Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
28-8 
(Vervallen) Internat
28-8 
Jeugdbestuursvergade
29-8 
Starters- en vrijwil
2-9 
Bitjes Happen
2-9 
Bestuursvergadering
8-9 
KNHB cursus coachen
11-9 
Algemene ledenvergad
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vrijwilliger in het zonnetje: Myrthe Bosboom
20-2-2020  | 
Zonder vrijwilligers geen Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Myrthe Bosbom.

Kun je wat over jezelf vertellen? Vanaf het moment dat ik oud genoeg was om te gaan hockeyen ben ik lid geworden bij Dorsteti. Begonnen op de zandvelden van Dorsteti en 16 jaar later nog steeds trouw lid en inmiddels vrijwilliger. Hockey is altijd al mijn favoriete sport geweest en ik doe dit al jaren met heel veel plezier bij Dorsteti. Ik heb altijd in de eerstelijnsteams gespeeld op goed niveau. Hier heb ik leuke dingen mogen meemaken zoals hockeyclinics en vele toernooien. Sinds 2015 ben ik op de zondag gaan hockeyen in Dames Jong, hier ging het niveau wat omlaag maar de gezelligheid daarentegen alleen maar omhoog. Ik geniet van elke speelzondag en natuurlijke de 3e helft met mijn team.  

Hoe ben je bij Dorsteti betrokken geraakt? Mijn zus hockeyde bij Dorsteti hierdoor was ik al vaak op het hockeyveld. Toen ik zelf oud genoeg was om te gaan hockeyen was de keuze dus snel gemaakt. Hele zaterdagen liep ik rond op de hockeyclub en als het kon ook op doordeweekse middagen als de velden vrij waren. Tijdens mijn hockeytijd bij Dorsteti heb ik veel leuke mensen ontmoet en dit heeft er ook voor gezorgd dat we met een leuke groep meiden door konden gaan op de zondag.   

Wat doe je en/of wat heb je gedaan als vrijwilliger voor Dorsteti? Sinds dit seizoen ben ik een actieve vrijwilliger bij Dorsteti. Samen met Sophie Pouw uit mijn team hebben wij de taak trainersco√∂rdinator voor de C-lijn op ons genomen. Daarnaast help ik met de vormgeving en ontwikkeling van Kabouterhockey. Binnenkort zal ik ook een deel van de communicatie werkzaamheden op me gaan nemen. Verder ben ik betrokken bij het nieuwe concept Dorsteti Heroes waar ik het een en ander aan zal bijdragen.  

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Dorsteti? Het leuke is dat ik met Kabouterhockey mijn enthousiasme over hockey kan overbrengen op de allerkleinste. En hopen dat er nog meer kinderen gaan hockeyen en net zo blij worden van hockey als ik! Ook vind ik het leuk om mee te helpen om de communicatie uitingen van Dorsteti weer goed op orde te krijgen. Dorsteti heeft mij veel gegeven en het is mooi om via vrijwilligerswerk wat terug te doen. Het is en blijft een vereniging waarin ik vind dat iedereen iets klein zou kunnen bijdragen als lid.  

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren