Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
1-4 
KNHB cursus coachen
1-4 
Bestuursvergadering
7-4 
(Vervallen) Strateg
15-4 
(Vervallen); KNHB cu
15-4 
Jeugdbestuursvergade
17-4 
A-B Diner
18-4 
(Vervallen) Hollands
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
De Train de Trainer Clinic van 17 februari.....
4-3-2020  | 
De trainers zijn een van de belangrijkste schakels voor het overbrengen van hockeytechniek aan de jeugdspelers op Dorsteti. Daarom geloven wij als club dat het belangrijk is om in hun te investeren, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Vandaar de train de trainer clinic; een avond waar alle trainers en belangstellende welkom waren. En een opfriscursus kregen zodat we allemaal herinnert worden aan hoe we zo goed mogelijk alle technieken over kunnen brengen aan de jeugd. 

De opkomst was hoog, alle 40 jeugdtrainers waren aanwezig, thnx voor jullie inzet! Hun enthousiasme werd beloond :-) Willem Slinger verzorgde de clinic en wist de trainers direct te boeien met zijn passie voor hockey. 
Na een half uur met elkaar binnen een aantal basistechnieken te hebben doorgenomen, gingen alle trainers het veld op. 
In 4 groepen werden met en voor elkaar  oefeningen gemaakt en uitgevoerd. Samen reflecteren de trainers op wat er goed ging en wat er beter kon, uiteraard gaf Willem ook nog een aantal tips die direct toegepast werden. Bijna iedereen kwam aan de beurt om een oefening te geven. 

Lekker  samen bezig zijn met bal en stick op het veld met leeftijdsgenoten en direct tips over hoe je nog beter kan worden. Leuk en leerzaam, de train de trainer clinic was een succes!

Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren