Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Lions vergadering
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
6-5 
RTC Duurstede
19-5 
Vriendentoernooi
24-5 
Teamavond Dames 1
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuw bestuurslid
22-12-2022  | 

Hallo, ik ben Marieke van Echtelt - moeder van de twee hockeyende jongens Julius (JO14) en Olivier (JO10). Fanatieke supporter en hockeyliefhebber. Jaren geleden begonnen in de meisjes D bij Dorsteti. In de tijd dat Dorsteti alleen nog gras had, ik drie wedstrijden per weekend mocht spelen omdat alle teams te weinig speelsters hadden. En elke tegenstander het moest afleggen tegen ons opportunistische spel op gras. In mijn studententijd veel clubs gezien; USHC, Voordaan, Schaerwijde, Kampong, totdat ik een paar jaar geleden in het huidige Dames 2 weer bij Dorsteti terecht kwam. Helaas staat mijn knie het niet meer toe om te spelen, dus moest ik stoppen. Gelukkig kan ik elke week genieten van onze twee kinderen.

Bij ons thuis is het gewoon om je in te zetten voor een vereniging. Toen ik jong was trainde en coachte ik de jongste jeugd.  En mijn ouders waren ook erg betrokken bij Dorsteti. Later coachte ik weer mijn eigen kinderen. Betrokkenheid bij een vereniging zie ik als essentieel voor het voortbestaan van een club en het plezier in het sporten. Ook Dorsteti kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ik wil graag bijdragen aan de continuering van het plezier dat mijn kinderen hebben op Dorsteti. Elke training, elke wedstrijd en alles daaromheen.

Ik zal mijn uiterste best doen om de handschoen rondom Marketing, Sponsoring & Communicatie op te pakken. Als je me wilt helpen, hoor ik het graag op [email protected]of kan je me natuurlijk aanspreken als ik weer eens geniet van mijn jongens langs de lijn.


Marieke


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren