Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Lions vergadering
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
6-5 
RTC Duurstede
19-5 
Vriendentoernooi
24-5 
Teamavond Dames 1
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Teamindeling seizoen '24-'25
11-3-2024  | 

Beste ouders,

Het nieuwe seizoen lijkt nog ver weg; toch zijn we binnen de technische commissie alweer gestart met de eerste contouren van de teamindeling voor volgend seizoen. We doen dat in de eerste fase vooral op leeftijd en aantallen. Na de gesprekken met name met de trainers, maar ook de coaches gaan we de definitieve indeling maken. Essentieel in de totstandkoming van de teams is natuurlijk het aantal kinderen in een bepaalde lijn/leeftijd. Daarom kunnen we pas echt aan de slag met de definitieve indeling na 1 mei (uiterlijke opzegdatum). 

Mocht uw kind of u al eerder weten zeker niet door te gaan of te twijfelen, laat dit dan de coaches weten. We willen natuurlijk eigenlijk heel graag horen dat ze weer zin hebben in een volgend jaar. Net als afgelopen jaar communiceren we de nieuwe teamindeling zo snel mogelijk. We streven naar onderstaande planning:

1. Begin juni communiceren nieuw teamindeling: 

Eerst op een coachavond gevolgd door de dag erna op de site. Natuurlijk worden net als afgelopen jaar de ouders van de kinderen voor wie de nieuwe teamindeling een impact heeft ook de dag van tevoren gebeld. Net als afgelopen jaar verwachten we een complexe puzzel en weinig ruimte voor aanpassingen; daarom presenteren we een teamindeling die alleen bij hoge uitzondering kan worden aangepast. 

2. Voor de zomervakantie:

Zorgen we ervoor dat alle trainers bekend zijn en dat er een concept trainersschema is. Omdat we graag werken met jeugdtrainers kunnen we pas het schema definitief maken als alle (school)roosters bekend zijn. 

We gaan ook direct aan de slag met de coaches zodra de teams bekend zijn. We hebben altijd voorkeur voor trainer/coach en deze combinatie zal dus altijd voorrang krijgen. Daarna lijkt het ons geweldig om meer jeugdcoaches in te zetten, dus ook hier zullen we voor lobbyen. Mocht er nog een coach nodig zijn in een team verneemt u dit via de site en in de betreffende teamapps. 

Om over na te denken…. We zijn op zoek naar vrijwilligers die dit seizoen, maar zeker ook volgend jaar tot een succes kunnen maken. Heel concreet zijn we op zoek naar de volgende vrijwilligers in de TC:

- Lijncoördinator MO16 lijn: aanspreekpunt voor ouders en kinderen. Daarnaast verantwoordelijk voor teamindeling en klasse-indeling.

- Lijncoördinator MO18 lijn: aanspreekpunt voor ouders en kinderen. Daarnaast verantwoordelijk voor teamindeling en klasse-indeling.

- Lijncoördinator Heren lijn: aanspreekpunt voor alle heren, met name H1 en H2. Daarnaast verantwoordelijk voor teamindeling en klasse-indeling

- Een trainingsplanner: je zorgt voor een trainingsschema, onderhoudt contact met de trainers en regelt vervanging als nodig. 

- Hoofd TC: bestuurslid en hoofd verantwoordelijk voor hockey technische zaken. 


Met vriendelijke groet, 

Namens Technische Commissie

Marieke van Echtelt

 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren