Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Gladheid Raboveld
5-11-2020  | 
In de afgelopen weken hebben we meldingen binnen gekregen over de gladheid van het Raboveld. De gladheid doet zich vooral voor op en rond de bruine plekken.

De gladheid wordt veroorzaakt door een combinatie van liggende vezels, algengroei en natheid. Door de regen van de afgelopen weken komen de algen naar boven en verkleven de vezels waardoor ze nog meer gaan liggen en het nog gladder wordt.

Om blessures te voorkomen willen we gladheid natuurlijk voorkomen. Daarom worden de velden door Stichting Wijksport conform een onderhoudsplan geborsteld en onderhouden. Dat doen ze vaker als dat nodig is en in goed overleg met ons.

Om de huidige gladheid te bestrijden wordt er extra geborsteld. Dit helpt een beetje. Als het weer het toe laat, vindt volgende week een diep reiniging met algenbestrijding plaats. We hopen daarmee de gladheid op te lossen. Helemaal perfect wordt het Raboveld niet meer en wordt daarom in de zomer van 2021 vervangen.

Omdat voor ons veiligheid voorop staat, hebben we naar aanleiding van de klachten besloten om het Raboveld voor aanvang van de wedstrijden te keuren. Als het op de bruine plekken te glad blijft, worden de wedstrijden verplaatst. Daarnaast vragen we trainers om oefeningen buiten de bruine plekken te houden.

Het Bestuur


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren