Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Jongste Jeugd oefene
17-4 
Oefenwedstrijd JB1 -
24-4 
Jongste Jeugd oefene
14-5 
Back to Hockeyclinic
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Gezocht: Bestuurslid Vrijwilligers
14-3-2021  | 
Omdat we zien dat het vinden van vrijwilligers steeds uitdagender wordt, heeft het bestuur besloten tot een nieuw te vormen portefeuille vrijwilligers. We zijn op zoek naar een ouder/lid die het leuk vindt om vrijwilligers te vinden, te binden en te boeien en die Dorsteti wil helpen met een ontwikkelen van een cultuur die past bij onze ambitie: Een veilige, sportieve en plezierige ontmoetingsplaats.

Wat ga je doen? 
Dankzij jouw inbreng wordt het vrijwilligersbeleid en de cultuur bij HV Dorsteti op de kaart gezet. Het strategisch plan vormt daarbij je leidraad. 

Je draagt zorg voor de inventarisatie van wat leden kunnen en willen. Op basis daarvan vorm je vrijwilligerstaken die zoveel mogelijk plaats en tijdonafhankelijk uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast zorg je voor duidelijke kernwaarden en stimuleer je dat deze gewaarborgd en uitgedragen worden. 

Hoe ga je dat doen?
Het betreft een nieuwe bestuursfunctie die je kunt invullen zoals jou dat past. Daarin sta je niet alleen; we hebben een collegiaal bestuur waarin we elkaar helpen. Wel verwachten we dat je deelneemt aan de bestuursvergaderingen die eens per maand gehouden worden. 

Interesse? stuur dan een mail naar [email protected].

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren