Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
1-4 
KNHB cursus coachen
1-4 
Bestuursvergadering
7-4 
(Vervallen) Strateg
15-4 
(Vervallen); KNHB cu
15-4 
Jeugdbestuursvergade
17-4 
A-B Diner
18-4 
(Vervallen) Hollands
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Eendjesrace lotenverkoop
8-3-2020  | 
Lions Levefanum Eendjesrace 2020

Dorsteti ondersteunt de Lions Levefanum Eendjesrace loterij. Lions Levefanum is een vereniging in Wijk bij Duurstede die met name lokale doelen ondersteund.

Wij verkopen de loten via onze leden en in ons clubhuis. Dit jaar zullen de jongste jeugd
teams en de MD en JD teams de loten verkopen.

De loten worden aangeboden voor € 2.- per stuk en er zijn fantastische prijzen te winnen, die door lokale winkeliers en horeca ter beschikking zijn gesteld. De hoofdprijs is een fiets die ter beschikking is gesteld door Van den Berg fietsen en de tweede en derde prijs zijn een heren en dames zonnebril ter waarde van € 150.- per bril. Deze zonnebrillen zijn beschikbaar gesteld door opticien Prummel. Daarnaast is er nog een geweldige bierbeleving te winnen voor zes personen bij Stadsbrouwerij de Dikke en zijn er nog ca. 70 tot 80 kleinere prijzen te winnen.

Van elk lot dat wij verkopen, is € 1,- voor Dorsteti en € 1,- voor de Lions.
De opbrengst van de lotenverkoop willen wij graag gebruiken om leuke activiteiten te kunnen organiseren of om materialen aan te schaffen.
Vanuit de opbrengst van Lions Levefanum wordt onder andere jaarlijks een winterdiner voor ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede georganiseerd.

Eendjesrace op de Kromme Rijn (op KONINGSDAG)
Op 27 april a.s. om 14.00 uur vindt de eendjesrace plaats op de Kromme Rijn. Bij de brug bij het Walplantsoen worden tegelijkertijd 5000 genummerde eendjes in het water gelaten. De finish van de race is bij de brug bij de Nieuweweg. Het eerst aankomende eendje wint de hoofdprijs enzoverder. Een notaris houdt toezicht. De prijswinnende lotnummers worden vermeld op de website die op de loten staat vermeld. Prijzen zijn op te halen in de binnenstad van Wijk bij Duurstede.
De SeaLions begeleiden de eendjesrace en zorgen er ook voor dat alle eendjes weer keurig uit het water worden gehaald.

Wij willen graag deze loterij onder uw aandacht brengen. Doe mee, dan ondersteunt u Dorsteti en een aantal lokale goede doelen.terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren