declub_dorsteti

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
22-6 
Slotdag + kampioensh
24-6 
Algemene Vergadering
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
18-9 
Lions vergadering
16-10 
Lions vergadering
8-11 
Voedselbank Vrijwill
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
declub_dorsteti 

Welkom bij HV Dorsteti

Samen werken we aan een geweldige vereniging. Doe je mee?

 

HV Dorsteti is opgericht in 1979 en is tegenwoordig één van de grootste verenigingen in de gemeente Wijk bij Duurstede. Dat is niet toevallig: Met circa 500 leden zijn we een echte familieclub waar gezelligheid, sportiviteit en een goede omgang met elkaar voorop staat. Onze eerste lijn jeugdteams spelen voornamelijk in de 1e klasse. 

 

Visie

Wij geloven dat jij je talenten samen met ons wilt ontwikkelen en daartoe steeds wilt leren. Daarom doen we er alles aan om samen het beste in elkaar naar boven te halen. Dat doen we door een mix van plezier, ambitie, respect en betrokkenheid. 

 

Missie/ambitie

Samen met jou willen we een veilige, sportieve en plezierige ontmoetingsplaats bieden, waar de hockeysport ons verbindt.


We willen een vereniging zijn waar leden een steentje willen bijdragen aan onze  geweldige vereniging.

 

Ook willen we een open vereniging zijn. Dat doen we onder andere door onze accommodatie beschikbaar te stellen voor anderen, door (mede-)initiatiefnemer en samenwerkingspartner te zijn bij sportprojecten en door actief open te staan voor kwetsbare mensen.


Accommodatie

Het meest in het oog springend is ons mooie, royale clubhuis. 

Ook beschikken over een waterveld, een semi-waterveld en een half zandveld. 


Prestatie- en breedtesport

Op sportief gebied willen wij allereerst een vereniging zijn waarbinnen de hockeysport in de volle breedte veilig beoefend kan worden, van recreatief tot resultaatgericht. Een veilige en plezierige sportomgeving staat voorop waarbij met name kinderen zelf kiezen of ze recreatief of resultaatgericht willen spelen. Voor alle senioren en jeugdteams geldt dat er naar wordt gestreefd om tweemaal per week te trainen onder leiding van een deskundige trainer. In de winter doen veel jeugd en enkele senioren teams mee met zaalhockey en trainen we één keer per week.

 

We heten je een warm welkom bij HV Dorsteti!  Waar we samen werken aan een geweldige vereniging. Doe je mee?

 
Hoofdsponsor

Sponsoren