Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
7-10 
Bestuursvergadering
10-10 
Oefenwedstrijd MD3 -
10-10 
Oefenwedstrijd MB2 t
14-10 
vriendjes en vriendi
21-10 
Jeugdbestuursvergade
31-10 
Dorsteti Oktoberfest
2-11 
ALV RTC Duurstede
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Update KNHB Coronamaatregelen: verschillen tussen clubs blijven in stand
2-9-2020  | 
Niet alle hockeyverenigingen hebben dezelfde Coronamaatregelen getroffen. De KNHB laat dit verschil in stand ivm regionale verschillen in besmettingen en lokale regels. Wel vraagt de KNHB aan alle verenigingen om duidelijk zichtbaar de Coronaprotocollen te publiceren op de website en vraagt aan alle leden om zich aan het protocol te houden van de vereniging waar je bent. Er zit veel verschil tussen toestaan van publiek/ ouders, openen kleedkamers en douches en openen bar. Het protocol van de HV Dorsteti zal binnenkort duidelijker zichtbaar op de website geplaatst worden. Ook zal er informatie voor bezoekende teams beschikbaar komen.

Graag drukken wij alle spelers, coaches, managers en ouders op het hart om voorafgaand aan een UIT-wedstrijd altijd de website van de betreffende club te raadplegen en zich aan de regels te houden. 

Dus check altijd van te voren de website van de club die je gaat bezoeken om te zien of je als toeschouwer welkom bent of niet, of dat er wellicht speciale maatregelen zijn getroffen (maximaal aantal begeleiders, mondkapjes, etc). Dit om teleurstelling aan de poort te voorkomen.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren