info_sponsorworden

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Lions vergadering
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
6-5 
RTC Duurstede
19-5 
Vriendentoernooi
24-5 
Teamavond Dames 1
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
info_sponsorworden 
Een van de grootste verenigingen van de gemeente biedt kansen voor bedrijven!
Hockeyvereniging Dorsteti is met inmiddels circa 500 leden, een van de grootste verenigingen in de gemeente Wijk bij Duurstede. Met deze leden behalen we niet alleen sportieve successen, maar bewijst de vereniging een belangrijke sociale ontmoetingsplaats te zijn voor inwoners.

Met de vele hockeyers, toeschouwers en begeleiders die onze club bezoeken zijn we ook een interessante plek waar bedrijven zich kunnen laten zien. Graag bieden wij bedrijven sponsormogelijkheden aan met daarbij voor elk wat wils. Of het u nu gaat om zichtbaar te zijn voor een groot en interessant publiek, het sponsoren van het team van uw kind, of het simpelweg ondersteunen van de belangrijke maatschappelijke rol die wij als sportvereniging in onze regio hebben.

Heeft u interesse om sponsor te worden van onze mooie club?
Wij bieden u of uw bedrijf graag een oplossing op maat, dat verder kan gaan dan een bord op het veld. Denk hierbij aan exposure bij evenementen, sponsoring van horeca, digitale zichtbaarheid, uw bedrijfsnaam op kleding of op andere elementen van het complex. Graag bespreken we met u wat mogelijk is en wat het beste bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen of wilt u met ons in gesprek? Neem contact op met iemand van de sponsorcommissie of stuur een berichtje naar [email protected].

Graag tot binnenkort!

Heeft u interesse om een van onze teams aan te kleden?
Een hockeyteam sponsoren is een mooie manier om het team van uw kind te helpen en tegelijk aandacht op uw bedrijf te vestigen. Deze vorm van teamsponsoring is alleen mogelijk voor trainingsartikelen. Voor zichtbaarheid op de wedstrijdkleding maken we specifiekere afspraken.

Voor deze vorm van zichtbaarheid rekent de club een éénmalig sponsorbedrag van € 100,- exclusief BTW. Wanneer de trainingsartikelen bij onze kledingleverancier ClubColors wordt besteld, wordt op het sponsorbedrag een korting van € 30,- gegeven.

Wilt u teamsponsor worden? neem dan contact op met [email protected].


 
Hoofdsponsor

Sponsoren