Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Groot onderhoud clubhuis in volle gang
22-12-2020  | 
Sinds begin december wordt groot onderhoud op het clubhuis gepleegd. Na 10 jaar werd dat echt een keer tijd en voor deze keer komt de lock-down ons een keer goed want de kantine staat in de steigers. Het groot onderhoud loopt tot circa maart 2021 door.

Het clubhuis kenmerkt zich door de bijzondere houtbouw. Het hout vormt een levend en bewegend geheel en vraagt daarom om jaarlijks onderhoud. Door onduidelijke afspraken tussen SWS en HV Dorsteti heeft het onderhoud beperkt plaatsgevonden, waardoor nu extra onderhoud nodig is. Gelukkig bleken de financiĆ«n op dat gebied wel geregeld. 

Met name achter de bar en in de keuken worden aanpassingen gedaan om het gebouw beter mee te laten bewegen. Dat ging helaas wel ten koste van de wand achter de bar, zoals op de foto is te zien. De kantine laat zich nu het beste omschrijven als een werkplaats en is daarom niet toegankelijk. Om ongevallen te voorkomen, blijft het clubhuis tot nader order gesloten voor iedereen behalve de trainers en EHBO.

Na de aanpassingen in het clubhuis wordt er geschilderd, ook wordt bekeken of het terras weer terug kan worden gebracht naar het niveau van het clubhuis. 

Om de kosten te drukken zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om het clubhuis weer op orde te krijgen. Doe je mee? Stuur dan een mail naar [email protected].

Het Bestuur

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren