Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
2-12 
Bestuursvergadering
12-12 
Kerstloterij/-borrel
16-12 
Jeugdbestuursvergade
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
CORONA 8 NATIONS CUP
20-11-2020  | 
Na de onderlinge wedstrijden en combi-training is het nu tijd voor onze CORONA 8 NATIONS CUP die we gaan spelen bij de junioren!

Na vele mooie onderlinge wedstrijden ligt helaas de competitie nog steeds stil, maar mogen we gelukkig wel binnen de club met de jeugd blijven spelen. Dus tijd voor een nieuw programma dat zondag 29 november start en tot en met zaterdag 12 december duurt!

De uitgangspunten voor deze CORONA 8 NATIONS CUP zijn: horizontale verbinding – veel balcontact – & plezier.

De 'spelregels' van de cup op een rij*:

  De A t/m C-categorieën gaan 7x7 spelen (half veld) en de categorie D blijft wel in een 11-tal (heel veld) hockeyen.

•  Alle teams zijn verdeeld over de Nation-teams en ingedeeld op alfabet. Iedereen is onderverdeeld in team Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf of Hotel binnen jouw lijn.

•  We spelen om de CORONA 8 NATIONS CUP. Je speelt in een poule van 4 of in een poule van 6. In de A- en C-lijn zijn 8 teams die over twee poules zijn verdeeld.

•  Team Alpha van alle lijnen zijn met elkaar verbonden, net zoals Team Bravo t/m Team Foxtrot. Dus bijvoorbeeld Team Delta van de A-lijn is verbonden met de Delta teams uit de andere B-, C- en D-lijn.

•  Alle resultaten samen bepalen wie (dus team Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf of Hotel) na 3 speelweekenden de cup wint binnen de 8 NATIONS CUP. Uiteraard gaan we tussentijds de standen doorgeven via de site/app en insta.

•  Je speelt met je team 1 wedstrijd per speeldag. En de speeldagen zijn de komende 3 weekenden verdeeld over zaterdag of zondag (6 december vanwege Sinterklaas).

•  Bij alle 4 de lijnen is er een horizontale indeling gemaakt. Dus alle teams uit bijvoorbeeld de C-lijn zijn gemixt. Alle teams zijn op alfabet ingedeeld. De keepers zijn verdeeld over de teams.

•  Het eerstgenoemde team (thuis) speelt in het Dorsteti tenue het andere (uit) team in het zwart.

Wedstrijdschema's

In de bijlage staan de wedstrijdschema's voor de categorieën A, B, C & D. Het is helaas niet mogelijk om dit wedstrijdschema in de app te plaatsen.

* Je ontvangt ook een mail met de regels en de teamindelingen die gemaakt zijn, inclusief de indeling van de coaches. 

Kijk goed bij wie je in het team zit en wanneer je mag spelen! Kijk ook welke kleur shirt je team aan moet, dit verschilt per weekend.

Voor nu vooral heel veel plezier met deze CORONA 8 NATIONS CUP! Mooie foto’s mogen ingestuurd worden aan [email protected] !!

PS 1) Helaas is publiek nog steeds niet toegestaan op de club….


Welk team…..

…... Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot, Golf of Hotel wint de 8 Nations Cup?


Bijlage: Wedstrijden_mix_nov_dec2020.xlsx.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren