clubactie naar zich toe getrokken heeft en de jongste jeugd die de loten verkochten. Fantastisch.
  • Leden die met het bestuur het vrijwilligersbeleid en het strategisch plan hebben vormgegeven. Getuigt van grote betrokkenheid.
  • De vrijwilligers die helpen met het groot onderhoud aan het clubhuis. Buitengewoon!
  • Alle leden en sponsors die de vereniging financieel blijven steunen en niet loslaten. 
Ik weet zeker dat er nog veel meer voorbeelden zijn, maar wat ik probeer duidelijk te maken is dat we het met z'n allen hebben gedaan. Van jong tot oud, soms wat meer soms wat minder. Daarom wil ik graag iedereen die in dit moeilijke jaar een bijdrage heeft geleverd enorm bedanken voor de inzet.

Wanneer ik vooruitkijk naar volgend jaar, dan biedt het zicht op de vaccinatie hoop. Het wordt waarschijnlijk nog een aantal maanden behelpen, maar dan kunnen de mondkapjes af en de corona bordjes weg. Nu al merk ik dat velen oprecht verlangen naar de hockey en gezelligheid. Initiatieven voor extra evenementen juich ik dan ook van harte toe.

Ik hoop jullie allemaal weer te zien in goede gezondheid en in goede conditie. Weet dat Dorsteti er in 2021 weer voor je is en dat we samen de toekomst vorm willen geven.

Pas goed op jezelf en ben lief voor elkaar, een fijne kerst en een fantastisch 2021.

Theo Eigenberg
Voorzitter HV Dorsteti
 
SPONSORING

18-12-2020
Kou en Grip in de winter
 
Inmiddels heeft koning winter zijn intrede gedaan en waar we in het verleden de warmte van de hal konden opzoeken, is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Wel mogen we gelukkig nog op het veld trainen en voor de jeugd nog wat activiteiten organiseren.

We merken dat we door de kwaliteit van ons Raboveld, in combinatie met de weersomstandigheden, snel last hebben van een glad veld. We proberen hier van alles aan te doen om dit te verbeteren. Tegelijkertijd helpt het mee om ook zelf nog een kritisch te kijken naar het schoeisel. De huidige zolen van de veldschoenen lijken wat sneller te slijten en nu we in de winter op het veld blijven staan is goed schoeisel en warme kleding essentieel.

Voor leuke hockeyspullen onder de kerstboom kunnen jullie uiteraard terecht in onze webshop en bij onze sponsor van de Berg Sport 2000. Door de Coronamaatregelen zijn ze niet op de normale wijze geopend, maar als u iets nodig heeft bel 06-46037317 of mail naar [email protected] Ze bezorgen de bestelling gewoon bij u thuis!
 
TECH. COMM.

21-1-2020
Voortgang hockeyweekenden jeugd D t/m A
 
Zoals het er nu naar uit ziet gaat de competitie nog niet starten in januari.
Om de jeugd wel te laten hockeyen in de weekenden hebben we het volgende bedacht.

Tot de krokusvakantie andere leuke activiteiten bedacht.
Het programma ziet er als volgt uit:
- 23 januari Back To Hockey Clinic van Floris de Ridder (zie bijlage) 
- 30 januari, 6 en 13 februari vervolg van de Nations Cup. 

Hopelijk weten we eind februari meer over  competetie.

De TC
 


Hoofdsponsor

Sponsoren