Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-5 
De Ridder fundamenta
1-6 
BBQ JA1 optie
5-6 
Vriendentoernooi
18-6 
Slotdag Jongste Jeug
18-6 
Kampioenshuldiging e
25-6 
Persoonlijk feest
7-7 
Gourmet met feestje
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vacature; Lijncoördinator Jeugd: jongens/meisjes D en meisjes C
28-2-2022  | 

Vind jij het leuk om als een spin in het web te fungeren? Ben je organisatorisch sterk en draag je graag een steentje bij als vrijwilliger bij de hockeyclub van jouw zoon en/of dochter? Dan ben jij degene die we zoeken voor de rol van Lijncoördinator Jongens/Meisjes D-lijn of Meisjes C-lijn.

We hopen dat jij de gezellige Technische Commissie (TC) Jeugd komt versterken!

***

Leuk hè, al die enthousiaste hockeyspelers bij onze club! De jeugd bij Dorsteti (kinderen in de leeftijd 10 tot en met 17 jaar) zetten in verschillende ‘lijnen’ hun volgende sportieve stappen op de hockeyvelden van Wijk bij Duurstede en ontwikkelen zich in hun hockey carrière.

Dorsteti is een vereniging. Dat betekent dat de leden en vrijwilligers zorgen voor de complete organisatie van trainingen, wedstrijden, activiteiten, teams en indelingen. De TC Jeugd regelt dat allemaal voor de A-, B-, C- en D-lijn voor de jongens en meisjes! Deze commissie bestaat uit tien enthousiaste en daadkrachtige ouders, waaronder een voorzitter.

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar twee lijncoördinatoren die verantwoordelijk is voor de Jongens/Meisjes D en één voor de Meisjes in de C-lijn.  Bij voorkeur iemand die een hockeyende zoon/dochter heeft in deze lijn of die doorstromen vanuit de jongste jeugd na komend seizoen en hierdoor vaak uit eerste hand weet wat er nodig is!

Het leuke aan de functie van lijncoördinator is de betrokkenheid bij de spelers uit de lijn en de contacten met ouders, trainers en coaches op het hockeyveld. Door de organisatie rondom de teams goed te regelen draag jij bij aan het vergroten van het hockeyplezier van de jeugdleden!

Hoofdtaken van de lijncoördinator:

● Is het eerste aanspreekpunt van de lijnorganisatie voor trainers/coaches, spelers en ouders. 

● Verzorgt de communicatie naar de coaches en trainers binnen de eigen lijn. Communicatie naar spelers en ouders vindt in eerste instantie plaats via de coaches.

Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Wij zien je aanmelding graag tegemoet via [email protected]!

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om een mail te sturen naar [email protected] en/of contact op te nemen met:

- voorzitter TC: Jochem Legemaat via 06-52622163

- LC jongens D/C: Janet Visser via 06-29565955

- LC meisjes D: Bas Bonte via 06-48502102

- LC meisjes C: Leanne Sasker via 06-57996234


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren