info_sponsorworden

Handige links
Inloggen

Agenda
4-3 
ALV RTC Duurstede
16-3 
A-feest
29-3 
Song Contest
13-4 
Dorsteti Hollandse A
10-6 
Vrienden Toernooi 20
22-6 
Slotdag Jongste Jeug
22-6 
Kampioenshuldiging e
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
info_sponsorworden 

Dorsteti sponsorbeleid 

Sponsoring vormt ook voor hockeyclub Dorsteti een onmisbare inkomstenbron voor het voortbestaan en de verdere ontwikkeling. Het sponsorbeleid is daarom integraal onderdeel van ons verenigingsbeleid en heeft als doel een duidelijke bijdrage te leveren aaneen financieel gezonde vereniging en continueverbetering van de kwaliteit van onze sportbeoefening door onze leden.

Het sponsorbeleid van Dorsteti is er op gericht om u, in ruilvoor uw bijdrage waarmogelijk exposure te bieden voor uw bedrijf, merkofdienst, binnen de daartoe geformuleerde kaders.Hoewel sponsoring vaak een uiting is van maatschappelijkebetrokkenheid, mag het commerciële aspect niet worden verwaarloosd. Sportsponsoring is een sympathiek instrument waarmee u uw marketingcommunicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product of dienst dynamisch te presenteren aan een interessante doelgroep, terwijl u tevens eenbelangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete sportclub ofteam. Kortom, een uitstekende manieromop een sportieve wijze de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Dorsteti biedt zeer diverse mogelijkheden om uw bedrijf,merk of dienst aan de club te verbinden. Door sponsoring van een team of andere aan onze club gelieerde zaken, of via ons tenue, de borden langs het veld of in ons clubhuis. Wilt u sponsor worden van onze hockeyclub en misschien een team inhet specifiek? Leest u dan aub dezeenonderstaande informatie door en of stuur een e-mail naar[email protected]

Bereik en imago

De hockeysport groeit nog steeds aan populariteit. Niet enkel landelijk maar ook in onze regio. Met alsgevolg veel belangstelling vanuit depers en regelmatig media-aandacht. Met een snel groeiendledental, behoort Dorsteti momenteel tot een van de grotere sportverenigingen in deze regio.

Dorsteti staat voor:

· Recreatief en prestatief hockey;

Het staat voorop dat iedereen plezier beleeft aan zijn/haar sport, maar onze ambitie groeit. Naargelang talent en interesse is erdemogelijkheid de sport op top-of breedte niveau te beoefenen.

· Goede sfeer;

De sfeer op de club is plezierig,veilig en sociaal. Er is interesse, openheideneerlijkheid naar elkaar, maar vooral gastvrijheidvoor bezoekende teams.

· Multifunctionele  accommodatie;

De activiteiten van Dorsteti vinden plaats op een uiterst moderne accommodatie die past bij onze sportieve en sociale ambities.

Aantal leden:

· Aantal leden bedraagt ongeveer 600 

· Wekelijks bezoeken ruim 1.000 personen onze accommodatie (eigen club en teams uit de regio


Heeft u interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op via 

sponsoring@dorsteti. nl.

 

 
Hoofdsponsor


Sponsoren