Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
17-4 
Jongste Jeugd oefene
17-4 
Oefenwedstrijd JB1 -
24-4 
Jongste Jeugd oefene
14-5 
Back to Hockeyclinic
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilliger in het zonnetje: Hans Agasi
13-3-2021  | 

Zonder vrijwilligers geen HV Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Hans Agasi.

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Hans Agasi, ik ben geboren in Voorburg, in 1962. Vele jaren heb ik in Driebergen gewoond, waar vanaf 8-jarige leeftijd de liefde voor het (zwem) water gegroeid is, doordat ik ging zwemmen. Het verenigingshart is bij mij, toen ook al gaan groeien. Naast wedstrijdzwemmer was ik ook zwemtrainer bij De Zwoer. Tot op heden (coronatijd uitgezonderd) zwem ik nog elke week mijn baantjes, maar nu in Doorn.

Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Vanaf jongs af aan was ik actief in allerlei functies die te maken hadden met horeca, sauna & wellness, aanvankelijk in het zwembad en later in het sauna bedrijf. Op dit moment ben ik werkzaam bij SpaSereen te Tienhoven.

Na mijn werk kom ik graag thuis bij mijn gezin, wat bestaat uit mijn vrouw Carla en kinderen Jos en Anke (zij woont nu in Leeuwarden).

Hoe ben je bij Dorsteti betrokken geraakt?

Anke ging in 2008 bij Dorsteti hockeyen en daardoor kwam ik voor het eerst in aanraking met onze club. We zaten toen nog in het oude gebouw aan de overkant. Het was daar, net zoals nu, heel gezellig.

Er werd in 2009 hulp gevraagd voor het opzetten van het nieuwe clubhuis, wat gebouwd ging worden. Na een aantal brainstorm sessies, waar ik mijn kennis van o.a. de horeca kwijt kon, werd mij door de toenmalige penningmeester gevraagd om samen met Peter Zandstra, de horeca van Dorsteti te coördineren. Eerst in het oude clubhuis en daarna in het nieuwe. 

Wat doe je en/of wat heb je gedaan als vrijwilliger voor Dorsteti?

Vanaf maart 2010 ben ik voorzitter van de horecacommissie. Met hulp van diverse enthousiaste commissieleden, zoals de barhoofden, streven we naar het beste voor Dorsteti.

Vanuit de keuken en de bar maken we voor de leden de lekkerste food & drinks. Samen met andere commissies organiseren we diverse evenementen zoals het Internationaal Viking toernooi, vriendentoernooi, team BBQ’s, Hollandse Avond en het Oktoberfest.

Toen ik hoorde dat het clubhuis gerenoveerd ging worden heb ik mij ook aangemeld om mee te helpen. Immers, een goed ingerichte kantine draagt er aan bij dat mensen graag hun natje en droogje komen halen.

Hoe zie je de toekomst?

De komende maanden ben ik samen met anderen, hard bezig om het clubhuis te verbouwen en klaar te maken voor de komende 10 jaar; zeg maar Dorsteti 2.0.

Voorlopig zet ik mij nog met veel plezier en passie in voor deze mooie club.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren