Home

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
7-7 
Gourmet met feestje
20-8 
Besloten feest
28-8 
veteranentoernooi
3-9 
Openingsfeest seizoe
9-9 
Besloten feest
10-9 
Besloten feest
15-10 
Dorsteti Oktoberfest
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
28-6-2022 | 
Op zaterdag 3 september wordt het openingsfeest gehouden. Leden en ouders/introducé zijn van harte welkom. Het wordt weer een fantastisch feest, dus reserveer de middag en avond alvast in je agenda.
Meer informatie volgt op deze site. 

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-6-2022 | 
Beste leden, moeders, vaders, vrienden en mogelijk geïnteresseerde hockeyers,

Het is weer zo ver, vanaf woensdag 27 juni gaan wij 4 weken lang Midsummer hockey organiseren. Onderlinge wedstrijdjes op een kwart veld voor diegene nog gezellig een avondje wil ballen. De wedstrijdjes beginnen elke woensdag avond om 19.30 en gaan
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-6-2022 | 
Vanaf vandaag is het fietspad naar onze vereniging tijdelijk afgesloten. De gemeente heeft besloten om naast de bestaande alternatieven ook het calamiteitenpad open te stellen.


Lees meer >>
6-6-2022 | 


Het hockeyseizoen is bijna ten einde; iedereen kan weer even op adem komen van een enerverend seizoen. Om het komend seizoen weer met voldoende en veilige materialen de hockeyvelden te kunnen bestormen is het zaak dat deze tijdig worden hersteld cq vervangen. Daarom zullen de keepers- en trainingsmaterialen worden
Lees meer >>
6-6-2022 | 
Op het besloten deel van de website staat de definitieve teamindeling voor seizoen 2022-2023 voor de jeugd. Voor de senioren teams nog even geduld, we hebben nog wat werk te doen om dit in orde te maken.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

3-6-2022 | 
Lijkt het jou leuk om onze vereniging verder te helpen met de coördinatie van de  communicatie en de evenementen? Kom dan ons bestuur versterken.
Je belangrijkste taken: - De website, app en sociale media optimaliseren en onderhouden
- Evenementenkalender samenstellen
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-6-2022 | 
Voor het openingsfeest van het nieuwe seizoen, begin september, zoeken we een aantal vrijwilligers die dat willen organiseren.
Vorig jaar zijn we voor het eerst gestart met het openingsfeest. Dat bleek een heel groot succes waar iedereen met veel plezier aan terug denkt. We willen dat feest er graag in houden. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

27-5-2022 | 
Gezellig en sportief je woensdag beginnen, dat is heel gemakkelijk! Kom gratis vier keer meetrainen met het dameshockeyteam. Ervaring is niet nodig, een sportieve instelling wel.
Lees meer >>
17-9-2021 | 
We zijn een prachtige vereniging en daar zijn we trots op! HVDorsteti maken we met elkaar, vóór de leden maar vooral dóór de leden. Om het leuk en betaalbaar voor iedereen te houden zullen we allemaal ons steentje moeten bijdragen. Gelukkig hebben we binnen onze vereniging een aantal vrijwilligers. Om te beginnen hebben alle jeugdteams van onze
Lees meer >>


Bijlage: VrijwilligerslijstApril2022.xlsx
Hoofdsponsor

Sponsoren