Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
2-12 
Bestuursvergadering
12-12 
Kerstloterij/-borrel
16-12 
Jeugdbestuursvergade
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Digitale najaarsvergadering: Jaarverslag goedgekeurd
20-11-2020  | 
Op 18 november jl. vond de najaarsvergadering plaats. Vanwege de Corona-maatregelen was dat voor het eerst digitaal. Belangrijkste onderwerp betrof de goedkeuring van het jaarverslag seizoen 2019-2020 en de moeizame financiële verhouding met Stichting Wijksport (SWS).

Ten opzichte van voorgaande jaren is het jaarverslag aangepast en uitgebreid doordat ook de financiële verhouding met Stichting Wijksport is opgenomen. Dit tot genoegen en naar wens van de aanwezige leden. De kascontrole commissie complimenteerde het bestuur en in het bijzonder de penningmeester met de kwaliteit van het jaarverslag en het inzicht dat het geeft. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de aanwezige leden het jaarverslag goedgekeurd hebben. Het bestuur heeft aangegeven te streven naar betere financiële verhoudingen met SWS en is daar over met ze in gesprek.

Ook werd gesproken over de zorgelijke staat van veld 2 (Raboveld). Ondanks extra onderhoud blijft het glad. In de begroting 2020-2021 is de vervanging ervan opgenomen en het bestuur geeft aan niets liever te willen dan deze vervanging zo snel mogelijk te realiseren. Echter, eerst moeten daarover duidelijke en nieuwe financiële afspraken worden gemaakt.

Tot slot werden Rianne Munnichs, Dave Zervaas en Edwin Poot benoemd tot Steunpilaar van Dorsteti.

Het Bestuur


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren