Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Schrijf je vanaf nu in op het Openingsfeest van 3 september
21-8-2022  | 
Het grote Openingsfeest vindt plaats op zaterdag 3 september. Het belooft weer een fantastische middag/avond te worden. Vanaf vandaag kun je je inschrijven. Doe dat op tijd, want vol = vol en je kunt toegangskaarten alleen vooraf kopen.

Het Openingsfeest van vorig jaar was een enorm succes: Super gezellig en een groot aantal bezoekers. Lekker dansen en chillen. Veel leden hebben aangegeven het feest als een heerlijke start van het nieuwe hockeyseizoen te zien. Meer dan genoeg reden om het weer te organiseren!

Je kunt kiezen om aan het Openingsfeest met of zonder BBQ deel te nemen. Natuurlijk zijn introducés, zoals familieleden, van harte welkom. Het feest is zowel voor de middag als avond voor alle leeftijden. Kom je ook?

Deelname aan het Openingsfeest met BBQ kost € 12,50 per persoon, inclusief de kosten van de BBQ. Drankjes betaal je zelf. Je bent dan vanaf 17.00 uur welkom.  
Deelname alleen aan het Openingsfeest kost € 5,00 en betaal je drankjes zelf. Je bent dan vanaf 20.00 uur welkom.

Inschrijven doe je als volgt:
Dorsteti app: kies onderaan in het menu ... meer; dan de knop Evenementen en vervolgens Openingsfeest met BBQ en feestavond of Openingsfeest alleen feestavond.
Het vervolg wijst zich zelf.

Dorsteti website: Klik hier of kies links in het scherm op inloggen. In het volgende scherm klik je rechtsonder in het scherm onder evenementen Openingsfeest met BBQ en feestavond of Openingsfeest alleen feestavond. Het vervolg wijst zich zelf.

Heb je een vraag of opmerking, stuur deze dan naar [email protected].

Tot ziens op het Openingsfeest!

De organisatie

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren