Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Lions vergadering
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
6-5 
RTC Duurstede
19-5 
Vriendentoernooi
24-5 
Teamavond Dames 1
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dringende oproep nieuwe vrijwilligers
11-3-2024  | 

Beste leden,

In het bestuur zijn wij bezig om de strategie van onze mooie club voor 2024-2026 te formuleren. De presentatie hiervan zal ergens de komende maanden plaats vinden. Om de strategie uiteindelijk te laten doen slagen zijn een heleboel zaken van belang. Eén daarvan is de inzet van vrijwilligers. Een club kan niet bestaan zonder continuïteit in de inzet van jullie als leden. Al jarenlang kunnen wij bouwen op een aantal vaste pijlers. Leden die zich met hart en ziel en al zolang inzetten op allerlei gebieden binnen de club. Helaas zijn dat er op dit moment niet voldoende om alles te regelen binnen de club. Op eerdere oproepen zijn geen reacties geweest. Langs de lijn of in het clubhuis is er vaak goede feedback en zijn er leuke ideeën te horen van leden. Supergaaf, want daar groeit de club van.

De volgende stap is dat diegene met feedback of een idee ook helpt dit idee in de praktijk te brengen. Vervolgens is het aan ons als bestuur om goed te luisteren naar de nieuwe ideeën. Samen met een goede groep actieve vrijwilligers kunnen wij als bestuur de club verder helpen.

Hierbij dus een dringende oproep aan alle leden om je aan te melden voor een vrijwilligerstaak. Communicatie, nieuwsbrief, evenementen, barhoofden, materiaal, trainers, lijncoördinatoren, schoonhouden én schilderen van clubhuis en terrein. Genoeg te kiezen! In een bericht na dit bericht volgt een lijst met concrete vacatures. Als je het lastig vindt om iets te kiezen, geeft niks. Geef je op en er is altijd wel wat te doen. Kost dit veel tijd? Soms paar uur in de week, soms ook even helemaal niet.

Tijd is best schaars voor iedereen tegenwoordig. Maar zonder vrijwilligers kan de club niet bestaan. Wanneer er geen of te weinig aanmeldingen binnen komen, dan gaat dat ten koste van de club. Om dit tegen te gaan, hebben wij een alternatief. Per taak/evenement/actie wijzen wij een seniorenteam en een jeugdteam aan. Die groep spelers EN ouders kunnen dan onderling afstemmen wie wat doet. Is minder "vrijwillig”, maar als wij dat niet doen, dan komt alles neer op enkelen, die dit al jaren doen.

Wij gaan ervan uit dat het alternatief niet nodig zal zijn. Meld je dus aan via [email protected], of bel/app naar Jerry (0610714292) en geef aan of je voor een bepaalde vacature je aanmeldt of in het algemeen als vrijwilliger. Geef gerust jouw voorkeuren aan en wij nemen contact met je op.

Met zijn allen gaan wij ongetwijfeld het seizoen ’23-’24 fantastisch afsluiten en dan seizoen ’24-’25 knallend beginnen!

Namens het bestuur,

Marieke, Carlijn, Theo, Jerry, Femke en Maarten


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren