Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
2-12 
Bestuursvergadering
12-12 
Kerstloterij/-borrel
16-12 
Jeugdbestuursvergade
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de Voorzitter
27-10-2020  | 
Nog steeds zitten we in een rollercoaster van lockdowns en coronamaatregelen. De competitie is helaas weer stilgelegd en voor onze volwassen leden zijn de trainingen afgelast. Daarnaast hebben we na een zorgvuldige afweging besloten niet in te schrijven op de zaalhockeycompetitie. Het goede nieuws is dat de technische commissie voor de jeugd een interne competitie heeft opgezet en dat we op midwintercompetitie ingetekend hebben. 

Op en rond de velden is het misschien wat rustiger, maar binnen de vereniging is dat het bepaald niet. Zo zijn we bijna wekelijks bezig met het aanpassen van corona maatregelen en protocollen. Dat doen we goed en daar houden we ons aan, afgaande op complimenten die we kregen van de gemeente. Dat alles legt wel een groot beslag op een aantal van ons en we zijn er voorlopig ook nog niet vanaf. Je inzet en medewerking blijft hard nodig, alleen samen kunnen we deze situatie het hoofd bieden.

Op 11 september vond de uitgestelde ledenvergadering van het voorjaar plaats, met daarin een belangrijk onderwerp: Het strategisch plan 2020-2023 en de bijbehorende begroting. Kern van het plan is meer leden, meer hockeyplezier en iedereen helpt mee. In de begroting is voor 2021 de vervanging van het huidige Rabo veld door een waterveld opgenomen. Het deed me goed dat de aanwezige leden unaniem met het plan en de begroting ingestemd hebben. Tijdens diezelfde vergadering hebben we ook afscheid genomen van de bestuursleden Rianne Munnichs en Usseb Karakhalil.
De najaarvergadering verplaatsen we niet en wordt op 18 november digitaal gehouden. Een primeur zo waar. 

Zoals ik eerder aangaf is er binnen de vereniging veel reuring. Dat is goed en zo zie ik het graag. Toch maak ik me zorgen over het aantal openstaande vacatures. Het animo voor vrijwilligerswerk is laag en onze activiteiten op het gebied van het vrijwilligersbeleid staan door de corona maatregelen op een laag pitje. Toch hebben we meer dan ooit nieuwe vrijwilligers nodig voor verschillende activiteiten. Samen met jou werken we aan een geweldige vereniging, doet je mee? Geef je als vrijwilliger op door een mail te sturen naar [email protected].

Met vriendelijke groet,
Theo Eigenberg
Voorzitter HV Dorsteti
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren