Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter
23-12-2020  | 
En weer is er bijna een jaar voorbij. De kerstdagen en jaarwisseling staan voor de deur. Voorstaande zin klinkt als een cliché, maar dat was het het afgelopen jaar zeker niet; alles ging anders of zelfs niet zoals voorgaande jaren. Vanaf maart werd ons leven beheerst door het Covid-19 virus en resulteerde in een stortvloed aan beperkende maatregelen en twee lock-downs. Normaal gesproken een regelrechte aanslag op de verbondenheid en solidariteit binnen onze mooie vereniging, maar dat viel mij gelukkig mee. Sterker nog, ik ben er trots hoe wij met veel veerkracht en energie op de tegenslagen ingespeeld hebben. Laat ik er een paar noemen:
  • De complimenten die we kregen over de invoering en naleving van de Corona maatregelen. Het laat zien dat we flexibel zijn en de maatregelen respecteren. 
  • De snelheid waarmee we voor alle jeugdteams het goed georganiseerde Nations Cup interne competitie hebben opgepakt. Van veel jeugdspelers begreep ik hoe leuk ze dat vonden. Complimenten.
  • Het jeugdbestuur dat ondanks deze moeilijke tijden de Grote Clubactie naar zich toe getrokken heeft en de jongste jeugd die de loten verkochten. Fantastisch.
  • Leden die met het bestuur het vrijwilligersbeleid en het strategisch plan hebben vormgegeven. Getuigt van grote betrokkenheid.
  • De vrijwilligers die helpen met het groot onderhoud aan het clubhuis. Buitengewoon!
  • Alle leden en sponsors die de vereniging financieel blijven steunen en niet loslaten. 
Ik weet zeker dat er nog veel meer voorbeelden zijn, maar wat ik probeer duidelijk te maken is dat we het met z'n allen hebben gedaan. Van jong tot oud, soms wat meer soms wat minder. Daarom wil ik graag iedereen die in dit moeilijke jaar een bijdrage heeft geleverd enorm bedanken voor de inzet.

Wanneer ik vooruitkijk naar volgend jaar, dan biedt het zicht op de vaccinatie hoop. Het wordt waarschijnlijk nog een aantal maanden behelpen, maar dan kunnen de mondkapjes af en de corona bordjes weg. Nu al merk ik dat velen oprecht verlangen naar de hockey en gezelligheid. Initiatieven voor extra evenementen juich ik dan ook van harte toe.

Ik hoop jullie allemaal weer te zien in goede gezondheid en in goede conditie. Weet dat Dorsteti er in 2021 weer voor je is en dat we samen de toekomst vorm willen geven.

Pas goed op jezelf en ben lief voor elkaar, een fijne kerst en een fantastisch 2021.

Theo Eigenberg
Voorzitter HV Dorsteti

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren