Home

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Jongste Jeugd oefene
17-4 
Oefenwedstrijd JB1 -
24-4 
Jongste Jeugd oefene
14-5 
Back to Hockeyclinic
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
12-4-2021 | 
Beste (ouders van) leden,

Wat is het fijn dat we samen de afgelopen periode met enthousiaste ouders/vrijwilligers alternatieve programma’s hebben kunnen organiseren, zoals oefenwedstrijden, the 8 Nations cup & clinics. Dit i.p.v. de KNHB-wedstrijden tegen andere clubs. Hierdoor hebben alle leden, naast de trainingen die wel
Lees meer >>


Bijlage: TeamindelingsbeleidsplanDorsteti2021V3.pdf
12-4-2021 | 
Veelgestelde vragen teamindeling jeugd
 
1) Wat is een breedteteam?
Als je niet in een selectieteam (D1, C1, B1 of A1) bent ingedeeld kom je in een breedteteam. In de Jongste Jeugd wordt niet geselecteerd en worden alle teams als breedteteams ingedeeld
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

11-4-2021 | 
Sinds deze maand is Kees Batelaan met pensioen. Velen kennen 'Sir' Kees als gastheer van de bar. Vanwege de beperkingen wordt het officiële afscheid naar een later moment verplaatst. Toch willen we Kees vanaf deze plaats alvast bedanken voor zijn inzet voor de vereniging.
Lees meer >>
11-4-2021 | 
Beste seniorenleden van Dorsteti,
 
Senioren 27+ trainingen blijven doorgaan deze week.
 
Deze trainingen bestaan uit een circuittraining in kleine groepen onder leiding van een trainer. De training richt zich op het weer herstellen van de kracht, conditie en hockey technische oefeningen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

9-4-2021 | 
Verbeter jouw skills op Vrijdag (14 mei) met De Ridder Hockey
 
Na het succes van de Back To Hockey Clinics afgelopen januari op de club, slaan De Ridder Hockey & Dorsteti opnieuw de handen ineen!
 
2 Back To Hockey clinics
Lees meer >>
6-4-2021 | 
Als je je lidmaatschap voor het seizoen 2021/2022 wilt opzeggen, dan gelden hiervoor de volgende afspraken:


Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-3-2021 | 
Zoals in de afgelopen algemene ledenvergadering al aangekondigd zijn wij bezig met de plannen voor een nieuw waterveld. Het oude Raboveld (veld 2) gaat niet langer mee in verband met algengroei. Hierdoor is de kunstgrasmat een soort gladde 'plaat' geworden die met name bij nat weer gevaarlijk glad kan worden. Het adagium 'blij dat ik glij' is wat
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-3-2021 | 
Een jaar geleden was de wintersport net voorbij en werd voor het eerst de competitie stilgelegd in verband met het sterk oprukkende Coronavirus. Wie mij toen had voorspeld dat het meer dan een jaar zou duren, had ik waarschijnlijk met ongeloof aangestaard. Toch is het nu een feit en we zijn er nog niet vanaf. Gelukkig lijkt er einde aan te komen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-3-2021 | 
Omdat we zien dat het vinden van vrijwilligers steeds uitdagender wordt, heeft het bestuur besloten tot een nieuw te vormen portefeuille vrijwilligers. We zijn op zoek naar een ouder/lid die het leuk vindt om vrijwilligers te vinden, te binden en te boeien en die Dorsteti wil helpen met een ontwikkelen van een cultuur die past bij onze ambitie:
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-3-2021 | 
Zonder vrijwilligers geen HV Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Hans Agasi.
Kun je wat over jezelf vertellen?
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

12-3-2021 | 
De renovatie van het clubhuis is in volle gang. In dit artikel leggen we uit waarom dat nodig is en geven we alvast een sneak preview van de nieuwe inrichting.
Groot onderhoud is nodig
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-2-2021 | 
Op wat als de mooiste dag van februari was voorspeld, hebben we de vriendjes en vriendinnetjes dag gepland. En wat een mooie dag is het ook echt geworden!
Lees meer >>
10-3-2021 | 
Beste coaches en aanvoerders, De komende weken kunnen jullie zelf oefenwedstrijden inplannen. Om jullie te helpen met het regelen van oefenwedstrijden onderling hierbij de volgende tips; •Kijk eerst op de website bij het wedstrijdschema of er voor de gewenste datum en tijdstip nog ruimte is op de velden; •De jongste jeugd heeft de velden
Lees meer >>
Hoofdsponsor

Sponsoren