Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-5 
De Ridder fundamenta
1-6 
BBQ JA1 optie
5-6 
Vriendentoernooi
18-6 
Slotdag Jongste Jeug
18-6 
Kampioenshuldiging e
25-6 
Persoonlijk feest
7-7 
Gourmet met feestje
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilligers gezocht!
17-9-2021  | 
We zijn een prachtige vereniging en daar zijn we trots op! HVDorsteti maken we met elkaar, vóór de leden maar vooral dóór de leden. Om het leuk en betaalbaar voor iedereen te houden zullen we allemaal ons steentje moeten bijdragen.

Gelukkig hebben we binnen onze vereniging een aantal vrijwilligers. Om te beginnen hebben alle jeugdteams van onze club natuurlijk al coaches, managers en trainers, die zich vrijwillig inzetten voor het team van hun kind(eren). Daarnaast kent onze vereniging ook een belangrijk aantal enthousiaste vrijwilligers, die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en ons verenigingsleven.

Het aantal vrijwilligers is nu het corona tijdperk zijn einde nadert sterk afgenomen! Dat geeft veel problemen om alle taken die er binnen Dorsteti zijn goed uit te voeren. Waar we allen in Coronatijd snakten om sociale contacten is vrijwilliger worden wel bij uitstek de gelegenheid om meer mensen te leren kennen! Samen met enthousiaste mede vrijwilligers weer bouwen aan bijvoorbeeld een goede horeca of het niveau en structuur bij de scheidsrechters te verbeteren. Zaken die zo belangrijk zijn en waar ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven.


Eigenlijk zoeken we op alle terreinen wel vrijwilligers, maar om te beginnen hebben we de vrijwilligersfuncties in kaart gebracht en de meest nijpende gepubliceerd op onze website onder dit bericht. Leden, ouders van leden en/of overige geïnteresseerden kijk of er iets voor je bij zit of stuur een mailtje met het idee wat je graag wilt doen! Aanmelden, Interesse of meer weten? Stuur een mail naar [email protected]. Samen werken we aan onze mooie club!
Bijlage: VrijwilligerslijstApril2022.xlsx

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren