Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Kou en Grip in de winter
18-12-2020  | 
Inmiddels heeft koning winter zijn intrede gedaan en waar we in het verleden de warmte van de hal konden opzoeken, is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Wel mogen we gelukkig nog op het veld trainen en voor de jeugd nog wat activiteiten organiseren.

We merken dat we door de kwaliteit van ons Raboveld, in combinatie met de weersomstandigheden, snel last hebben van een glad veld. We proberen hier van alles aan te doen om dit te verbeteren. Tegelijkertijd helpt het mee om ook zelf nog een kritisch te kijken naar het schoeisel. De huidige zolen van de veldschoenen lijken wat sneller te slijten en nu we in de winter op het veld blijven staan is goed schoeisel en warme kleding essentieel.

Voor leuke hockeyspullen onder de kerstboom kunnen jullie uiteraard terecht in onze webshop en bij onze sponsor van de Berg Sport 2000. Door de Coronamaatregelen zijn ze niet op de normale wijze geopend, maar als u iets nodig heeft bel 06-46037317 of mail naar [email protected] Ze bezorgen de bestelling gewoon bij u thuis!

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren