Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
3-6 
Bestuursvergadering
6-6 
Friends Challenge
10-6 
(Vervallen) Algemene
13-6 
Friends Challenge
20-6 
Kampioenshuldiging e
24-6 
G-Hockey clinic
24-6 
Jeugdbestuursvergade
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Start trainingen Jeugd en Jongste Jeugd per 6 mei!!
3-5-2020  | 

Zoals al eerder aangegeven mag de jeugd weer gaan trainen. Er is veel werk verzet, daardoor is het nu mogelijk om vanaf woensdag 6 mei weer te beginnen. Omdat we alleen onder strenge voorwaarden weer kunnen starten, hebben we een nieuw trainingsschema in elkaar gezet. Dit komt nog in LISA en onze app, tevens in dit bericht in bijlage. De trainingstijden zullen afwijken van het oude schema, check dus goed wanneer je moet trainen. Dit trainingsschema geldt in principe tot 13 juni. We trainen dus ook in de week van 18 en 25 mei gewoon door!

Om de voorschriften vanuit de KNHB en de gemeente te kunnen volgen, treffen we een aantal maatregelen:

·        Tussen de trainingen wordt iedere keer 10 minuten pauze gepland om een grote toeloop bij de ingang en langs de velden te voorkomen.

 ·        Door de ruimere opzet van de trainingen (met meer tijd ertussen) en omdat we met minder mensen op het veld mogen staan (ook i.v.m. de anderhalve meter afstand voor de A/B/C jeugd) gaan alle Jeugd (dus óók A, B en C) en Jongste Jeugd teams één keer per week trainen.

 ·        Op momenten dat een speler geen training heeft, mag zij/hij niet op de club komen, ook niet om op een veld een balletje te slaan. De gemeente heeft laten weten ook op onze velden te blijven handhaven.

 ·        Met alle trainers wordt door de trainers coördinatoren contact opgenomen over het nieuwe trainingsschema, de regels en protocollen.

·        Op ons terrein (nu geheel afgezet door hekken) zal een Corona coördinator (dit zijn vrijwilligers) aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en toezicht te houden.

 ·        Fietsen op ons terrein is verboden, de fietsenstalling is verplaats naar de locatie bij ons scorebord, Volvo veld.

 ·        Ouders en verzorgers blijven achter het toegangshek bij de ingang van het sportpark. Ze mogen tot aan het toegangshek komen, waarbij vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met onderlinge afstand van anderhalve meter. Vanaf de 9+ leeftijd verwachten we dat de kinderen zelfstandig door het toegangshek naar het veld kunnen lopen. De trainers van de jongere teams halen de kinderen op bij het toegangshek en brengen ze weer terug.

Ter informatie tref je onder aan dit bericht link naar ons trainingsprotocol aan waar wij ons aan moeten houden bij de organisatie van de trainingen. Neem de tijd om dit goed door te lezen.

https://www.dorsteti.nl/files/nieuws/Training%20opstart%20document%20Dorsteti%20V1.1.pdf

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Namens het Bestuur Dorsteti

Jochem Legemaat (Voorzitter TC)
Bijlage: 2019-2020 covid-19 training opzet.xlsx

terug naar vorige scherm
HoofdsponsorSponsoren