Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwe Tenues
17-4-2023  | 
We krijgen een nieuw tenue!

Voor de kledingleverancier is Clubcolors gekozen als beste partij voor Dorsteti. Dit heeft meerdere redenen zoals de focus op duurzaamheid, een goede webshop, veel ervaring in hockeywereld en een financieel aantrekkelijk sponsorpakket voor de club.  

Bij Clubcolors staat duurzaamheid centraal. Al hun polo’s zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en produceert Clubcolors alles binnen Europa. Dit sluit mooi aan op de activiteiten die op de club al worden ondernomen zoals het verzamelen van petflessen die weer gerecycled worden. 

Verder biedt Clubcolors een totaalpakket aan van hockeyspullen, van kleding en hockeytassen tot bitjes. Wanneer je jouw nieuwe tenue komt ophalen zal Clubcolors deze items ook meenemen naar het clubhuis zodat je jouw hockeyuitrusting helemaal compleet kan maken! Heb je later nog een keer wat nodig kun je dit ook bestellen via de speciale webshop voor Dorsteti via de website.
 
Vanaf nu koop je je tenue
We nemen afscheid van het huursysteem met het intreden van het nieuwe tenue. Vanaf volgend seizoen koop je een tenue en deze is dan van jou. 

Bij het ophalen van de nieuwe tenues aan het begin van volgend seizoen (datum volgt nog) kun je jouw oude polo inleveren en je nieuwe polo ophalen! De oude shirts worden gedoneerd aan ‘Friends of the African Dream’ (FAD), Clubcolors steunt deze stichting. De stichting biedt hulp aan gemeenschappen in Afrika. Ze doen dit met bescheiden hulpmiddelen om daarmee bestaande initiatieven te verbeteren of te laten slagen. Bekijk de website van FAD voor meer informatie.

Het nieuwe tenue
We zijn heel blij en enthousiast dat we onze nieuwe kledinglijn aan jullie kunnen presenteren. Deze is in samenwerking met Clubcolors tot stand gekomen. Het ontwerp is goedgekeurd door het bestuur en voldoet aan alle eisen van de KNHB. De clubkleuren gaan iets veranderen, de kleur blauw heeft een opfrisser gekregen. Ook zijn er aanpassingen gemaakt aan het design. 

Dit is het geworden:


En voor de vaste keepers een nieuw goalie shirt:


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren