Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
28-8 
(Vervallen) Internat
28-8 
Jeugdbestuursvergade
29-8 
Starters- en vrijwil
2-9 
Bestuursvergadering
16-9 
Jeugdbestuursvergade
7-10 
Bestuursvergadering
21-10 
Jeugdbestuursvergade
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Keepersuitrusting zaalhockey
22-11-2019  | 
Beste coach/keep(st)er (of ouder van),

Het zaalhockey-seizoen staat voor de deur en dat betekent dat er enkele aanpassingen aan de uitrusting van de keep(st)er moeten gebeuren.

Indien de keep(st)er gebruikt maakt van klompen die voorzien zijn van riempjes met metalen gespen, dan dienen deze riempjes vervangen te worden door de zaalvariant (plastic gespen). 

Het afplakken van de metalen gespen met duct tape wordt door de meeste zaalbeheerders niet toegestaan. Het is daarom zaak om bijtijds de juiste riempjes in huis te hebben en deze na de laatste veldtraining/-wedstrijd om te wisselen.

Er zullen teams zijn die de winter ook buiten blijven trainen; aan de keep(st)ers van die teams de overweging om je alleen te beperken tot de zaaltraining of de riempjes elke keer te verwisselen. De zaalbandjes zijn namelijk niet gemaakt voor kunstgras en slijten dus extra snel (ter indicatie, kosten €7,50 per setje)

Tevens zullen enkele keep(st)ers de behoefte hebben aan zaalhoezen, ook deze worden ter beschikking gesteld door de club. Zaalhoezen zijn niet verplicht of noodzakelijk (afhankelijk type zaal en keep(st)er).

Omdat iedere uitrusting verschillend is en sommige keep(st)ers al voorzien zijn van riempjes/zaalhoezen, is ophalen van spullen niet voor iedereen nodig. Voor diegenen die nog geen spullen hebben ben ik doorgaans op donderdag van 20:15-21:30 op de club en anders bereikbaar via [email protected] of Whatsapp om een andere afspraak te maken.

Appie

MatCom HV Dorsteti

terug naar vorige scherm
HoofdsponsorSponsoren