Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Jongste Jeugd oefene
17-4 
Oefenwedstrijd JB1 -
24-4 
Jongste Jeugd oefene
14-5 
Back to Hockeyclinic
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter: Theo Eigenberg
14-3-2021  | 
Een jaar geleden was de wintersport net voorbij en werd voor het eerst de competitie stilgelegd in verband met het sterk oprukkende Coronavirus. Wie mij toen had voorspeld dat het meer dan een jaar zou duren, had ik waarschijnlijk met ongeloof aangestaard. Toch is het nu een feit en we zijn er nog niet vanaf. Gelukkig lijkt er einde aan te komen. Ik hoop dat het vaccinatieprogramma voorspoedig verloopt en dat we vanaf september weer naar een normale samenleving kunnen, zonder de huidige beperkingen.

Nu al droom ik van een paar grootse evenementen waaraan jullie allemaal aan mee kunnen doen. Feest maken, live muziek op het terras en lekker dansen, gewoon even helemaal los. Wat mij betreft komen de opa's en oma's ook. Wel is het de realist in mij die zich afvraagt wie dat allemaal oppakt. Daarom zoek ik leden die mee willen helpen om die evenementen te organiseren. Doe je mee?

Over vrijwilligers gesproken. We hebben een nieuw bestuurslid communicatie en evenementen gevonden: Ellen Krijnen. Ze werkt zich de komende periode in. Ook hebben we een opvolger in de persoon van Richard Post gevonden voor Simona Tiems van de tuchtcommissie. 

Waar ik erg blij om ben, is dat de hockey ondanks alle beperkingen nog steeds door gaat. Om maar wat voorbeelden te noemen: 
  • De gedrevenheid waarmee de jeugd nog steeds aan de Nations Cup deelneemt is echt leuk om te zien. 
  • De vriendjes en vriendinnetjesdag voor de jongste jeugd met maar liefst 54 vriendjes en vriendinnetjes. Hoe mooi is dat!
  • En sinds kort de aangepaste 27+ training voor senioren: Een mix van balvaardigheid en licht conditiewerk. Daar doe ik aan mee en is lekker om te doen. 
Hockey leeft! En dat is van zeer groot belang voor onze vereniging. Het enthousiasme van de organisatoren/begeleiders/trainers werkt aanstekelijk en dat is een heel groot goed. Dat moeten we blijven koesteren. 

Waar momenteel veel van mijn tijd in zit is de vervanging van het Rabo veld (veld 2) en een miniveld. De samenwerking met SWS verloopt namelijk niet altijd zoals we willen en het kost veel afstemming om te voorkomen dat het ontspoort. Leuk is anders, toch heb ik vertrouwen in een goede afloop. Daarnaast vraagt de renovatie van het clubhuis de aandacht. Hier wordt goed werk verricht, ook door vrijwilligers, en verloopt de afstemming met SWS beter, maar ook hier blijft overleg noodzakelijk. Fijn is dat ik veel positieve reacties hoor over de herinrichting van de kantine. 

Met bovenstaande in ogenschouw, durf ik gerust te stellen dat we momenteel met volle kracht werken aan de thema's die we in ons strategisch plan opgenomen hebben. Samen werken we aan een geweldige vereniging. Dat is wat we willen en we zijn op de goede weg. Doe jij al mee?

Theo Eigenberg,
Voorzitter HV Dorstetiterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren