hockey_hockeyklasproefles

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
30-3 
Coach Cafe, info ses
1-4 
Benefiet wedstrijd H
5-4 
Bestuursvergadering
17-4 
ALV RTC Duurstede
22-4 
Pas weekend nieuwe t
3-5 
Bestuursvergadering
26-5 
Vikingschip Happy Ho
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
hockey_hockeyklasproefles 

HOCKEYKLAS

Vanaf groep 3 kun je je inschrijven voor de Hockeyklas. De Hockeyklas is bedoeld voor kinderen van 6 en 7 jaar en ze trainen één keer per week, er worden nog geen wedstrijden gespeeld, het is dus eigenlijk een trainingsjaar.

In de Hockeyklas leren de kinderen de beginselen van het hockeyen en ze leren om spelenderwijs samen te werken op het hockeyveld. 

Na de hockeyklas zullen de kinderen doorstromen naar de F Jeugd en daar worden de eerste wedstrijden tegen andere clubs gespeeld.

De trainingen zijn op de woensdagmiddag om 16:30.

PROEFLESSENKLAS

Je kunt natuurlijk ook starten met hockey als je 8 jaar of ouder bent. Je gaat dan spelen bij de Jongste Jeugd of de Junioren. Zij trainen één of twee keer per week en er worden wedstrijden gespeeld.

Je wordt eerst uitgenodigd voor de proeflessenklas. In de proeflessenklas leer je de beginselen van het hockeyen en daarna wordt gekeken in welk team je geplaatst kan worden. Als je in een team geplaatst wordt, zal de trainer van het team aangeven wanneer je aan wedstrijden kunt gaan deelnemen.

Mocht je je in de loop van het seizoen inschrijven en de bestaande teams zijn al vol, dan kan het voorkomen dat je in de proeflessenklas blijft spelen tot het volgende seizoen of dat je met een team mee mag gaan trainen, maar geen wedstrijden mee kunt spelen.


De leeftijd bepaalt in welk team een lid wordt ingedeeld. Peildatum hiervoor is de leeftijd op 1 oktober van het huidige seizoen.


INTERESSE?

Meld je dan aan op onze site bij "lidmaatschap" "inschrijven". Na inschrijving wordt je uitgenodigd voor de 4 gratis proeflessen. Na de 4 proeflessen beslis je of je definitief lid wordt. 
Hoofdsponsor

Sponsoren