Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
8-12 
Kerstdiner H2 & D1
9-12 
kerstdiner HVL
15-12 
Kerstdiner JO18-1
16-12 
Kerstdiner H30
17-12 
Meeting MX-5 club
20-12 
Lions Kerst Diner
21-12 
Kerstdiner H45-1
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Ervaringen nieuwe kleding
29-9-2023  | 
Beste leden,

De eerste wedstrijden zijn gespeeld in de nieuwe kleding via ClubColors. Het blijkt dat er diverse opmerkingen zijn m.b.t. de kwaliteit van de kleding, dat is vervelend. Dat vind ClubColors ook vervelend, zij willen daar dan ook graag over mee denken in oplossingen. Om ClubColors de juiste informatie te verschaffen en de lijnen kort te houden hierbij het volgende voor iedereen die opmerkingen over de kwaliteit van de shirts:

- Is er schade aan een kledingstuk? Stuur een mail met foto naar [email protected].  ClubColors beoordeelt  de schade en handelen dit binnen de garantie af. 
- M.b.t. de rokjes zijn er veel klachten dat deze tekort zijn. Dit is bekend bij ClubColors en hier zijn ze al mee bezig. Je hoeft dit dus niet meer te melden!
- zijn er andere klachten, zoals kleding die kleiner valt dan tijdens de passessie, rugnummers die loslaten, gaten of scheuren of andere klachten? Graag ook een mail met foto naar genoemde mailadressen.

Weet dus dat onze kledingcommissie dit heel serieus opneemt met de leverancier, er is al contact geweest tussen beiden.

Daarnaast wil de kledingcommissie graag de tip geven over een Vraag en Aanbod pagina op de Dorsteti website: 
Home > Dorsteti > Vraag en Aanbod

Hier kun je onderling zaken zoals kleding ruilen als de maat niet past of als je iets over hebt. Maak daar dus gebruik van!

De kledingcommissie zal zo spoedig mogelijk communiceren als er nieuws is m.b.t. de klachten. Geef dus echt al je klachten door!

De kledingcommissie


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren