Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
22-6 
Slotdag + kampioensh
24-6 
Algemene Vergadering
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
18-9 
Lions vergadering
16-10 
Lions vergadering
8-11 
Voedselbank Vrijwill
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Rookvrij sportpark
25-5-2024  | 
In de afgelopen maanden hebben sportverenigingen op het sportpark aandacht geschonken aan een rookvrij sportpark. Een goed initiatief, ware het niet dat HV Dorsteti dat al sinds 2017 doet. Toch is er aanleiding om de afspraken voor het roken in de schijnwerper te zetten.

HV Dorsteti wil over enkele jaren een rookvrije vereniging zijn op een rookvrij sportpark. Wij realiseren ons dat er een kleine groep leden of gasten is, die het fijn en nodig vinden om voor of na het sporten te roken. In het huidige beleid zijn daarover afspraken gemaakt:

In het clubhuis en bij hoofdingang is roken niet toegestaan. Op terras rechtsachter, naast het clubhuis kant voetbal, is roken na 20.00 uur en op zondagmiddag toegestaan. Op donderdagavond mag na 20.00 uur ook op het terras worden gerookt. Een belangrijke voorwaarde voor het roken bij Dorsteti is dat (uitgedoofde) peuken in de afvalbak worden gegooid.

Wanneer we op het terras of onder het rooster bij de hoofdingang kijken, dan valt op dat er veel peuken op de grond of onder het rooster liggen. Geen fraai gezicht, voor ons en onze gasten niet maar ook niet voor de ouders en kinderen van kinderopvang BLOS.
In de afgelopen maanden hebben wij daarom regelmatig het terras en de bak onder het rooster schoon gemaakt.

We hebben in het rokersbeleid geen sancties gesteld en dat willen we graag zo houden. Dat vraagt van de rokers dat ze de afspraken daarover respecteren en van de anderen dat ze de rokers aanspreken op hun gedrag als ze de afspraken niet naleven.

Wij vragen jullie om jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren