Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
10-12 
Persoonlijk feest
11-12 
Kerstloterij / borre
17-12 
Kerstdiner H35A
18-12 
HVL Diner
14-1 
Dames1 x Heren1 Dine
18-6 
Slotdag Jongste Jeug
28-8 
veteranentoernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zaalhockey keep(st)ersuitrusting
16-11-2021  | 
Beste coach/keep(st)er (of ouder van),

Het zaalhockey-seizoen staat voor de deur en dat betekent dat er enkele aanpassingen aan de uitrusting van de keep(st)er moeten gebeuren.

Indien de keep(st)er gebruikt maakt van klompen die voorzien zijn van riempjes met metalen gespen, dan dienen deze riempjes vervangen te worden door de zaalvariant (plastic gespen). 

Het afplakken van de metalen gespen met duct tape wordt door de meeste zaalbeheerders niet toegestaan. Het is daarom zaak om bijtijds de juiste riempjes in huis te hebben en deze na de laatste veldtraining/-wedstrijd om te wisselen.

Er zullen teams zijn die de winter ook buiten blijven trainen; aan de keep(st)ers van die teams de overweging om je alleen te beperken tot de zaaltraining of de riempjes elke keer te verwisselen. De zaalbandjes zijn namelijk niet gemaakt voor kunstgras en slijten dus extra snel (ter indicatie, kosten €7,50 per setje)

Tevens zullen enkele keep(st)ers de behoefte hebben aan zaalhoezen, ook deze worden ter beschikking gesteld door de club. Zaalhoezen zijn niet verplicht of noodzakelijk (afhankelijk type zaal en keep(st)er).

Omdat iedere uitrusting verschillend is en sommige keep(st)ers al voorzien zijn van riempjes/zaalhoezen, is ophalen van spullen niet voor iedereen nodig. Aan diegenen die nog geen spullen hebben het verzoek om dit z.s.m. bij mij aan te geven (whatsapp of mail). 

Vooruitlopend op de zaaltrainingen en -wedstrijden, houd er rekening mee dat het clubhuis niet altijd open zal zijn op de momenten dat jij de keeperstas komt halen en zal je de keeperstas misschien vaker mee naar huis moeten nemen. Rondslingerende keeperstassen worden ingenomen.

Appie

MatCom HV Dorsteti

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren