Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
19-8 
De Ridderhockey kamp
28-8 
Opening Jongste Jeug
4-9 
oefenwedstrijden all
4-9 
Openingsfeest
29-10 
BBQ voedselbank
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilliger in het zonnetje: Brenda Bakker
19-6-2020  | 
Zonder vrijwilligers geen Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Brenda Bakker. 

Kun je wat over jezelf vertellen?
Nooit had ik kunnen denken dat ik zo’n groot hart voor een hockey vereniging zou krijgen. Teamsport is mij onbekend. Ik heb altijd aan individuele sporten gedaan. Inmiddels woon ik alweer ruim 25 jaar in Wijk. Mijn gezin bestaat uit man en 2 volwassen dochters. Werken doe ik in Driebergen bij Triodos Bank. Ik ben vraagbaak voor onze zakelijke relaties. Ik heb altijd al interesse voor communicatie gehad; "Waarom reageert iemand zo? Wat wordt dan jouw reactie? Hoe gedraag je je binnen een groep?” Sporten doe ik graag. Geen hockey voor mij, maar wel hardlopen en fietsen. De afgelopen weken heb ik veel tijd gehad om de Utrechtse Heuvelrug verder te ontdekken op de fiets. Wat wonen we toch mooi in Wijk bij Duurstede.

Hoe ben je bij Dorsteti betrokken geraakt?
Ongeveer 12 jaar geleden wilde mijn jongste dochter na het halen van haar zwemdiploma op hockey. Heel eerlijk? Ik heb nog geprobeerd of ze toch niet wilde turnen of dansen. Dat wilde ze duidelijk niet. Ze volgde een proefles en raakte verslingerd aan het spel. Haar zus wilde later ook en zo stond ik iedere zaterdag langs het hockeyveld. Het was altijd gezellig, leuke ouders langs de lijn, toernooien, veel barbecues, filmavonden, pannenkoeken eten en ga zo maar door. Allemaal georganiseerd door betrokken ouders/vrijwilligers. Het bouwen van het nieuwe clubhuis maakte veel indruk op mij. Dit mooiste hockey clubhuis van Midden Nederland is te danken aan veel, heel veel inzet van onze vrijwilligers. Heel knap gedaan. We hebben er veel plezier van. Door dit alles kwam het besef dat Dorsteti niet kan draaien zonder vrijwilligers. Ik wilde naast de ingeplande bardienst ook mijn steentje bijdragen. Voor mijn eigen kinderen, voor mijzelf en voor iedereen die geniet van alle faciliteiten bij Dorsteti.

Wat doe je en/of wat heb je gedaan als vrijwilliger voor Dorsteti?
Momenteel ben ik vertrouwenscontactpersoon. Wanneer iemand zich niet prettig voelt binnen Dorsteti dan ben ik het aanspreekpunt. Ik bied je een luisterend oor en denk met je mee over vervolgstappen. In het verlengde hiervan ben ik ambassadeur Sportiviteit en Respect. Ik voer gesprekken met je over welk gedrag wij bij Dorsteti sportief en respectvol vinden. De commissie Sportiviteit en Respect heeft ook een wat meer luchtige kant. Het bedenken van leuke en vrolijke acties om het thema sportiviteit en respect onder de aandacht te brengen en uit te dragen. Voor deze luchtige en leuke kant vragen we vrijwilligers met creatieve ideeën. En niet alleen creatieve mensen: iedereen die Dorsteti een warm hart toedraagt is welkom om als vrijwilliger je steentje bij te dragen. Meld je aan!

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren