lidmaatschap_informatie

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
30-3 
Coach Cafe, info ses
1-4 
Benefiet wedstrijd H
5-4 
Bestuursvergadering
17-4 
ALV RTC Duurstede
22-4 
Pas weekend nieuwe t
3-5 
Bestuursvergadering
26-5 
Vikingschip Happy Ho
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
lidmaatschap_informatie 

Wilt u of uw kind graag lid worden van Dorsteti maar wilt u eerst wat meer informatie over het lidmaatschap? Op deze pagina vindt u alle informatie wat betreft het lidmaatschap.

Mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected].


Lid worden bij Dorsteti kan vanaf 4 jaar. Je start dan bij de Kabouters. Hierna stroom je door naar de hockeyklas en daarna naar de jeugdteams. Vanaf 18 jaar (peildatum 1-10) stroom je door naar de Senioren teams. Ook is het mogelijk om mee te doen aan trimhockey. Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden verwijzen wij u naar "hockey”. 


PROEFLESSEN en BEGIN LIDMAATSCHAP 

Elk aspirant-lid kan 4 proeflessen volgen. Hierna dient de keuze gemaakt te worden om definitief lid te worden. Het lidmaatschap kan elke maand ingaan. Wanneer u besluit om geen lid te worden, zullen er geen kosten worden doorberekend. Wanneer u besluit om lid te worden, dan gaat het lidmaatschap van start vanaf de datum van de eerste proefles (jeugdleden krijgen voor de proeflessen een proeflessenkorting). 


INSCHRIJVEN

Voordat je de proeflessen gaat volgen dien je je in te schrijven, bij "lidmaatschap” "inschrijven”. Dit kan uitsluitend via het inschrijfformulier (dit vindt u bij "lidmaatschap" "inschrijven".)

Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging en een te ondertekenen inschrijfformulier. Deze dient u ondertekend te versturen, hiermee rondt u de inschrijving af. Op korte termijn wordt daarna contact met u opgenomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt dus alleen meetrainen als u bent ingeschreven en een uitnodiging hebt ontvangen van de ledenadministratie.

 

PLAATSING EN LEEFTIJD

Nieuwe inschrijvingen worden aangenomen onder voorbehoud van plaatsingsmogelijkheid.

De lijncoördinatoren bekijken in welk team een lid geplaatst kan worden. Dit is afhankelijk van leeftijd, teamsamenstellingen en hockeyervaring. Van nieuwe leden die nog niet eerder hebben gehockeyd, kan worden verwacht dat zij eerst gedurende een periode alleen de trainingen van het team volgen, voordat zij in wedstrijden worden opgesteld.

Ook kan het zijn dat zij eerst in een proeflessenklas mee gaan trainen.

De leeftijd bepaalt in welke categorie een lid wordt ingedeeld. Peildatum hiervoor is de leeftijd op 1 oktober van het huidige seizoen.

 

WAT MOET EEN LID BETALEN

 

  • -      Eenmalige inschrijvingskosten
  • -      Contributie
  • -      Zaalhockey contributie (alleen als je meedoet aan zaalhockey)
  • -    Bijdrage voor het Dorsteti shirt
  • -      Boetes van de KNHB

 

WAT HEEFT EEN LID NODIG AAN MATERIALEN

Indien u start met de proeflessen, zijn gymschoenen en makkelijk zittende kleding aan te raden. Tijdens de proeflessen bent u ook verplicht om scheenbeschermers en een gebitsbeschermer te dragen. 

Nadat u lid geworden bent dient u het volgende aan te schaffen:

 

  • - een hockeystick (verschillende maten leverbaar, moet gemeten worden)
  • - een gebitsbeschermer (verschillende maten, moet gemeten worden)
  • - scheenbeschermers 
  • - hockeyschoenen om uitglijden tijdens het spel te voorkomen?
  • - hockeytenue van Dorsteti (shirt, rokje/broek, sokken, dit is uiteraard pas nodig als er officiële wedstrijden gespeeld worden, bij de Kabouters, de hockeyklas en mixedhockey en trimhockey is dit niet nodig) 


Vanaf seizoen 2016-2017 is Dorsteti over gegaan  op het verhuren van een shirt aan leden. Leden betalen dan per jaar een bedrag voor een periode van 3 jaar. Shirts zijn voor alle leden verplicht om te dragen, behalve voor Funkey-leden en Trimleden. De prijs van een shirt per jaar is € 12,00. Bij het beëindigen van het lidmaatschap moet het shirt worden ingeleverd.

Scheenbeschermers en een gebitsbeschermer zijn verplicht door de hockeybond.

Het Dorsteti tenue is (behalve het shirt) alleen verkrijgbaar bij sportwinkel Sport 2000 Van den Berg, Traay 44a in Driebergen.

Gebitsbeschermer is eventueel ook verkrijgbaar in het clubhuis. Zie voor openingstijden "info over” "openingstijden”.


HEEFT U EEN LAAG INKOMEN DAN IS ER ONDERSTEUNING MOGELIJK 

De gemeente helpt u als u een laag inkomen hebt. Ga naar laag-inkomen.nl. Daar staat precies wat wordt bedoeld met een laag inkomen. Ook voor werkenden en bij hoge vaste lasten. Wanneer u of uw kind lid wordt, betaald de gemeente € 125,- mee. Ook zijn betaald de gemeente mee aan activiteiten en dagjes uit van het team.

Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Of app uw vraag naar 0630 627 911. Of bel 0343 – 473 070. U kunt stichting binding bereiken van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. Op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.


VRIJWILLIGERS
Dorsteti is een hechte vereniging die wordt gerund door de leden en de ouders van de (jeugd)leden. Met het lidmaatschap van Dorsteti verbindt u zich als ouder tot een minimale sociale verplichting. Tweemaal per jaar draait u een bardienst of ondersteunt u de wedstrijdtafel. Wellicht dat u ook ingezet kunt worden bij een toernooi. Uiteraard ontvangt u op die dag duidelijke instructies. Mocht u zich nog op andere manieren willen inzetten voor Dorsteti, dan juichen wij dit natuurlijk van harte toe. U kunt dan een e-mail sturen naar [email protected]

 

VERZEKERING

Leden en proefleden zijn via de KNHB verzekerd tegen schade. Dit is een zogenaamde secundaire verzekering. Dit betekent dat deze dekking in werking treedt indien uw eigen verzekering de schade niet dekt. Voor details kunt u terecht op de website van de KNHB of u kunt uw vraag stellen aan [email protected]


 
Hoofdsponsor

Sponsoren