Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
2-12 
Bestuursvergadering
12-12 
Kerstloterij/-borrel
16-12 
Jeugdbestuursvergade
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Samenwerken aan een geweldige vereniging. Doe je mee?
28-10-2020  | 
HV Dorsteti wil samen met jou een veilige, sportieve en plezierige ontmoetingsplaats bieden, waar (hockey)sport ons verbindt. Daarvoor zijn veel vrijwilligers nodig en er zijn op verschillende gebieden al veel leden actief. Toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Doe je mee?

Bestuurslid Communicatie en Evenementen 
Gedurende het seizoen 1 a 2 uur per week.

Om ons bestuursteam te versterken, zijn wij op zoek naar een jonge enthousiaste vrijwilliger die verantwoordelijkheid wil nemen en die het leuk vindt om de interne en externe communicatie verder te ontwikkelen en evenementen te coördineren. 

Wat ga je doen? 
Maandelijks neem je deel aan het bestuursoverleg. Dankzij jouw inbreng wordt in dat overleg het beleid en de uitvoering van de communicatie en evenementen aan de orde gesteld. Het strategisch plan vormt daarbij je leidraad.

Samen met een team van vrijwilligers zorg je er voor dat de interne en externe communicatie nog beter verloopt zodat potentiële leden bereikt worden en bestaande leden zich goed geïnformeerd voelen. Het aanpassen van de huisstijl, inzet van (nieuwe) sociale media en het aanpassen van de website horen daarbij. 
Daarnaast zorg je dat de evenementenkalender opgesteld wordt. Samen met de vertegenwoordigers van de evenementen bedenken jullie nieuwe initiatieven en werken jullie die verder uit. Zo ontstaat een breed aanbod van evenementen voor alle categorieën van leden en geef je invulling aan HV Dorsteti als ontmoetingsplaats.

Interesse? stuur dan een mail naar [email protected].

Bestuurslid Leden Zaken 
Gedurende het seizoen 1 a 2 uur per week.

Om ons bestuursteam te versterken, zijn wij op zoek naar een jonge enthousiaste vrijwilliger die verantwoordelijkheid wil nemen en die het leuk vindt om het vrijwilligerswerk te coördineren en verder te ontwikkelen. 

Wat ga je doen? 
Maandelijks neem je deel aan het bestuursoverleg. Dankzij jouw inbreng wordt in dat overleg het vrijwilligersbeleid en de cultuur bij HV Dorsteti aan de orde gesteld. Het strategisch plan vormt daarbij je leidraad.

Samen met een team van vrijwilligers zorg je ervoor dat vrijwilligerstaken zoveel mogelijk gevormd worden rondom kortlopende projecten en dat leden evenredig op verenigingstaken ingezet worden. Ook behoort de werving en selectie van nieuwe vrijwilligers tot je aandachtsgebied, mede daardoor hoeven we taken niet uit te besteden en blijft de contributie betaalbaar.
Daarnaast zorg je voor duidelijke kernwaarden en stimuleer je dat deze gewaarborgd en uitgedragen worden. Op die manier draag je bij aan één verenigingscultuur.

Interesse? stuur dan een mail naar [email protected].

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren