Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwe spelregels veldhockey vanaf 1 aug 2020
20-8-2020  | 
De KNHB heeft het vernieuwde spelreglement Veldhockey op hun site gepubliceerd. Per 1 augustus 2020 zijn een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd. Bekijk hieronder wat de wijzigingen vanaf dit seizoen precies zijn, zodat je goed voorbereid start aan het nieuwe seizoen!

Groene kaart voor teambegeleider
Sinds een aantal seizoenen geldt bij een groene kaart voor spelers een tijdstraf van 2 minuten. Vanaf komend seizoen geldt dit ook voor teambegeleiders. Als een teambegeleider een groene kaart ontvangt, mag hij of zij gedurende 2 minuten niet coachen en dient hij of zij de teambank te verlaten. Ook speelt het bestrafte team 2 minuten lang met 1 speler minder.

Uitbreiding duur rust voor standaardteams
Bij de invoering van de 4 kwarten is de rusttijd tussen kwart 2 en kwart 3 voor alle teams aangepast naar 5 minuten, tenzij er tijdens de rust moet worden gesproeid. De rust voor standaardteams (Dames 1 en Heren 1 uitkomend in de Bondscompetitie) duurt vanaf seizoen 2020-2021 10 minuten. Voor alle andere teams blijft de rust ongewijzigd.


Briefings
Voor de start van seizoen 2020-2021 stelt de KNHB nadere informatie in tekst en beeld beschikbaar, zodat iedereen zich optimaal kan voorbereiden op volgend seizoen. Deze briefings worden in de eerste helft van augustus op onze website geplaatst.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren