Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
25-9 
Trainersavond JJ
7-10 
Bestuursvergadering
10-10 
Oefenwedstrijd MB2 t
14-10 
vriendjes en vriendi
21-10 
Jeugdbestuursvergade
31-10 
Dorsteti Oktoberfest
2-11 
ALV RTC Duurstede
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Maandag 17 februari train de trainer clinic op Dorsteti!
11-2-2020  | 

Maandag 17 februari organiseren wij de train de trainer clinic op onze club. Voor alle E, D en C trainers! Samen krijgen zij een clinic waar tips en tricks gedeeld worden door een ervaren opleider. Het doel is om inzichten op te doen, veel te leren en zo het hockey en de kwaliteit van de trainingen naar een hoger niveau te tillen. 

Voor Dorsteti is het belangrijk om in hockey te blijven investeren en onze trainers zijn daar een belangrijk schakel in! Wekelijks zien zij alle kinderen en brengen hen van alles bij. Investeren in hockey begint daarom bij hen!

Voor deze clinic hebben we Willem Slinger uitgenodigd. Hij is een ervaren trainer – coach, van jeugdteams tot overgangsklasse, overal weet hij zijn kennis, kunde en enthousiasme over te brengen. Ook leidt hij coaches en trainers op in India voor het programma ‘One Million Hockey Legs’. www.onemillionhockeylegssocialprojects.com. Wij kijken uit naar een leerzame en waardevolle clinic!

Vind je het leuk om te komen kijken, je bent van harte welkom! Ben jij trainer of coach van een andere lijn en lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
Inloop 16:45 uur
Start 17:00 uur
Einde 19:00 uur
Locatie; Volvo veld
Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren