hockey_funkey

Handige links
Inloggen

Agenda
22-11 
VrijMiBo
27-11 
Verkoop zaalhockey s
29-11 
Sponsor activiteit
30-11 
Persoonlijk Feest KB
3-12 
Informatie avond zaa
4-12 
Bestuursvergadering
6-12 
Gourmet MC1
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
hockey_funkey 
Ben jij een jongen of meisje van 4 of 5 jaar oud en wil je op een leuke en speelse manier kennis maken met hockey? Kom dan kennis maken met Funkey-Hockey bij Dorsteti! 

WAT IS FUNKEY HOCKEY? 
Funkey is een speciaal aangepast bewegingsaanbod voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar. We gebruiken nog geen echte hockeymaterialen, maar andere materialen, zoals zachte ballen en knotshockeysticks en de spelletjes zijn speciaal afgestemd op jouw leeftijd. Je hebt makkelijk zittende kleding nodig en gymschoenen. Tijdens de lessen komen de kinderen op een leuke, veilige en gevarieerde manier in aanraking met sportief bewegen op het hockeyveld. 

Er wordt in het lesprogramma rekening gehouden met de belevingswereld van 4/5-jarigen. De kinderen spelen veelal alleen maar er is een overgang naar het spelen met anderen, de motorische ontwikkeling van kinderen in deze leeftijd, spel- en speelontwikkeling, hun rijke fantasie enzovoort. De lessen zijn opgebouwd aan de hand van thema’s, bijvoorbeeld: Feestje, Circus, Politie, Verkeer, Dierentuin. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en spelvormen, naast knotshockeysticks en balspellen worden er tikspelletjes gespeeld met diverse thema’s. 

INTERESSE?
Meld je dan aan op onze site bij "lidmaatschap" "inschrijven". Na inschrijving wordt je uitgenodigd voor de 4 gratis proeflessen. Na de 4 proeflessen beslis je of je definitief lid wordt.
 
Hoofdsponsor
Sponsoren