Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
28-8 
(Vervallen) Internat
28-8 
Jeugdbestuursvergade
29-8 
Starters- en vrijwil
2-9 
Bitjes Happen
2-9 
Bestuursvergadering
8-9 
KNHB cursus coachen
11-9 
Algemene ledenvergad
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilligers bedankt!
19-7-2020  | 
We hebben vrijwilligers per e-mail een bedankje gestuurd. Mocht jij, vrijwilliger, die niet hebben ontvangen, dan is onderstaande ook voor jou bedoeld:

Beste vrijwilliger,

De zomervakantie staat voor de deur op naar het nieuwe hockeyseizoen. Wat een  bijzonder jaar hebben we achter de rug: Het begon normaal, maar eind februari volgende een periode zonder hockey, feestjes of overleg. Een periode waarin we elkaar nauwelijks hebben gezien of gesproken. Dat voelde voor ons niet ok. Gelukkig was het vanaf  juni wel weer mogelijk te trainen en mocht in juli de bar weer open. We are back!

Ondanks de coronacrisis is er door jou, vrijwilliger, veel werk verricht. Dit jaar misschien nog wel meer dan anders. Want zonder jou was er helemaal geen training geweest, had er niemand achter de bar gestaan, was het materiaal niet verzorgd etc. Wij willen je dan ook graag bedanken voor je inzet en goede werk. Ben je nu gestopt met vrijwilligerswerk? Dan hopen we dat je terug kunt zien op een mooie en leerzame periode. Doe er je voordeel mee in je (toekomstige) functie.

Normaal bedanken we je 'live' tijdens de vrijwilligersborrel in juni. Helaas kon ook díe wegens de coronacrisis niet doorgaan. Maar van dat uitstel komt geen afstel: We nodigen je daarom graag uit voor vrijdag 11 september a.s. in ons clubhuis. We starten om 19.00 uur met de Algemene Vergadering, met aansluitend de vrijwilligersborrel. 

Wij zien je dan graag en hopen dat je ook het volgend jaar met ons wilt samenwerken aan ons geweldige hockeyvereniging Dorsteti.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur
Chantalle, Jochem, Maarten, Rob en Theo

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren