Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
In memoriam Hugo Annard
31-7-2022  | 

Beste leden,

Op zaterdag 30 juli is tot ons grote verdriet Hugo Annard, speler van Heren 1, op 22-jarige leeftijd overleden. Hij heeft een lange weg achter de rug van chemokuren en andere therapieën nadat in januari 2021 lymfeklierkanker bij hem werd geconstateerd. Uiteindelijk hebben de behandelingen niet mogen baten.

In 2018 kwam hij vanuit Doorn bij Dorsteti spelen, toen nog in Heren Jong 1, omdat hij het een gezellige vriendenclub vond. Bijzonder omdat het vrij ongebruikelijk is dat iemand deze overstap maakt. We hebben Hugo leren kennen als een bijzonder optimistische, betrokken en positieve jongen die altijd bereid was om mee te helpen bij toernooien en andere activiteiten en dit deed met een grote lach op zijn gezicht.

Ondanks zijn strijd tegen de ziekte is hij altijd bij het team betrokken. Meespelen ging niet meer maar hij was er om zijn team aan te moedigen. Hij sloeg het openingsfeest en vriendentoernooi zeker niet over. Het team was er voor Hugo en heeft met de actie "Kale koppen niet te stoppen " nog een grote bijdrage voor KWF weten te realiseren.

Wij blijven aan hem denken en wensen zijn ouders, broer en zus en zijn vrienden/spelers van H1 veel liefde en kracht. Een blijvend aandenken aan Hugo zullen we komende tijd gaan realiseren.

 

Het bestuur van HV Dorsteti


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren