Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
10-12 
Persoonlijk feest
11-12 
Kerstloterij / borre
17-12 
Kerstdiner H35A
18-12 
HVL Diner
14-1 
Dames1 x Heren1 Dine
18-6 
Slotdag Jongste Jeug
28-8 
veteranentoernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Gezocht; Lijncoordinator jongste jeugd voor de jongens
19-8-2021  | 
Onze jongste jeugd spelers hebben jou nodig!

Voor onze jongensteams jongste jeugd zijn we op zoek naar een nieuwe lijncoordinator als lid van de Technische Commissie JJ.
Het goede nieuws is dat voor de vakantie Wiebe Oechies zijn trainersschoenen heeft aangetrokken om samen met Lisette de trainingen voor de Jongste Jeugd te begeleiden en naar een nog hoger plan te krijgen. Dus je gaat samenwerken met een enthousiast en productief team.

Naast de trainingen begeleiden we vanuit de TC JJ ook de coaches bij het zorgen voor veel spelplezier, de goede instroom van nieuwe spelers en het begeleiden activiteiten Jongste Jeugd breed. 
Sinds een half jaar heeft Anita de Vries deze rol opgepakt voor de meisjes en we zoeken een collega voor haar. 

Het enige dat we vragen is dat je enthousiast bent, verbindend, oplossingsgericht en zorgvuldig. Kennis van hockey is handig maar zeker niet noodzakelijk, uren op het veld hoeft ook niet maar zichtbaarheid maakt het wel een stuk effectiever. 
Het is een erg belangrijke rol die we graag snel ingevuld hebben. Schroom niet om te bellen met Valentijn 06-82828451, of met Anita 06 25046640 voor al je vragen en natuurlijk om jezelf of je partner op te geven als kandidaat ;)

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren