Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
3-6 
Bestuursvergadering
6-6 
Friends Challenge
10-6 
(Vervallen) Algemene
13-6 
Friends Challenge
20-6 
Kampioenshuldiging e
24-6 
G-Hockey clinic
24-6 
Jeugdbestuursvergade
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Teamindeling 2020-2021 Jeugd (D-A categorie en senioren jong)
25-4-2020  | 

Beste (ouders van) leden,

Het einde van het huidige seizoen is helaas anders gelopen dan we gepland hadden. De KNHB heeft nu besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beëindigen.

Ondanks de Corona-perikelen zijn we als vereniging ondertussen al bezig met de afronding van het huidige seizoen en de voorbereidingen voor het (hopelijk volledig) nieuwe seizoen. Hierover informeren wij jullie graag:

Beoordeling komende periode

Door de huidige situatie zien we jullie (leden) (uw kinderen) niet spelen in deze belangrijke 2eveld periode, een enorm gemis. Het maakt ook het beoordelen ingewikkelder. Wie maakt er een groei of ontwikkeling door? Welke vriendjes of vriendinnetjes zijn zo close geworden dat ze volgend jaar écht samen in een team moeten? Wij zien deze ontwikkelingen nu niet.

Normaal starten in april de coaches en trainers met het invullen van de tweede evaluatie van dit seizoen (de eerste is afgelopen december geweest). We zullen ons nu moeten baseren op de 1e beoordeling, samen met de komende gesprekken van de lijncoördinatoren met de coaches en trainers om zoveel mogelijk te weten te komen van de onze hockeyers.

Door het gemis van de 2eperiode is het indelingsproces nóg lastiger dan normaal. Wij vragen om je begrip en willen via deze mail alle (ouders van) leden aangeven voor welke uitdaging wij als TC nu staan.

Teamindeling 2020-2021

De beoordeling is een belangrijk onderdeel om tot een zorgvuldig afgewogen teamindeling te komen. Het is een onderdeel van een scala aan activiteiten welke tot de teamindeling voor het komend seizoen zullen leiden.

We willen benadrukken dat de lijncoördinatoren zeer zorgvuldig en integer te werk gaan en nooit alleen beslissingen nemen. Ze overleggen altijd met de lijncoördinator onder en boven hen, met trainerscoördinatoren, coaches en trainers. Tevens legt het hoofd TC de teamindelingen langs de beoordelingen als extra controle. De sportieve prestatie en het spelplezier van uw kind staat altijd voorop. Uiteraard mag u altijd (kritische) vragen stellen en uw mening of advies kenbaar maken, graag. De teamindeling heeft als eerste doel: Plezierig hockey voor iedereen mogelijk maken.

Het teamindelingsbeleid kunt u nalezen op onze website door in te loggen (klik na inloggen op Documenten, Technische Commissie, Teamindelingsbeleid).

 

Hieronder de data ten aanzien van de planning van de evaluatie en indelingsactiviteiten:

Datum / Periode

Onderwerp

April

Aankondiging evaluatie en teamindeling

Tot 20 mei

Verzamelen evaluatie informatie door lijncoördinatoren

20 mei – 31 mei

Bijeenkomst teamindelingscommissie (incl. TRCO’s)

2 juni

Communicatie en overleg met coaches en trainers

5 juni

Finale teamindelingscommissie bijeenkomst

8 juni

Communicatie definitieve teamindeling aan ouders en spelers

11 juni

Informatie/inloopavond

Half juni, datum nog onbekend

Opgave aan KNHB van de teams van volgend jaar

Juni

Indelen trainers en coaches

Juni

Bijwerken LISA

 

 

Tot slot

Heeft u zelf nog belangrijke informatie die van belang kan zijn bij het maken van de indeling van volgend jaar, geef dit aan ons door. We nemen emotionele en sociale aspecten die het spelplezier van uw kind kan vergroten graag mee. Ook voor overige opmerkingen, aanvullingen of verbeterpunten kunt u zich wenden tot de betreffende lijncoördinator.

We kijken ernaar uit om van volgend jaar weer een mooi speelseizoen te maken en treffen elkaar zodra dit is toegestaan hopelijk weer op de hockeyvelden.

Namens de TC,

Jochem Legemaat (voorzitter)

Valentijn Peters, hoofd jongste jeugd

Lijncoördinatoren

 

·         Lianne Eigenberg; Veteranen, Dames en Dames jong

·         Heren jong, Jongens A, Jongens B; Jolien Netjes

·         Meisjes A; Edwin Douwes

·         Meisjes B; Mark van den Bergh

·         Meisjes C; Erik van Berkel

·         Meisjes D; Bas Bonte

·         Meisjes jongste jeugd; Janet Visser

·         Jongens C, Jongens D; Merel van Es

·         Jongens jongste jeugd; Yvette van Driessen


terug naar vorige scherm
HoofdsponsorSponsoren