Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Gefeliciteerd! 28 nieuwe clubscheidsrechters
12-1-2021  | 
Ieder spelend lid vanaf 16 jaar moet zijn/haar scheidsrechterskaart gehaald hebben. In de afgelopen maanden hebben 30 spelende leden de digitale opleiding tot clubscheidsrechter doorlopen. Op 7 januari hebben 28 van hen het examen succesvol afgerond. Een mooie prestatie, gefeliciteerd!

Als clubscheidsrechter fluit je wedstrijden op je eigen vereniging. Je fluit altijd een wedstrijd die bij je past, dat bepaalt de scheidsrechterscommissie van jouw vereniging. Die kijkt daarbij naar je leeftijd en ervaring. Het kan dan best voorkomen dat je een wedstrijd fluit bij hockeyers van een hoger niveau dan je zelf speelt, als de scheidsrechterscommissie denkt dat je dat aankunt. Maar je kunt natuurlijk ook je voorkeuren aangeven, als je het bijvoorbeeld leuk vindt om vooral jeugdteams te fluiten.

Vind je fluiten leuk en wil je graag beter worden? Dan kun je clubscheidsrechter-plus (CS+)worden. Heb je al veel fluitervaring en weet je zeker dat je op districtsniveau of hoger wilt gaan fluiten, dan kun je ook rechtstreeks instromen in de opleiding tot bondsscheidsrechter.

Voor meer informatie kun je dan een mail sturen naar [email protected]

Met sportieve groet,
Scheidrechtercommissie

Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren