Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
3-6 
Bestuursvergadering
6-6 
Friends Challenge
10-6 
(Vervallen) Algemene
13-6 
Friends Challenge
20-6 
Kampioenshuldiging e
24-6 
G-Hockey clinic
24-6 
Jeugdbestuursvergade
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilliger in het zonnetje: Valentijn Peters
19-5-2020  | 

Zonder vrijwilligers geen Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Valentijn Peters.

Kun je wat over jezelf vertellen? 

50 jaar geleden ben ik geboren op een schip. Na vele omzwervingen ben ik in 2017 in Wijk bij Duurstede komen wonen, samen met Linda en onze twee kids Marcus (8) en Doris (4).   

Linda & ik zijn samen eigenaar van SHOW UP, misschien heb je deze naam als eens gezien achterop de hockeyvesten van het team van Marcus (JE6) .Wij adviseren, coachen en geven trainingen aan HR-afdelingen en worden vaak ook gevraagd om interim een HR-afdeling of projecten te leiden. Grote veranderingen en transities met vaak hetzelfde doeleinde: professionaliseren en digitaliseren

Verder ben ik oneindig nieuwsgierig, dus lees veel, kijk veel en luister veel podcasts als ik onderweg ben. Ik doe aan Crossfit, golf, tuinier en klus graag aan ons huis. Mooie reizen maken en leuke dingen doen met vrienden en familie bijvoorbeeld concerten en festivals.

Hoe ben je bij Dorsteti betrokken geraakt?

Zakelijk heb ik veel ervaring met training/coaching geven en omdat ik het belangrijk vind om een bijdrage te hebben aan de maatschappij en graag actief bij onze kinderen betrokken ben, was hockeytraining geven een logische stap. Ondanks dat ik geen ervaring had met hockey. Deze heb ik mij de afgelopen 3 jaar versneld eigengemaakt.

Wat doe je en/of wat heb je gedaan als vrijwilliger voor Dorsteti? 

Ik ben in 2017 samen met Monique gestart met de training aan de hockeyklas. Daarna ben ik training gaan geven aan JF1, die nu bijna JE8 zijn.

Sinds vorig jaar vorm ik samen met Elsedien en Jochem de Technische Commissie van Dorsteti. Tijdens de Coronacrisis begeleid ik de Twelfjes zodat onze Jongste Jeugd weer kan hockeyen. Hiernaast help ik ook het (nieuwe) bestuur van Dorsteti om Dorsteti nog aantrekkelijker te maken voor haar huidige leden en toekomstige leden. 

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Dorsteti?

Het leukste is om te zien dat de kinderen plezier hebben en ze te zien groeien in hun (hockey) vaardigheden. Het geeft voldoening om met de TC te streven naar zoveel mogelijk spelplezier, in combi met mooie resultaten en ondersteund door duidelijke en transparante richtlijnen vanuit de TC.

Dit jaar was de uitdaging nog groter omdat het seizoen ineens ingekort werd. We zijn momenteel veel in overleg met coaches, trainers, ouders, lijn-en trainings coördinatoren om de teams voor het volgend seizoen in te delen. Het is een leuke groep enthousiaste mensen bij elkaar, met veel energie om er iets moois van te maken.

Ik raad het iedereen aan om actief te worden voor de vereniging. Voor iets kleins of groots, voor een tijdelijke rol of een structurele positie: voor iedereen is een passende rol als vrijwilliger te vinden

Doris (Funkey) combineert graag haar gym en hockeyskillsterug naar vorige scherm
HoofdsponsorSponsoren