Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter
30-11-2020  | 
Weer is er een maand voorbij en nog steeds blijft Corona vol op heersen. Vanaf de senioren mag er niet of zeer beperkt getraind worden. Gezellig met het team chillen is er niet bij. Hoewel... Eén van de heren 45+ teams heeft elkaar online opgezocht. Juist in deze tijd met elkaar in verbinding blijven. Ik hoop dat alle teams dat doen.
Gelukkig mogen de junioren wel trainen en onderling wedstrijden spelen. Op dat laatste heeft de Technische Commissie vol ingezet door onder andere clinics en de Nations Cup te organiseren. Wat fijn is dat en wat belangrijk voor de jeugd. Nu maar hopen dat de weergoden ons gunstig gestemd blijven. 

Op 18 november hebben we de primeur gehad van een online ledenvergadering. Met een kleine groep leden is de jaarrekening vastgesteld en zijn 3 leden tot Steunpilaar benoemd. Wat ik extra fijn vond, was de aanwezigheid van één van onze ereleden en dat proeft naar meer. Wat ook naar meer proeft is een hoger aantal leden dat aanwezig is. De ledenvergadering is het hoogste orgaan binnen de vereniging waar vaak belangrijke besluiten genomen worden en daarom ook voor jou van direct belang.

Wat mij positief stemt is de invulling van de vacature Sport & Respect. Naast Ard van der Wildt doet nu ook Annemarie van den Berg daarin vrijwilligerswerk. Samen met Brenda Bakker, onze vertrouwenscontactpersoon, kunnen we nu nog beter inzetten op een veilige sportomgeving, waar binnen we gewenst gedrag binnen en buiten de lijnen stimuleren, ongepast gedrag aanpakken. Op onze website kun je daarover meer informatie vinden.

Met vriendelijke groet,
Theo Eigenberg
Voorzitter HV Dorsteti


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren