Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
7-10 
Bestuursvergadering
10-10 
Oefenwedstrijd MD3 -
10-10 
Oefenwedstrijd MB2 t
14-10 
vriendjes en vriendi
21-10 
Jeugdbestuursvergade
31-10 
Dorsteti Oktoberfest
2-11 
ALV RTC Duurstede
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Belangrijk: Uitbreiding verenigingstaken
30-8-2020  | 
Om alle taken binnen de vereniging gedaan te krijgen, gaan we vanaf dit seizoen meer taken toewijzen aan een team, de leden en/of hun ouders. Op die manier willen we de vrijwilligers meer ontlasten en het aantal taken van de commissies terugdringen. 

Gastvrouw/-heer
Een belangrijke aanpassing betreft de wedstrijdtafel. Vanaf deze week is de wedstrijdtafel onder gebracht in de nieuwe taak van gastvrouw/-heer. Naast de ontvangst van teams en scheidsrechters, is de gastvrouw/-heer ook corona-coördinator. Wanneer je de taak toegewezen krijgt, ontvang je in de mail een uitgebreide beschrijving van de taak.

Jouw taak is een teamtaak
Wanneer je een taak toegewezen krijgt, krijg je die taak namens je team of het team van je kind(eren). Het spreekt vanzelf dat we verwachten dat de taak uitgevoerd wordt. Kun je niet of ben je ziek, dan zorg je zelf voor vervanging binnen je team. Een taak kan niet aan de planning worden teruggegeven.

Planning van taken
Taken worden circa 2 weken van te voren aan je toegewezen. Je ontvangt daarover een mail en het staat in je app. Ook kun je op de Dorsteti website inloggen. Wij adviseren je om de app op je mobiele telefoon te installeren.

*het kan incidenteel voorkomen, zoals nu bij de start van het seizoen, dat we een kortere periode van te voren plannen. Daar kunnen we niets aan doen en is geen reden om de dienst te weigeren.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren