declub_dorsteti

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
4-9 
Opening velden
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
declub_dorsteti 

Welkom bij HV Dorsteti

Samen werken we aan een geweldige vereniging. Doe je mee?

 

HV Dorsteti is opgericht in 1979 en één van de grootste verenigingen in de gemeente Wijk bij Duurstede. Met circa 600 leden zijn we een echte familieclub, waar gezelligheid, sportiviteit en een goede omgang met elkaar voorop staat. 

 

Complex

We hebben twee semi-water kunstgrasvelden. In de zomer van 2015 is het huidige clubhuis in gebruik genomen. Iets waar we zeer trots op zijn!

 

Visie

Wij geloven dat jij je talenten samen met ons wilt ontwikkelen en daartoe steeds wilt leren. Daarom doen we er alles aan om samen het beste in elkaar naar boven te halen. Dat doen we door een mix van plezier, ambitie, respect en betrokkenheid.

 

Missie/ambitie

Samen met jou willen we een veilige, sportieve en plezierige ontmoetingsplaats bieden, waar de hockeysport ons verbindt.

 

HV Dorsteti staat dus niet alleen voor het beoefenen van de hockeysport maar we rekenen het tot onze taak om een bredere maatschappelijke functie uit te oefenen. De faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben willen we dan ook benutten voor sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten voor inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende gemeenten. We willen ook die initiatieven een veilige thuisbasis bieden.

 

Prestatie- en breedtesport

Op sportief gebied willen wij allereerst een vereniging zijn waarbinnen de hockeysport in de volle breedte veilig beoefend kan worden, van recreatief tot resultaatgericht. Een veilige en plezierige sportomgeving staat voorop waarbij met name kinderen zelf kiezen of ze recreatief of resultaatgericht willen spelen. Voor alle senioren en jeugdteams geldt dat er naar wordt gestreefd om tweemaal per week te trainen onder leiding van een deskundige trainer. In de winter doen veel jeugd en enkele senioren teams mee met zaalhockey en trainen we één keer per week.

 

We heten je een warm welkom bij HV Dorsteti!  Waar we samen werken aan een geweldige vereniging. Doe je mee?

 
Hoofdsponsor

Sponsoren