Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Jongste Jeugd oefene
17-4 
Oefenwedstrijd JB1 -
24-4 
Jongste Jeugd oefene
14-5 
Back to Hockeyclinic
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Herinrichting clubhuis
12-3-2021  | 

De renovatie van het clubhuis is in volle gang. In dit artikel leggen we uit waarom dat nodig is en geven we alvast een sneak preview van de nieuwe inrichting.

Groot onderhoud is nodig

Het clubhuis bestaat dit jaar 10 jaar. Omdat het van hout is gebouwd, is extra onderhoud nodig om er voor te zorgen dat het gebouw nog jaren mee kan. Voor dit soort bouw is dat normaal. 

Het clubhuis is opgebouwd uit dikke houten logbouw delen. Ze geven het gebouw een stoere uitstraling. Deze balken zijn in de afgelopen 10 jaar langzaam en ongelijkmatig gekrompen. Omdat het hout niet gelijkmatig krimpt, moet het gebouw opnieuw gesteld worden zodat alle delen weer netjes in elkaar vallen. Een hele klus, want de kozijnen en andere delen moeten daarvoor worden verwijderd. De aannemer, Ecobouw projecten, is nu bezig met het langzaam stellen. Het werk lijkt daardoor stil te liggen, het stellen kost circa 6 maanden en is nauwelijks zichtbaar.

Om de kosten te drukken heeft de accommodatie commissie met de aannemer afspraken gemaakt over wat de aannemer doet en wat wij zelf. Gelukkig beschikt de commissie over ruim voldoende kennis en ervaring om dat te kunnen. En niet te vergeten de vrije tijd die er in wordt gestoken.

Tijdens de renovatie bleek dat de achterwand van de bar helaas gesloopt moest worden. Het was juist die wand die grote invloed had op de algemene sfeer van de kantine. De sloop ervan gaf aanleiding om de inrichting van de kantine/clubhuis nog eens nader te beschouwen.

Afbeelding met persoon, personAutomatisch gegenereerde beschrijving

En zo werd in de afgelopen periode nagedacht en overlegd over de herinrichting. Daarbij hebben we Dorsteti veteraan Richard Aperloo gevraagd om mee te denken. Als architect heeft hij een oog voor detail en een duidelijk visie op wat goed en functioneel is voor ons clubhuis.


Afbeelding met tekst Automatisch gegenereerde beschrijving

Voordat er over de inrichting is gesproken, zijn er uitgangspunten opgesteld. Op basis daarvan zijn inrichtingsideeën ontstaan, welke tezamen met de bijbehorende begroting aan het bestuur zijn voorgelegd. Het bestuur heeft het jeugdbestuur en een aantal leden om advies gevraagd en heeft unaniem positief besloten. Met trots willen we de nieuwe inrichting presenteren.

Nieuwe inrichting van het clubhuis

Afbeelding met tekst Automatisch gegenereerde beschrijvingHet uitgangspunt was om waar mogelijk de bestaande inrichting te behouden. De indeling van de kantine blijft ongewijzigd, zoals de bar, de lange tafels en statafels.

Nieuw zijn de te creëren windowbars. deze komt voor de ramen, links en rechts. Er komen zitplaatsen van waar je naar buiten kan kijken. De windowbar is ruim genoeg om een laptop op te zetten. Je hebt vanuit hier optimaal zicht op onze twee velden.

Tribuneblokken

Rond de openhaard komen zwarte Tribuneblokken welke modulair zijn. Dit houdt in dat ze verplaatst kunnen worden voor evenementen. De achterzijde van de blokken is open zodat je hier je hockeytas en stick kwijt kan.Nieuwe look voor de bar

Als gevolg van de renovatie moet de wand achter de bar vervangen worden. Richard kwam met een voorstel voor een warme uitstraling van de bar met mooie materialen.

De bar krijgt een 'gouden' achterwand met betonlook accenten. De koffiemachine komt prominent in het midden te staan. Hier gaan we straks de heerlijk koffie van EspressOH verkopen. EspressOH is onze nieuwe koffieleverancier uit Wijk bij Duurstede

De indeling van de bar wordt functioneler voor de bar medewerkers. Wat sfeer verhogend werkt is dat er LED verlichting in de achterwand wordt aangebracht die bij feesten en partijen van kleur kan veranderen.

Nu we toch aan het verbouwen zijn, maken we van de gelegenheid gebruik om alle verlichting in en buiten om het clubhuis te vervangen door LED verlichting. Dit kan soms in bestaande armaturen en soms moeten er nieuwe voor worden aangeschaft.

 Doordat er veel zelf wordt gedaan, worden de kosten flink gedrukt. In de komende maanden zullen we echter nog meer handige handjes nodig hebben en willen we graag een beroep op jullie doen om te komen helpen met de verbouw van het clubhuis. Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op: [email protected].

Zoals jullie hebben gelezen gaat er de komende maanden flink wat veranderen in ons clubhuis. Dorsteti werkt had om jullie straks te ontvangen in het vernieuwde Dorsteti clubhuis. Klaar voor de komende 10 jaar!

Namens de horeca- en accommodatiecommissie,

Hans Agasi


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren