Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
10-12 
Persoonlijk feest
11-12 
Kerstloterij / borre
17-12 
Kerstdiner H35A
18-12 
HVL Diner
14-1 
Dames1 x Heren1 Dine
18-6 
Slotdag Jongste Jeug
28-8 
veteranentoernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit J8E1 Schaerweijde J8E4
08:30 Uit MF2 HC IJsseloever MF5
09:00 Thuis J6E1 Hockey Club Houten J6E3
09:55 Uit M6E2 Hockey Club Houten M6E4
10:10 Thuis MB2 Hockey Club Naarden MB4

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
We zoeken jou! Lijncoördinator jongens A/B.
23-8-2021  | 

Voor de veelzijdige functies van lijncoördinator jongens A/B.

Ben jij sociaal, sta je open voor anderen en kun je goed luisteren? Zie jij problemen als puzzels die je met creativiteit kunt oplossen? Hou je van een leuke uitdaging en zet je graag je schouders eronder? Beschik je niet per sé over hockeykennis (daar helpen wij je mee), maar wel over mensenkennis? Dan ben jij de lijnco die we zoeken!

Wij zijn jongens A/B, een vrolijke, energieke groep jongens. We zijn creatief, spontaan en impulsief en leren snel nieuwe dingen. Onze vriendschappen zijn hecht en er is een sterk wij-gevoel, maar we zijn ons eigen individu. We hebben sterke gevoelens, kunnen uren kletsen, maar ook luisteren..

Wat moet je doen als lijnco?
•Je bevordert het spelplezier, helpt mee met uitvoeren jeugdbeleid en het coördineren van leuke activiteiten zoals oefenwedstrijden, huldigingen, festiviteiten en toernooien (in samenwerking met de andere commissies).
•Je werkt nauw samen met de trainingscoördinator, je signaleert en hebt overleg over eventuele problemen en ontwikkelingen tijdens de training en/of wedstrijd en komt indien nodig samen tot een oplossing.
•Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders, coaches, trainers en spelers binnen hun lijn, je legt problemen op de juiste plaats en kunt als bemiddelaar optreden als het probleem niet rechtstreeks op te lossen is.
•Je zorgt voor verspreiding, inname en verwerking van evaluatieformulieren en ondersteunt het wedstrijdsecretariaat door te zorgen dat de wedstrijdformulieren naar behoren worden ingevuld.
•Je helpt bij het zoeken van coaches en trainers voor het nieuwe seizoen en maakt en verspreidt de teamlijsten (indien nodig) met daarop de vermelding van coach, trainer, trainingstijden, telefoonnummers, e-mailadressen en leeftijden spelers.
•Je neemt deel aan een Technische commissieoverleg met de andere lijncoördinatoren (tijdens het seizoen ongeveer 1 keer per 6 weken).

De tijdsinvestering is gemiddeld 1,5 uur per week, vaak ook veel minder, met een piek voor de seizoenswisseling.

Wat levert het jou op?
- Je draagt een steentje bij aan het functioneren van de club waar je kind veel plezier beleeft.
- Je vergaart kennis over werkwijze van HVDorsteti.
- Je leert in korte tijd veel leuke mensen kennen.
- Je leert je een probleem van meerdere kanten te bekijken en creatieve oplossingen te vinden, door de verscheidenheid aan uitdagingen waarvoor je wordt gesteld.
- Je krijgt de kans om zaken te veranderen of verbeteren waarvan jij denkt dat dat anders of beter kan.

Spreekt deze functie jou aan, neem contact op met Jochem Legemaat,[email protected] via 0652622163terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren