Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
2-12 
Bestuursvergadering
12-12 
Kerstloterij/-borrel
16-12 
Jeugdbestuursvergade
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Benoemingen tot Steunpilaar van Dorsteti
20-11-2020  | 
Ook in deze tijden van de Corona-crisis zijn er binnen onze vereniging, misschien minder zichtbaar dan normaal, nog steeds veel vrijwilligers actief. Het bestuur heeft daarom besloten om ook door te gaan met benoemingen. Tijdens de digitale Algemene Vergadering van 18 november jl. zijn Rianne Munnichs, Dave Zervaas en Edwin Poot benoemd tot steunpilaar van Dorsteti.

Bij vorige Algemene Vergaderingen werden de te benoemen leden naar het clubhuis gelokt. Omdat dat nu natuurlijk niet kon, hebben we de rollen omgedraaid. Zie het filmpje. Helaas is het niet gelukt om met Rianne Munnichs op te nemen, Rianne heeft onder meer in het bestuur gezeten en is actief in het organiseren van evenementen. 
Bijzondere leden
Er is een protocol op basis waarvan een lid tot een bijzondere lid benoemd kan worden:
  • Steunpilaar: Leden gedurende een aantal jaren belangeloos vrijwilligerswerk verrichten en kunnen door het bestuur benoemd worden.
  • Lid van Verdienste: Leden die langer dan 10 jaar belangeloos vrijwilligerswerk hebben verricht en aantoonbaar heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de vereniging. Benoeming door de Algemene Vergadering op voordracht van het bestuur.
  • Ere lid: Leden die langer dan 15 jaar belangeloos vrijwilligerswerk hebben verricht en de vereniging op meerdere gebieden aantoonbaar heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de vereniging. Benoeming door de Algemene Vergadering op voordracht van het bestuur.
Alle leden mogen leden aan het bestuur aandragen. Stuur daartoe een mail naar de secretaris met daarin de naam van het lid en een motivatie.

Doe je mee?
Voor het in stand houden van onze vereniging blijven altijd vrijwilligers nodig. Aan het vrijwilligerswerk kan op vele manieren invulling gegeven worden. Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een hockeyfeest te organiseren, dan kan dat ook. Meld je aan bij de secretaris, stuur een mail naar [email protected]. Samen met jou werken we aan een geweldige hockeyvereniging. Doe je mee?

het bestuur.


Robert Kranenburg, 30-11-2020 @ 16:21:43
Verdiend🤛dank voor jullie inzet👍👍👍


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren